Seni mutlu etmek kolay mı, zor mu? En son seni ne mutlu etti?

Bu aralar en küçük şeylere dağı mutlu olabiliyorum...
#DeliMavi
17 ARALIK 2023
Seni mutlu etmek kolay mı, zor mu? En son seni ne mutlu etti?

Bu aralar en küçük şeylere dağı mutlu olabiliyorum...
#DeliMavi
17 ARALIK 2023
Beni mutlu etmek aslında kolay ama mutlu etmeyi bilene kesinlikle.. yani mesela beni bir insan tanıyorsa nelerden mutlu olduğumu ya da beni nelerin mutlu edeceğini çok iyi bilir.. ben sevildiğim zaman değer gördüğüm zaman mutlu oluyorum.. yani aşk olmak zorunda değil.. değer verdiğim arkadaşımın da bana nasılsın diye sorması beni zaten çok mutlu ederdi. bunların dışında hayatta en çok mutlu edecek şey ise aile kurmak ayni sevdiğim kadınla bir ömür mutlu olabilmek
bir de kız çocuğumun olmasını çok isterdim buda beni mutlu ederdi
Çok kolaydır.. Yeter ki mutlu etmek istesinler.. Öyle büyük şeylere gerek yok.. Beni düşünüp küçük bir şeyler yapmasına bile mutlu olurum.. Her şeyi geçtim sesini duymam bile yeterli olur.. Öyle gözü yükseklerde olan bir insan değilim çok şükür..
Cevap
41Cevap
ya benim genel halim böyle “mutlu, neşeli, pozitif”. Yani zor veya kolay diyemiyorum. Herkes için öyle bence; kendini seven, yaşamaktan keyif alan, gülmeyi güldürmeyi seven insanlar zaten mutlu, aksine sürekli her şeyden şikayet eden, eleştiren, karamsar, melankolik insanların mutlu olması için de çok uğraşmak gerek. Ama hem mutluluk hem de mutsuzluk geçici, bulaşıcı. Mutsuz insanlarla gerekli mesafeyi koruyarak, mutlu kalıyoruz.
Kolay mutlu olan biriyim. Küçücük hareketler bile beni çok çabuk mutlu edebiliyor. Hatta bu hareketlerin bana yapılması bile gerekmiyor. Çevremde başkasına yapılan güzel şeylerden bile mutlu olabiliyorum.
Üzgün olduğum zaman ya da sinirli bu mümkün değil
Kendimle mutluyum ve mutlu edilmeyi beklemiyorum
Çok kolay, ufacık şeylere bile mutlu olan ve şükreden biriyim...
Kolay ufak şeylerden mutlu olan biriyim
Aslında çok kolay ama insanlar zorlaştırabiliyor bazen mutluluk çok kolayken çok zor hale gelebiliyor
Benim zaten mutlu olma gibi bir beklentim çok fazla yok iyi insan olmak doğru hareket etmek doğru insan olmak bence
Mutluluk insanın tek kendi elinde olan bir şey olduğunu düşünmüyorum
Kendini mutlu etmek için yaşa basklarin8 umursama
Kimsenin ne düşündüğü umrunda olmadı
Ama
kendi mutluluğumu en ön plana almadım
Bence başkalarının sözünü takılıp kalanlar kadar sadece kendini düşünüp kendi mutluluğuna odaklanırlar ilk önce ben diyen de bir o kadar sağlıksız bir bakış açısından
Sana bencil ol narsist ol demiyorum. Ama seni mutsuz edecek her şeyden uzak dur birilerini mutlu etmeknicin ödün verme. O zaman daha mutlu olursun. Adım adım önce karşı taraf bir adım atmalı veya sen ilk adımın karşılığı yoksa Arkanı dön ve devamını getirme...
Mutluyum şükür bir derdim yok mutlulukla mutsuzlukla 😄
Harika👍🙂
Adım kısmında da haklısın abla ben de aynı fikirdeyim zaten… devamını getirmek zaten nezaketsizlik olur
Kesinlikle...
Kendimden hayatım boyunca ödün vermedim biliyor musun.
Ama bazen ödün vermekte doğru olandır bence..
Çocukların sevdiğin için… gerektiğinde … bazen doğru o olduğunda
İstisnalar hariç tabii, aile başka
Çok kolay meselâ çok yaşlı bir av köpeği var mahallede. Katanlıkta gördüğümde çok komik gelen bir yürüyüşü var, izlemeyi seviyorum. Bir dr bir çocuk var, babası camiye getirir. 2 yaşlarında, çok komik namaz kılar, çok hoşuma gidiyor onu izlemek ama daha çok insanlara el sallayıp, öyle güzel gülümsüyor ki anlatamam. Köpek ölecek, çocuk büyüyecek ama şimdilik bunların tadını çıkarıyorum 🙂
Dengesiz olmama rağmen mutsuz bir insan değilim. Neyle mutlu olacağımı hayatı nereden yakalayacağımı bilirim. Tutunduğum yerden kendimi bırakıp boşlukta düşmem kadar kolay en ufak şeylere tekrar tutunmam ve onlarla mutlu olmam. Ben o mavi çocuğu her ne kadar ağır ve ölümcül yaralar dahi almış olsa yaşatabiliyorum. Hem de acılara tutunarak.
