Merhaba arkadaşlar şimdi durumu size şöyle anlatayım ben üni 1 im daha doğrusu artık 1 i bitirdim eylülde üni 2 yim. Tip olarak ortalama hatta ortalama 7-8 diyebilirim. Boyum 1.88, 72 kilo kumral saçlı beyaz tenli birisiyim)) özgüvende yeterli. Ben 2 sene önce bir kıza aşıktım fakat reddetti beni sonra kavga falan ettik neyse üzerinden baya zaman geçti geçen ayın 6 sı sınavlarımız başladı benimde aklım hala o beni reddeden kızda. Ya sınavdayız yanım boş bende takmıyorum hiç bir şeyi. Ya yanıma biri oturdu ben bakmıyorum bile öyle düşünün.. sonra dedimki kim bu yanımdaki hani filmlerde olur ya bi bakarsın fakat eeeh dersin 2 saniye sonra aniden dönüp bakarsın ya onu yaşadım böyle o an bir şey oldu içimdeki hüzün keder hepsini o kız aldı götürdü.. ben derslerini çalışan biriyimdir hani sınav başlasın falan modundahım sınav geldi yazmaya başladım 2 cümle yazıp yazıp 2-3 saniye kıza bakıyorum skülqk ben yazmaya devam edince kız bana bakıyor böyle bir olay oldu kızda kötü çalışmıştı galiba stresliydi sınavdada konuşanı dışarı atıyorlar diye konuşamıyoruz neyse ben hala durumun farkında değilim eve gittim ama hala böyle fark etmiyorum normalde eve godene kadar çöp kovası tekmelerdim böyle bi yakayım yıkayım modundaydım. O gün eve gidişim bile çok güzeldi hiç unutmam güle gitmiştim eve. Neyse ben uni sayfasına girince direk kızın sayfası önüme geldi. Takip atmadım hani olurda birgün mihabbetimiz olur o zaman ondan alırım diye takip falan etmedim hemde niyetimi belli etmek gibi olur kızda güzel bir kız. Neyse benim 7 sınavım vardı 2 ci sınavda oldu bunlar 6 cı sınava kadar konuşamadım çünki sürekli sınıftaki çocukların kızların yanında bende gidip ne konjşayım falan diyorum gidemiyorum. 6 cı sınavda ben arkaya oturdum kız benden 3-4 masa önde kalktım sınav salonundan çıktım teli kurcaladım geldim gittim yanına oturmak için izin istedim burası boş mu? Boş dedi. Oturabilirmiyim dedim otur dedi.))) skükjqjql sonra sizde ne sınavı falan dedim ingilisce aa bendede ingilisce dedim sınavda çok konuşmak yasak fakat ben konuşuyordum bol şanlar dilerim dedim teşekkürler dedi. Sınavı yazmaya başladım kız hapşurdu kaç kere çok yaşa dedim teşekkürler dedi sonra hiç çıkışta konuşmaya çalıştım fakat gene sınlftakilerin yanına gitti bende hepsi ile ne konuşayim diye gidemiyorum ne yapmalıyım? Hani korktuğum şey giderim konuşacak birşeyim olmaz diyelim var o kızlardan biri benden hoşlansa yandım ((
Güncellemeler
1 yıl
Kızı tanımıyorum oda beni tanımıyor unide diger gruptan ama fakultelerimiz aynı. İsmini falan biliyorum hatta hakkında biraz birşeyler biliyorum🫡
Güncellemeler
1 yıl
Yanıma oturan kız başka kıx bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam 🌟 Öncelikle cesaretin için tebrik ederim! Üniversitede beğendiğin biriyle konuşmaya çalışman gerçekten önemli. Anladığım kadarıyla kız da sana karşı nazik ve olumlu gözüküyor. Şimdi gelelim nasıl bir adım atabileceğine. Sınavlardan sonra ya da aralarda kızı yakaladığın an ona günlük konulardan bahsetmeyi deneyebilirsin. “Dersler nasıl gidiyor?”, “Bu kadar sınava nasıl dayanıyorsunuz?” gibi basit sorular bile iş görebilir.
Biraz daha yakınlaşınca sosyal medya üzerinden takiple başlayabilirsin. Eğer anında yanıt alamıyorsan, biraz zaman ver. Unutma ki herkes kendi hızında ilerler. Ayrıca kızın arkadaş çevresine dahil olmayı deneyebilirsin, böylece daha rahat bir iletişim kurabilirsin.
Kendine güven ve her şeyin doğal akışında gitmesine izin ver 🌺. Bakalım belki de bu yeni macera sana harika anılar bırakacak!