arap kızları güzel oluyor ama kafa uyusmassa isterse dunya guzeli olsun. kafa uyuştu mu istersen çirkin olsun farketmez dili dini ırkı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBak onlarinki buyuk oluyo sonra sikinfi olmasin gerdekten hastanelik etmesin seni hic korkmuyonmu sen
14 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha.. yok canım neden korkayım oradan çocuk çıkıyor nihayetinde.
- +1 yıl
Tecrube konusuyo diyosun yani valla ilk olacaksa ordan tirda ciksa hastanelik eder seni. Ulen cocuk gelene kadar yol genisletme calismasi oluyo zaten cocuk ondan sonra geliyo
- +1 yıl
Daha o önce yola girecek biz bisikletle giriyoz yol yapim calismasina adam direk kamyonla girecek yani bizdeki alistira alistira adam resmen cocuk gelmeden disaridan cocugu sokacak salak
Soran+1 yılKorkmuyorum demem kafi sanırım cevabın için. Uzatmanın anlamı yok bana göre.
+1 yıldoktor biriyle evlenmek istemem ırkıyla alakalı değil.
13 Yorumla
Soran+1 yılörnek yani mesleği düzgün desem daha doğru olurdu haklısın.
- +1 yıl
mesleği de bana uygun olarak kabul ediyorum o zaman... dinini elinden geldiğince yaşıyorsa, kabul edemeyeceğim bir yanlışı yoksa ve arada çekim varsa yani etkileniyorsam neden olmasın. ırkı çok mühim değil.
Soran+1 yılanladım pek teşekkür ederim.
+1 yılarap kökenli biriyle evliyim zaten :)
322 Yorumla
Soran+1 yılnasıl memnun musun peki?
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılhangi ülkenin arabı peki?
- +1 yıl
suriye.
Soran+1 yılpeki teşekkürler.. allah mutluluğunuzu bozmasın..
- +1 yıl
@herzeleid evlilik yolunda yaptığım tercih seni hiç ilgilendirmez
- +1 yıl
@herzeleid insanlar canı kim ile isterse onunla evlenir keyfimin kahyası değilsiniz ve şu saçma ırkçı sohbete son verelim lütfen.
Soran+1 yıl@herzeleid onlar senin ülkene merak değil emin ol kendi ülkelerinde savaş olmasa birçoğu kendi ülkesine dönmeye can atıyor. gurbetlik yaşayamayan bunu bilemez.
Soran+1 yıl@herzeleid ne akpsinden bahsediyorsun ya ben oy bile kullanmıyorum yurtdışında yaşıyorum. her böyle düşünen akp li mi olmak zorunda? nasıl bir önyargıdır bu..
onun cevabı ankarada.. ankaraya git almayanla konuş madem, senin muhatabın ben değilim bunun için.- +1 yıl
Allah mutlu etsin.
- +1 yıl
@MeryemAcar teşekkürler :)
- +1 yıl
ben soranla mı tartışmışım yeni farkediyorum, soran bana hiç yurtdışına çıkmamışsın dedin ama sende burada yaşamıyorsun burdaki suriyeliler hakkında fikrin yok, burdakilerin çoğu yüzsüz eli ayağı tutup dileniyorlar kadınlara sarkıyorlar, hırsızlık yapıyorlar, gitmeye niyetli olduklarını sanmıyorum, bana yurtdışına çıkmamışsın dedin ama seninde Türkiye hakkında fikrin yok
Soran+1 yılhiç Türkiyeye gelmiyor değilim. @herzeleid
Soran+1 yıl@herzeleid Ankaraya git onları alanlarla muhattap ol madem. ben madur olan suriyelilerde biliyorum ona bakarsan.
Soran+1 yıl@herzeleid bence sen daha fazla beni rahatsız etme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılBen evlenmezdim. canım cicim ayları çabuk geçer. insan sadece eşiyle evlenmiş olmaz onun ailesiyle de evlenir. farklı kültürler illa ki çatışma çıkar. çocuğun yetiştirme sürecinde bile problem olabilir. ayrıca kendi ırkımızın erkeklerinin suyu kurumadı. ırkçıyım evet
30 YorumlaMüslüman birinden bahsediyorsunuz sonuçta. Irkçı değillerse, ailesi ailenize, kendisi de size uygunsa evlenebilirsiniz. Anlaşabileceğinizi düşünüyorsanız, önünüzde hiçbir engel yok demektir.
32 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim..
+1 yılArapların temizlik anlayışına hayranım yemek yemekleri hele takdire şayandır. Askerde bir arap vardı nöbet kulübesine işemişti ve sipere sıçmıştı. Çok temiz insanlar yahu görmeden bilemezsiniz.
