En basta boylot edilen marka cocacolayeken filsitinde en çok iş veren cocacola şirketidir. Boykot uygulasanızda uygulamasanızda kaybeden onlar olucaklar... Neyse bizede içmek düşer.
Güncellemeler
1 yıl
Kardeşim neden boykot yapmıyorsunuz hic mi gazzeyi düşünmüyorsunuz. Onceden siz boykot yapıyorken bu kolayı ucuza alıyordum Şu an yeniden normal fiyat olmuş
Ya zaten bu sirketler ulkende uretim ve satis yapiyorsa artik senin boykotunun bir mantigi yok. Devlet boykot etmedigi surece gozle gorulur bir sorun yasamazlar. Boykotcular nolur ekonomi ogrenin
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben boylot uygulasam elimde cocacola olur mu sence?🤠
Bana gore boykotcular modern dünyaya düşman beyni sulu insanlardır. Din kardeşim dedikleri araplar bize cok zarar vermiştir bunlardan biride hicazdır orada binlerce askerimiz İngiltere ve araplar yüzünden şahit olurken binlerceside esir alındı munmarda ve başka ukkelerdede mezarlar mevcut
Insanlarin ne dusundugu ne yapmak istediği kime yakın olduğu bizi pek ilgilendirmiyor acikcasi. Beni benim hayatima mudahale edenler, bana hakaret edenler, orada burada sorun cikaranlar kizdiriyor. Bana karismasalar hava hos
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya zaten bu sirketler ulkende uretim ve satis yapiyorsa artik senin boykotunun bir mantigi yok. Devlet boykot etmedigi surece gozle gorulur bir sorun yasamazlar. Boykotcular nolur ekonomi ogrenin
Ben boylot uygulasam elimde cocacola olur mu sence?🤠
Ben imkanim oldukça yerli uretim artsın diye yerli ürün alıyorum ama bazen yerli olmayan üründe alıyorum
Sana demedim ya sakin
Boykotcular dedim, boykotcu degilsen üstüne alinman gereken bisi yok
Bana gore boykotcular modern dünyaya düşman beyni sulu insanlardır.
Din kardeşim dedikleri araplar bize cok zarar vermiştir bunlardan biride hicazdır orada binlerce askerimiz İngiltere ve araplar yüzünden şahit olurken binlerceside esir alındı munmarda ve başka ukkelerdede mezarlar mevcut
Insanlarin ne dusundugu ne yapmak istediği kime yakın olduğu bizi pek ilgilendirmiyor acikcasi. Beni benim hayatima mudahale edenler, bana hakaret edenler, orada burada sorun cikaranlar kizdiriyor. Bana karismasalar hava hos
Sen Filistin destekcileri arasinda egitimli, aydin veya kafasi calisan insan gördün mü?
Nerde bir egitimsiz hirbo var, filistini destekliyor iste.
Boykot ediyorm
Afiyet olsun
Yorumsuzum
boş ver filistinle israilden bize giren çıkan yok gel biz seninle sarıyer kola içelim ülkemiz kazansın
Kakaolu sutten devam✅(HEJDJ)
Onuda ıdmarlayabilirim ama bu kacar ucuza kaçmaya gerek yokk
Bdnsncjjx ucuz olduguna emin miyiz 10lira olmus bucucuk sey
10 lira mı pahalı?
Evet.
Tek alamam ama koli ile al dersen kabul ederim zaten bize 20li koli fiyati 140 tlye geliyor
Dbjsnsbxjc dalgasina dedim ben kendim alirim dbdhc
Toptancıda çalışıyorum baska yerde nasıl 1 koli cikolatalı sut alıcaksın