1 yılEninde sonunda çivi çiviyi söker mantığı ile hareket etmek zorunda kalıyoruz. Yoksa son yaşanılan aşkın negatif etkisinden çıkamıyoruz. Aşkı olumlu duygularla yaşarken kendimi çok enerjik hissederken bu duyguyu ayrılık sonrası yaşadığımızda ağır bir depresyon dalgasına maruz kalıyoruz. Yapılan birçok görev de isteksiz bir şekilde bedenimizi zorlama yoluyla yapılır hale geliyor. Bu yüzden ayrılığın ilk haftalarında değil birkaç hafta sonra çivi çiviyi söker mantığı ile hareket ermek gerekir. Belki de hayatımızın aşkıyla henüz karşılaşmamışızdır. Öncekiler belki de bir fragmandır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÇivi çivi söker düşüncesi kesinlikle yanlış. Neden dersen tecrübe konuşuyor burada. Ben bir kere denedim öyle bir şey pişman oldum. Hiç kimsenin de denemesini tavsiye etmem. Çünkü aklın başka birisindeyken diğer kişiye odaklanamıyorsun konuşamıyorsun. Zorla konuşuyor musun gibi oluyor. Gözüne yüzüne bakamıyorsun. O durumda en iyisi her şeyi zamana bırakmak.
10 Yorumla
Çivi çiviyi sökmez. Zaman ve sakinlik lazım.
Yara bandı mantığıyla hareket edip ne kendini ne de başkasını üzmeye gerek yok.13 Yorumla- 1 yıl
Üzüm üzüm üzülsün :D belki musmutlu olacaz
- 1 yıl
Dökülmem lazım geliiir 😅 neler oldu neler
1 yılSöküyor görüyoz 😅
23 Yorumla- 1 yıl
Sadece öyle görünüyor olabileeer
- 1 yıl
❤️✨
- 1 yıl
Muaah 😘
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba SheqiiL! 🌟
Çivi çiviyi söker mi? Kesin bir cevabı yok aslında. Biten ilişki sonrası hemen yeni bir ilişkiye atılmak kimi zaman yaraları sarmak, kendini daha iyi hissetmek için işe yarayabilir. Ancak bazen, tam tersi bir etki yapabilir ve yeni ilişkinin de toksik olmasına sebep olabilir.
Önemli olan, duygusal olarak hazır olup olmadığını sorgulamak. Kendini tanı, yaralarını sarmak için zaman tanı. Sonuçta, aşk güzel bi' şey ama bazen çivi değil, onarım zamanı lazım gelir. 😉
Kendi hızında ilerle ve kimsenin seni acele ettirmesine izin verme. Sevgiler! 💞21 Yorumla- 1 yıl
Sana kuruluyorum aşko
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılEğer çivi çiviyi çözer mantığıyla gidilirse bence olan o anlık çivi olan insana olur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Hemen o yanlışa düşmem
19 Yorumla- 1 yıl
Neresi yanlış
- 1 yıl
24 saat yeter
- 1 yıl
25 olsun tamam
- 1 yıl
Ayh bir saat daha verdim yeto
- 1 yıl
Amin amin 😬
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 1 yılHellowrrii cann ✌️ kendim için konuşursam ben bunu saçma bulurum çünkü biten ilişkiyi unutmanın tek yolu zamandır. sır unutmak için başkasıyla olursam zaten unutamam ki artı bir de o yeni sevgilime de haksızlık ihanet etmiş olurum. bir kişiyi unutana kadar tekrar aşık olamam zaten kimseye. ve elinde sonunda da unuturum.. bana değer vermeyenle işim olmaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı.
1 yılAyrılık ta sevdaya dahil der
Atilla İlhan
Yani bu neden
İlişki bitse bile duygular hala bitmemistir yaşananlar tazedr
Zaman gecmesi gerekir
Ardından hemen yeni birini hayatıma alırım demek aldatmadr
Seni o kadar da önemsemedm aşkın sıradandı öylesine biriydn demektir10 Yorumla İnsanların en fazla yaptığı hata ayrıldıktan sonra birisiyle mutlu olurum düşüncesine kapılarak hayatına birisini alarak ilişki yaşamak oluyor ama bence ilgisi yok. Çünkü bu durumda karşıdaki kişiye olur olmadık ümit vererek o kişiyi de hayal kırıklığı yaşatma durumu oluyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabiki yanlış , kendinizi toparlamak için bir başka insanın hayatını mahvetmeyin. Bir ilişki bittiğinde hemen yenisine başlamayın. Bi durun sakin olun noluyoruz. Önceki ilişkiden cıkarılan özet ve dersleri hazmetmeniz için kendinize süre tanımanız daha iyi olcak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Söker mi sökmez mi orasını bilmem de. Yapılacak en mantıksız hareketlerden biri gibi geliyor bana hala. Yıllardır duyarım bunu. Çiviyi çivi, insanı insan söker atarmış. 😀
16 Yorumla- 1 yıl
Tabii söker atar ilaç gibi gelir
- 1 yıl
Hani aşkta her yol mübahtı
- 1 yıl
Öyle derler
1 yılBana mantıklı gelmiyor açıkçası. İnsan acılarına sarılarak az da olsa uyumayı öğrenmeli şu hayatta...