311 Yorumla
Soran+1 yılgöçebe arapları pistir zaten bunu bilmeyen yoktur.. faslılar aynı şekilde temiz değildir. ama bazıları da aksine çok temiz olur. bu da değişiyor yani.
- +1 yıl
evet temizlik denince akla ilk araplar gelir doğrudur
Soran+1 yılArada kalmışlık deyince de Türk geliyor akla.. her ülkenin bir eksiği var demek ki.
- +1 yıl
Arapların petrolü olmasa hiçbir geçim kaynakları yok. Petrol bittiğinde hepsi dedeleri gibi deve g*tü yalamaya devam edecekler çöllerde. Arap yağı bol bulunca g*tüne sürermiş boşuna dememişler. Arapların günümüzdeki yaşam şekilleri bu sözleri doğrular niteliktedir. Bakalım 50 sene sonra dünya üzerindeki petrol rezervleri tükendiğinde oldukları yerde yatıp para kazanmaya alışan arapların sonu ne olacak. Arada mı kalacaklar, aradan mı alacaklar göreceğiz.
Soran+1 yılsanki türkiye hiç dışa bağımlı bir ülke değil herşeyini kendi üretiyor... öyle bir konuşuyorsun ki...
mesela Ürdün'de petrol çıkmaz ve tek arap ülkesi bu konuda. ama gayet maddi durumları da iyi, okumuşlukta mevcut. bizim hristiyanlara göstermediğimiz o saygıyı ( noel tatili ) onlar ülkesinde gösteriyor ve noel tatilleri mevcut. gül gibi de geçiniyorlar.. türkiyede ise herkes her şeye karışıyor. bizim ülkemizde güllük değil yani.- +1 yıl
7milyon nüfüslu ürdünle 80 milyon nüfuslu Türkiye'yi kıyaslayan zekaya takdire şayandır. İstanbul'un yarısından daha az nüfusa sahip Ürdün'ün maddi durumu iyiymiş :)
- +1 yıl
al sana övdüğün ürdünün ekonomisi hakkında biraz bilgi. Yazının şu kısmına dikkat et ''Ürdün ekonomisinin önemli bir girdi kaynağını ABD, Körfez ülkeleri ve uluslararası finans kuruluşlarından sağlanan hibe/uzun dönemli, düşük faizli krediler oluşturmaktadır.''
https://www.mfa.gov.tr/urdun-ekonomisi.tr.mfa
Soran+1 yılöyle ya da böyle türkiye de çok iyi evet.. mükemmel hatta.
Soran+1 yılkonuyu saptırmak konusunda üstüme yok hakkaten. evlenirim veya evlenmem demek bu kadar mı zor? türk milletinin işi gücü ya siyaset ya kendi eksiğini görmeden başkasının eksiğini görmek.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayatta öğrendiğim en önemli şey ayrım yapmamak oldu zamanında çok ön yargılıydım ve topluma girdikçe yeni insnalar tanıdıkça önemli olanın iç güzellik oldugunu anladım , ben olsam huyu ıyıse evlenırdım o kadarda sorun değil o ya da bu olduğu.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa Kusura Bakma Ama Sacma bir Soru Olmuş Seviyorsan İngilizlede Evlenirsin Fransızlada Ya Şu Din Irk Ayrımı Bırakın Artık Sırf Bu yüzden Türkiyeden Kendi Ülkemden Gitmek İstiyorum...
34 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi ben müslüman biriyim haliyle müslüman bir adamla evlenmem farz benim için o yüzden din kendim için önemli. din dışındaki durumlar benimde takılı olduğum bir konu değil açıkçası.
Cevap sahibi+1 yılTamam Sana Bir Soru Soracam Yabancı Biriyle Tanıştın ve Deliler Gibi Seviyorsun Ama Çok Farklı Bişey Bağlanmışsın Hani İnsanda Kalp Olmadan Yaşıyamaz Ya O Şekilde Nediceksin Sen Bizden Değilsin Olmazmı Diceksin?
Soran+1 yılYaşadım zaten kendim yurtdışında yaşıyorum ancak yabancıdan da hayır gelmiyor. 3 sene sonunda bunu gördüm.. o kadar alttan aldım ve dinimi bile hiçe saydım yani hristiyan diye kabul ettim kastim bu ancak onun bana yaptığı 3 sene sonunda hiçbir şey demeden çekip gitmek ve beni her yerden engellemek oldu. kendi ülkesine dönmek zorunda kaldı iş dolayısıyla.. böylesi de var yani
Cevap sahibi+1 yılya tabikide ama herkez bir değildir. aynı şeyide ben burada yaşadım ozaman hiç ilişki kurmayalım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bu konuda ırkçıyımdır. Türk olduğum için yine bir Türk ile evlenmek isterim.
