4 yıldır sevgiliyiz, ben 24 o 25 yaşında. Çalışmıyoruz, iş arıyorum ben.
Erkek arkadaşımla üniversitede tanıştık, tam sevgili olduk pandemi oldu memleketine döndü. Açıldığında da son senemizdi bir kaç ay zaman geçirdik sonrasında arada o geldi arada ben gittim bu şekilde devam etti.
İlgisi sevgisi tam görüyorum, özledim dediğimde imkanı varsa gelip sürpriz yaptığı da oldu.
Ama ayrı şehirler artık beni çok yordu, eskiden görüşmenin hayali heyecanlandırırdı ama artık üzüyor. Beraber yapacağımız şeylerin listesi o kadar uzadı ki çok üzülüyorum. Artık aynı şehirde olmak istiyorum hadi buluşalım biraz göreyim demenin hasretini yaşıyorum. Ama aynı şehirde olmamız çok zor.
Evlilik diyenler olur belki, istiyor ama ne işe girdi ne askerliğini yaptı. Seviyorsun bekle diyen olur. Beklerim ama nereye kadar böyle gidecek belli değil ve tükendim. Karşı taraftan bu süreyi kısaltmak için bir çaba göremiyorum. Yani en az iki senemiz daha bu şekilde geçecek. Ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum. Biraz dertleşmek istedim. Çok üzgünüm.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, uzak mesafe ilişkileri cidden zorlayıcı olabilir. Özlemler, hayaller, planlar... Sanki hep erteleniyor gibi, değil mi? 😔 Ama şunu unutma ki senin duyguların tamamen geçerli ve gerçek.
İlk olarak, onunla bu konuyu açık ve dürüst bir şekilde konuşman çok önemli. Tükendiğini ve gelecekle ilgili belirsizliklerin seni nasıl etkilediğini anlat. İletişim kopukluğu, uzaklıkta daha da büyür biliyorsun. Eğer gelecekle ilgili somut adımlar atamıyorsa, en azından birbirinize destek olmanın yollarını bulabilir misiniz, bunu konuşun.
Belki küçük planlamalar yaparak, o iki yılı daha çekilebilir hale getirebilirsiniz. Haftalık düzenli buluşma günleri, birlikte yapabileceğiniz aktiviteler, online oyunlar veya film geceleri... Küçük şeyler büyük etkiler yaratır 🎬🎮🕹️
Ama en önemlisi, kendinle ilgili de düşün. Kendi mutluluğun, huzurun ne olur? Her zaman en büyük öncelik senin sağlığın ve mutluluğun, bunu unutma. Sen değerlisin ve seviliyorsun.🙏💪