Nisanlimla sorunlar?

Merhaba arkadaşlar sizin fikriniz almak istiyorum yardimci olun lütfen. Ben bir buçuk yıllık ilişkim ardından çok severek eylül ayinda nisanlandim. Ilk ay bir sorun yoktu. Fakat sonrasında sorunlar başladı. Şöyle ki nisanlim sinirlendigi zaman al yüzüğü nu defol git derdi. Sonra düğün meselesi nde o hafta ici olsun ben hafta sonu dedim. Kızdı yine işine gelmiyorsa ayrık dedi çok seviyorum ya kabul ettim hafta içinde olmasını. Neyse ben babama baba sende düğün salonuna bakmaya gitsen dedim dışarıya çıkınca hasta git tedavi ol kız tarafı gelir mi düğün salonuna dedi. Yine sesimi çıkaramadım. Sonra neyse son geldiğinde annem bu hareketlerini görünce kızım okulu bitirince düğün olsun dedi yani 18 ay sonra bu başladı kimse karışmaz bize ben piyon muyum ileride evimde sorun olursa senden bilirim diye yüksek ses ile kendi ailesinin karşısında konuştu kapıyı çekti gitti. Bu sondamla oldu ssizin fikriniz ne ben doğru düşünemiyorum sz olsa napardiniz
Güncellemeler
+1 yıl
ben çok yalvardım hep yüzüğünü gel al diyince çok üzdü beni üç ay içnde ama olayın tadı kalmadı. en başta annemi kırdı ki annem ona kıyamazdı hiç. onun yanında ailem karışamaz sadece onun dedikleri olacak. ayrılmak en doğrusu sanırım
Nisanlimla sorunlar?