Herkes küçük şeylerden mutlu olabiliyorken, bu kadar mutsuz insan niye var? Nasıl var?

Herkes küçük şeylerden mutlu olabiliyorken, bu kadar mutsuz insan niye var? Nasıl var?
Çok çok kolaydır çünkü maneviyatçı bir ruha sahibim bir kelime bir bakış ilgi bile mutlu olmam için yeterli olur bana bir çay ısmarlasa ben çok sevinirim mesela
Kesinlikle öyle 👍 çünkü çok şatafatlı süslü kelimeler , lüks hediyeler vss herzaman sahtelik barındırır az olsun ama candan olsun
🤗👍🤗🙏
Çok kolay ya, bir “güzelim” desin ben eririm 🫠
ya şey var ya, hani sevdiğin insan sana normalde belki sinirleneceğin bir şey bile söylese kızamıyorsun, kıyamıyorsun :D ondan mütevellit yani.
Bu arada teşekkür ederim
Öfff be :D
Hıhımmm 😃🤌
Hayırlısı bea.. 😃
Aga beee bir ufak atak yapmışsın ama yememiş @LastGuest
Teşekkür ederim ✌️
Kolaydır yeter ki beni tanısın karşımda ki.
Cevap
5Cevap
Kolaydır. Genel olarak yaşadığım ufak anlardaki ayrıntılarla mutlu olan biriyim. Kıymet bilinip, yansıtıldığı sürece mutsuz olma ihtimalim yok.
Çok teşekkür ederim, dilerim herkes için aynı olur 🙏
Beni tanıyan insan için dünyanın en kolay şeyi, tanımadan bir şeyler yapmak için yapan insan için de dünyanın en zor şeyidir
Kolay, biraz ilgi göstersin sevdiğini değer verdiğini hissettirsin yeter çok bir şey mi istedik sanki 🤷♀️
Beni anlayana o kadar kolay ki küçük şeylerle bile mutlu olduğumu görür
çok kolay.. bir ufak sözden bile aşırı mutlu olan bi insanım.
memnuniyetsiz bir insan değilim ama bişi yapılacaksa iyisi olsun isterim şartlar dahilinde
Kolay ama bunu asla çaktırmıyorum. 🤣
Kolay mutlu olurum
Kolaydır
Zordur. Zoru başarana ise ben kolayımdır.
Kolayda artık güven kalmadı
Sanırım zor
Maddiyat olmadığı için kolayimdir
Kolay-dı
Artık değel yaane
Çünkü değmiyor kimse için.
öyle diye diye bu hale gelmedik mi zaten
🤷🏻♀️
Kolay
Kolay basit
Kolay
Kolay