Bu diğer hayatımda diğer alanlarda ırkçılık yapıyorum anlamında değil, her tür ırktan insanla anlaşırım o ayrı bir şey.31 YorumlaSeversem olur da benim tarihte ve günümüzde yaşananlardan dolayı Araplara karsi bir tavrim var.
33 Yorumla
Soran+1 yılAnladım peki teşekkürler..
Eğer nişanlı olmasaydım ve de kendisi arap geleneklerini yansıtmıyorsa sorun olmazdı diye düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılAilemin olduğu ildeyse olabilir.
Arap ama Arabistanlı falan mi yoksa Türkiye de hep ilde araplar yasiyor21 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak burdada bazı illerde araplar var
+1 yılbenim babam musullu ama şunu söyliyim annemle aralarında çok fazla kültür çatışması oluyo :)
22 Yorumla
Soran+1 yılne gibi mesela?
- +1 yıl
gelenek görenekler farklı misafir ağırlamak kayın peder kaynana anlayışı falan farklı zaten aileler başlı başına sorun
+1 yılAçıkçası yahudi olmadığı sürece sıkıntı yok. Her milletten her kavimden her kandan kişiyle evlenebilirim Müslüman ise.
20 Yorumla
+1 yılEvlenmezdim. ırkçı olduğumdan değil, kendim Türk olduğum için haliyle türk biriyle evlenmek isterim..
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evlenecektim yalan tarzını görünce aileyi yakından tanıyınca vazgrctım , iyi hoş insanlar ama görgü temizlik uymadı bana
10 Yorumla
+1 yılKanadada bilimle uğraşan işi olan bir kız arkadaşım vardı. Açıldığında arap diye silmiştim heryerden :d güzel kızdıda
10 Yorumla
+1 yılGönlüm sevdiyse olur ama bir Türk'le evlilik kadar kolay olmayacağınıda unutmamak lazım.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmayayım ama Türk den başkasıyla evlenmem
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArap erkekleri bizimkilere bin basar. Hem daha yakışıklı hemde daha efendiler.
31 Yorumla
Soran+1 yılen azından adamın ne beklediği belli o konuda haklısın. bizimkiler gibi köprüyü geçinceye kadar el süreyim ondan sonra şutlarım mantığı yok. müslümanı tam müslüman.
kürtten, araptan, zazadan prensip olarak uzak dururum. ;)
11 Yorumla
+1 yılArapsa buyrun benim:) Bende arabım ama ırkçılık falan yok bizde
10 YorumlaArap olup iyi huylu olan var mı ki?
22 Yorumla
Soran+1 yılvar tabiki.
Allah yazdıysa bozsun
50 Yorumla
+1 yılEvlenirim eger hoslanırsam:)
31 YorumlaArabları sevmem huyları aksi -.- tavsiye atmem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırtımızdan vuranlara kız mız yok.
34 Yorumla- +1 yıl
Osmanlıyı zzzzz fransızların ingilizlerin gücü değil ona ihanet edenlere duyulan güvendi
- +1 yıl
Zz ne l*n ziken @Yusuf1996 ergeni seni
+1 yılMüslüman olduktan sonra sıkıntı yok evlenirdim.
20 Yorumla
+1 yılTürk bir bayan evlenmeyi isterim
10 Yorumla
+1 yılSevdiysem din, dil, ırk gözetmem.
20 Yorumlaarap biriyle evlenmek mi istiyorsun
17 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek istiyorum değil görüştüğüm biri var o istiyor ama ben emin değilim halen çünkü kendi yaşımı daha genç görüyorum okuluma da devam ediyorum şuanda.
Soran+1 yılsen bence hiç yurtdışına çıkmamışsın.. yurtdışında yaşayan Türk erkeklerini bir gör seni becermedikleri karı kız kalmıyor. ben insanın günahını almam bir kere bile sarılmamıştır bana.
Soran+1 yılsevmiyorum demedim olanı söyledim hepsi bu.
sevmişsdm düşünmem bile evlenirim
10 Yorumlaarap kızları güzel oluyor :D
20 Yorumla
+1 yılevlenırım tabı onlarda guzel oluyo
10 Yorumla
+1 yılnefes alıyorsa neden olmasın :)
10 Yorumla
+1 yılLubnanliysa olur :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbenimki ürdünlü. bir fark var mı ki?
- +1 yıl
Bilmem :)
Aslaaa
30 Yorumla
+1 yılEvlenmem.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiz sakin bak Arapların şeyi çok büyük olurmuş :))
10 YorumlaSahsen evlenmen
12 Yorumla
Soranneden?
evet guzel olurlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet evlenırdım
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltürk tabii ki
Cevap sahibi+1 yılneden ki
sorun olmazdi
10 Yorumlaolabilitesi yüksek
10 Yorumla
+1 yılAsla
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet evlenirim
20 YorumlaHayır evlenmem
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne