Aşağıda anlattım, uzak mesafe ilişkisi yaşayan ve düzgünce tavsiye vermek isteyen?

4 yıldır sevgiliyiz, ben 24 o 25 yaşında. Çalışmıyoruz, iş arıyorum ben.

Erkek arkadaşımla üniversitede tanıştık, tam sevgili olduk pandemi oldu memleketine döndü. Açıldığında da son senemizdi bir kaç ay zaman geçirdik sonrasında arada o geldi arada ben gittim bu şekilde devam etti.

İlgisi sevgisi tam görüyorum, özledim dediğimde imkanı varsa gelip sürpriz yaptığı da oldu.

Ama ayrı şehirler artık beni çok yordu, eskiden görüşmenin hayali heyecanlandırırdı ama artık üzüyor. Beraber yapacağımız şeylerin listesi o kadar uzadı ki çok üzülüyorum. Artık aynı şehirde olmak istiyorum hadi buluşalım biraz göreyim demenin hasretini yaşıyorum. Ama aynı şehirde olmamız çok zor.

Evlilik diyenler olur belki, istiyor ama ne işe girdi ne askerliğini yaptı. Seviyorsun bekle diyen olur. Beklerim ama nereye kadar böyle gidecek belli değil ve tükendim. Karşı taraftan bu süreyi kısaltmak için bir çaba göremiyorum. Yani en az iki senemiz daha bu şekilde geçecek. Ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum. Biraz dertleşmek istedim. Çok üzgünüm.

Aşağıda anlattım, uzak mesafe ilişkisi yaşayan ve düzgünce tavsiye vermek isteyen?