Çok çalıştığı için ayrıldı napabilirim?

Merhaba arkadaşlar bir buçuk senelik bir birlikteliğimiz var erkek arkadaşım doğulu ve onlarda çalıştığı para bir keseye toplanır askerden 3 ay önce geldi ve 3 servis 1 taksileri var resmen gece gündüz çalışıyor hafta sonraları taksiye çıkıyor ailesi zorluyor ben sana vakit bile ayıramıyorum istedim şeyleri bile sana yapamıyorum dedi ağladı seni çok seviyorum ama kendimle birlikte şeninde hayatını maf edemem dedi bundan bir ay önce ağlayarak eğer senden ayrılırsam seni çok sevdiğim için ayrılacam dedi 2 3bina gerimde oturuyor devamlı görüyorum bana sen dik dur dedi eğer kaderimizde varsa gene birbirimizi buluruz dedi ben kendimi toparlim nasıl zamanında peşinden koştuysam yine koşarım dedi yengemle konuşmuş köpek gibi seviyorum istiyorum ama ben onu hak etmiyorum demiş bana hediyeler alıyor benim için çalışıyor ben bişey yapamıyorum demiş sırf doğum günümde hediye almak için çalıştı kenara para koydu askerden geldi parayı harcamadan bana hediye aldı çok seviyorum onu 1 haftadır ayrıyız çok özlüyorum ama elimden bişey gelmiyor napmam lazım
Çok çalıştığı için ayrıldı napabilirim?