Küçük seylerle mutlu olabilmek degil mi onemli olan? Karsindaki insandan beklentiyi yukseltirwen memnuniyetsizlik olusur ve hic bir yapilandan mutlu olmazsin ama en ufak bir gunaydin mesaji bile bazen insani cok mutlu edebilir.
Cuma günü çok yoğun trafikte bile insanın mutlu olabileceği anlar olabilirmiş.
Evet trafikte sevdiğin bir müzik aniden çalınca insan mutlu olur.
Benim yaşadığım müzikle alakalı değşldi ama haklısınız.
Yoğun trafikte beklerken gelişen sürprizler güzeldir.
Evet kesinlikle.
Mutlu edemez kimse beni. Çünkü mutluluğum insanlara değil olaylara, ufak detaylara bağlı. Bir tevafuk, melodi ya da mevsim mutlu eder. İnsanlar ne huzur verir ne mutluluk. Mutluluğum pamuk ipliğine bağlı ve bu ipi insanlar göremiyor
Cok kolay ama maalesef annem vefat etti gülmeyi unuttum.
Basın sag olsun, mekanı cennet olsun..
Ani gelişen olaylar, varlıklar daha çok kolay mutlu ediyor beni. Misal yolda yürürken insanları değil çocukları izlerim, insanlar mutlu olmayı/etmeyi bilmiyor artık.
Ya o kadar kolay ki belki bu yüzden kolay biri olarak algılanıp fazla değer göremiyorum. Hiç birşeyden memnum olmayıp hep fazlasını isteyen kızlar MUSMUTLU
İçten bir gülüş yeterli benim için :)
O zaman seni mutlu edeyim🙂
Rica ederim.🙂
Kolay.
Bildikten sonra.
her şey kolay.
Bakmaktan çok görmek yetisi varsa sizde.
İmkansiz denilen şeyler bile kolay olmaya başlıyor.
Sevdiğim insanların yüzü gülsün buna bile mutlu olurken sen karar ver 🥲🥲beni uzenler harbiden utansın ama ya
Bilmiyorum ki, bunu beni tanıyan birileri söylemeli.
Kişiye göre degısır abla.
Genel olarak kolaydır ama. @tortitotilla kahve içelim dese olay biter
Tatlıda yiyelim🤤
İyileşeyim hemen hemen 🤤
Allahım duyuyorsun amin 🙏
Beni mutlu etmek kolaydır, enson mutlu olduğum olay bı sokak kedisine yuva bulmak oldu😊
Fenerbahçeyle alakalı bişey olursa kolaylıkla mutlu olurum
Beni mutlu etmek kolaydır ama zor olan kolayı başarmak.
Küçük şeylerden mutlu olan bir insanım
Kolay neilxuv onemli deyil benim icin yapilmasi mutlu eder
Kolay, küçük şeylerle bile mutlu olabilen birisiyim
Zor değildir... Ufak tefek şeylerden bile mutlu olurummmm
Evet bir beyefendi çok kolay mutlu edip çok kolay üzebiliyor onun dışı pek etki etmiyor.
Kolay hiç büyük isteklerim olmadı sevdiklerimden çünkü
Kolaydır. Ufak detaylarla mutlu olabilen biriyim ben. O anların kıymeti bambaşka oluyor.
Ufak şeylerden mutlu olmasını bilirim ben ya. Öyle zor biri değilim
Kolay mutlu oluyorum , hayatta her an şükredecek bir sebebim var
Ota b. ka mutlu olurum ben
Ben çok çabuk mutlu olup çok çabuk inanırım nefret ediyorum bu huyumdan 🫠
Kolaydır aslında ama bilene
Beni mutlu etmek gerçekten çok kolay.
Zor bi insanım. O yüzden zor bence.
Çok kolay. Minik bir çikolataya tav oluyorum…
Valla mutlu olamam ben 😀
Kolay.
Çok kolay ufak şeylere mutlu olurum
Cok kolay inan
Her şeye şükrederim yine mutlu olurum
Zor. En son ne mutlu etti hatırlamıyorum
Kimine kolay kimine zor
Çok kolay ama bug'imi cozebilen için.
Çok kolay mutlu olurum.
Kendimle mutluyum huzurumu * yetrr
Sadece çocuklarım
Ben çabuk mutlu olan biriyim