Cok degil Yaklaşık 1 aydır beraberiz her hafta görüşüyoruz onun işi olduğu için hafta sonu en fazla 4 saat görüşüyoruz bazen yetmiyor ben izin alıyorum iş yerinden öyle gidiyorum yaklaşık 80 kilometre yol git gel 4 saat sürüyor. Bazen onu 1 saat görmek için gidiyorum yanına geceleri 1 kadar. Bir keresinde çok geç kalmıştık metro bulamadığım için mecbur onu taksi ile bırakıp kendim de taksi ile dönmüştüm. 1.500 tl harcamıştım. Yani ona verebileceğim kadar değer veriyordum onun sevdiği şeyleri alıyordum cümleleri kuruyordum. dün işte olduğu için fazla vakit bulamıyoruz konuşmak için ama aramız iyiydi sonradan saat 11 flan olunca pek yazmamaya başladı yazıncada soğuk cevaplar verdi dedim 1 saat önce çok iyiydik şimdi bir sorun mu var? Hayır dedi ama insan anlıyor az çok
Sonra biraz tartıştık ben uyudum çünkü 5 de işe gidiyorum. o çalışmıyor bugün. Sabah 4 kadar aktif di. hiç mesaj atmamış uyudun mu dışında. Bende gece 2 de evet uyudum dedim oda iyi tamam demiş yabancı gibi. sonra ben sabah çok mutsuz olduğumu ifade ettim. çok değiştin sabaha kadar ne yaptığını bile söylemiyorsun. Ne yaptığın belli değil diyince. Sen beni ne sanıyorsun be senin sevgin bana zarar vermeye başladı sen sevgiden anlamıyorsun diyince bende artık sustum. gerçekten ben hiç doğru sevemiyor muyum. İşte. Arkadaşları ileyken. evde iken hep şunu diyorum yanliz kalmak istiyorsan söyle saatlerce konuşmasak da olur kendine vakit ayırabilirsin. Ben daha ne yapayım canım yanıyor
Sonra biraz tartıştık ben uyudum çünkü 5 de işe gidiyorum. o çalışmıyor bugün. Sabah 4 kadar aktif di. hiç mesaj atmamış uyudun mu dışında. Bende gece 2 de evet uyudum dedim oda iyi tamam demiş yabancı gibi. sonra ben sabah çok mutsuz olduğumu ifade ettim. çok değiştin sabaha kadar ne yaptığını bile söylemiyorsun. Ne yaptığın belli değil diyince. Sen beni ne sanıyorsun be senin sevgin bana zarar vermeye başladı sen sevgiden anlamıyorsun diyince bende artık sustum. gerçekten ben hiç doğru sevemiyor muyum. İşte. Arkadaşları ileyken. evde iken hep şunu diyorum yanliz kalmak istiyorsan söyle saatlerce konuşmasak da olur kendine vakit ayırabilirsin. Ben daha ne yapayım canım yanıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer