Bu durumda ne yapmam gerekiyor özellikle erkeklerin fikrine ihtiyacım var?

Arkadaşlar 3 yıllık evliyim eşim başta çocuk isterdi kavgalarim takıntılı hareketlerim her kavgada çıkıp gitmelerim yüzünden hevesin kaçtığını goruyorum çok bunaltiyorsun sıkıldım artık vs şeyler söylüyor ama benim anlatmak istediğim çok farklı ona biraz ilgi istiyorum yapıyorum begenmiyorsun diyo ama hep kötü ozelliklerime odaklanmış aslında çok anlayışlı sevecen birisiyim yeni huylar edinmeye başladı benimle çıkmak için can atan adam arkadaşlarının düğünlerine vs arkadaşları ile gitme kararı alıyorlar tamam normalinde benimle de çıkıyor ama eskisi gibi istekli değil benimle vakit geçirmeye kendimden uzaklaştırdığımı söylüyor 10 yıldır tanıyorum 3 yıldır evliyim böyle diyen erkek sevmiyor mudur ya da çok sıktığımı düşünüyorsa bu durum ne yaparsam geçer sal beni deyip duruyor ha şöyle bişey var aldatma olduğunu düşünmüyorum normalinde evden çıkmaz telefonunda şifre falan yoktur arama kayitlarina ulaşabiliyorum gittiği yerleri konumdan görüyorum yani yine Allah bilir ama ondan şüphem yok hevesinin ilişkinin ilk başlarında olması için ne yapabilirim? Şöyle huyuda vardır beni yollar kisitlamaz kıyafetime karışır ama arkadaşlarınla çık der kendide çıkmak ister arada evde iletişimimiz çok yok garip bişey yani ne yapmalıyım sizce düzelir mi sıkılan uzaklaşan erkek? Yoksa ben yavaş yavaş sevgimi bitireceğim. İlk aşkıyım beni kazanmak için çok uğraştı şimdi böyle olması zoruma gidiyor 🥹

Bu durumda ne yapmam gerekiyor özellikle erkeklerin fikrine ihtiyacım var?