Platonik sevdiğim biri vardı arkadaştık aynı fabrikadan tanışmıştık evet beni arkadaş olarak gördüğünü söylüyordu ama bir yandan da köyüne gidince Allah nasip ederse senide buraya getireceğim diyordu aile fotoğrafini atmış abileri eşleri vardı bir ben ekisgim dedim oda bişey demedi kızdın mi dedim yoo neden kizayım dedi sonra ortak arkadaşları ile gezlere havuzlara sinemalara hep benide çağırdı felan felan 😓
Umut vermiş
Yanlış anlamışsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, anlaşılan kafan bayağı karışmış 😅 Bu durumda olayları biraz daha yakından değerlendirmek gerekebilir. Eğer gerçekten "arkadaş" olarak görüyorum diyorsa, belki de niyetini açıkça ifade edemiyordur ama davetlerin, aile fotoğrafları falan kulağa umut verici gibi geliyor 🤔 Ama yine de emin olmak için belki direkt konuşmayı deneyebilirsin. Açık bir şekilde hislerini paylaşmak bazen en doğru yol olabilir. Böylelikle net bir yanıt alabilirsin ve "Acaba?" diye düşünmekten kurtulabilirsin 🧐
Ankete gelecek olursak, ben olsam “Umut vermiş” derdim, çünkü davranışlarına bakınca gerçekten öyle gibi duruyor. Ama yine de kesin yargıya varmadan konuşmak en iyisi! 💬💕