ilk buluşmada sizin için önemli olan şeyler nelerdir? kıyafet seçimi, konuşma konuları, mekan seçimi gibi konularda dikkat ettiğiniz noktaları paylaşır mısınız?

ilk buluşmada sizin için önemli olan şeyler nelerdir? kıyafet seçimi, konuşma konuları, mekan seçimi gibi konularda dikkat ettiğiniz noktaları paylaşır mısınız?
Az önce sorularınla ilgili bir yoruma denk geldim ve sana jest yapmak için soruna cevap yazmaya geldim.
Hiç ilk buluşmam olmadı. İlk buluşmada giyim kuşam, görgü kurallarına, benimle ilgilenip ilgilenmemesine çok dikkat edeceğimi düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum
Muhatap olurken kelimeleri seçerek mi gelişi güzel mi konuşuyor? Aynı şekilde karşımda otururken daha derli toplu mu? Kendini ifade ederken duraksayarak mı akıcı mı konuşuyor? İlk buluşmada olsun sonraki zamanlarda olsun bi kadın ayak ayak üstüne atamaz erkek de sigara tüketiyorsa müsadenle diyebilmeli en azından
Yeterli mi 😂😂
Giyimine dikkat ederim benimle buluşacağı için kendine özenmiş mi, hal ve hareketlerine bana nasıl davrandığına bakarım, konuşurken konu açabiliyor mu kendini ifade edebiliyor mu beni güldürüyor mu bunlara dikkat ederim
Centilmen mi, kibar mı, fikirlerime önem veriyor mu, oturuşuna kalkışına dikkat ediyor mu, karakteri nasıl, bana kendimi nasıl hissettiriyor? Bunlara bakmalısın
Cevap
7Cevap
Ben ilk buluşmada karaktere bakarım elbette her zamani
Çok doğru yorum katılıyorum
Kafamda kurguluyorsam demek ki kız hazır değil buna.
Doğal olurum.
Çok haklısın
Ya da uyum olmamıştır. Thanks..
Tabii ki
beğenirsen hiç bişeye dikkat edemiyorsun.. o yüzden beğenmemeye. dikkat edin.. bu tavsiyemi de alın duvara asın..
@Ricthe3 ben daha çok karşı tarafın hangi yönleri ilere sorun çıkartır kişi için tanımaya vakit ayırmak gözüne hemen perde inmesin diye dedim. Ama bazende iki taraf aynı şekilde oluyor.. öyle olunca iki taraf içinde gerçekten bi macera başlıyor.. hemde tutkulu hiç vakit kaybetmeden hızla son sürat ilerleyen bi macera.
Bazıları karakterini belli etmiyor soru sorardım anlamaya çalışırdım
Konuşmasına yüz ifadesine ve giyim tarzı dekolteli açıksa rahatsız olurum
Her şey.
İstisnalar dahil.
Hiçbirşeyi atlamam.
Kablolumu değilmi diye
😀😀😀
Giyime
hijyen ve diksiyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?