15 Yorumla- 1 yıl
Aman yaptığımız her şey çok mantıklı ya :D
- 1 yıl
Bolca Sabahattin Ali okudum, şu an Chucky sorsalar duygusal yanıt veririm aman ey dokunmayın çok fenayam.
- 1 yıl
😅 etkilemiş seni bayağı belli
- 1 yıl
Etkilemez mi ya, Sabahattin Ali bu, boru mu.
- 1 yıl
Yok tabii Sabahattin Ali 🙄
1 yılfiziken imkanı var mı?
yok.
ruhsal olarak da yok, kendinizi kandırırsınız.
öyle çivi olmaz olsun…11 Yorumla- 1 yıl
Piüüj yazıklar olsun o çiviye be
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Daha mükemmel insan cilabilir. karsina elbette. Mühim. konu ilişkiyi yapan arkadaş geçmişi geçmiste birakabilecek mi sahiden..
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Önce kafamı toplamam lazım. Arkadaşlığa bile önem veren biriyim, değil ki aşk yaşadığım biri. Yılbaşı gibi arkadaşlığımın bittiği eski bir arkadaşımın üzüntüsü bile daha geçmedi biliyor musun? Yanına gidip yüzyüze görüşmemek için kendimi zor tutuyorum
10 Yorumla
1 yılBaşka maceralar mı yok becerilip atildiginla kalırsın yaralı kadını 2 güzel lafla kullanan p... i.. c kaynıyor etraf çok kullanırlar anlamassin aslında adam belli eserde sen sevgi acligindan inanmak istersin ve inanirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSökmez ya, eğer yaşadığın güzelse onu unutamazsın
111 Yorumla- 1 yıl
Yok be, yokluğunu aramazsın bile kimselerin
- 1 yıl
Ben aşk kadını çıktım 😂😂 unutulmaz bence
- 1 yıl
Unutulmak isteyeni unutmamak mı aşk? :D aman kalsın shsjs
- 1 yıl
Ben onun için onu sevmem ki ama, bana bıraktığı güzellikler için severim. Adam gibi ayrılmasını bilmeyen hayatımda olmadı belki de o yüzden
- 1 yıl
Bıraktığı güzelliklerle anmaya devam yani :D güzel ayrıldınız ama adam başkasına gitti ama sen oturup hâlâ onu unutmamakta direteceksin? O zaman valla pes. Bunun Aşkla alakası yok, bilesin
- 1 yıl
Aşkım unutmamak değil, çivi çiviyi söker mi kısmına dedim. E tabi unutulacak ama onu unutmak için başkasına sarılmam, o dönemi atlatır yoluma bakarım. Düşünsene hala ilkokul sevgilimin yasını tutuyorum 😂😂😂 mümkün mü
- 1 yıl
Anlaştığımıza sevindim :D kendimden şüphe etmeye başlamıştım djsj
- 1 yıl
Senle anlaşamamak mümkün mü 😍
- 1 yıl
Mümkün, demek ki marifet sende dhdj
- 1 yıl
Zor olanı seviyor insan her defaaaaaaaaa 😄
- 1 yıl
Gerçeği bende sahtesi dilde gizliii 😅
1 yılAşk bitmeden başka çiviler girse yatak odasına ilişki hep heyecanını korusa daha iyi olmaz mı?
14 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
- 1 yıl
Bence harika olur başka erkekler yatak odasına alınabilir hem ilişki heyecanını korur hem de sevgi kalır ayrılık olmaz
- 1 yıl
Keşke sizaslındayoğolsanız
- 1 yıl
Beni alsanıza kendinize Efendim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılZorladim kendimi ama olmadi
Civi civiyi sökmüyor bende 😅 aglaya aglaya gittim kahve icmeye13 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten mi ya 😅 denemeyeyim o zaman
- 1 yıl
Yine de cocuk istedi de söyledim hatta agladigimi😅 yok ya gönlün isinmadikca zorlamamak gerek
- 1 yıl
katıldım :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 1 yılKadınlar için yanlış bir önerme zaten olumsuz cevaplar kadın üyelerimzce verilecektir sjsj
11 Yorumla- 1 yıl
Olumlu ya olumlu
1 yılBence yanlis, karsimdakine haksizlik olur bu
110 Yorumla- 1 yıl
Yanına alırsın karşından, haksızlık olmaz djaj
- 1 yıl
O zaman da yanimdakine haksizlik olur 😀der misim 😅
- 1 yıl
Saçmalamayınız
- 1 yıl
Saka tabi. Cidden ilk cumleme geri donuyorum. Gercekten haksizlik oldugunu dusunuyorum, icimde onu halletmeden baska biriyle sevgili olmam ben
- 1 yıl
Aman naparsan yap be 😒 doğru olan o zaten djdja
- 1 yıl
Sen napardin?
- 1 yıl
Yapamıyorum ben bir şey :D
- 1 yıl
Neden ki 🤣Eminim senin sevgilin de olmamistir 😅sen cocugu doversin gibi geliyor bana 😀
- 1 yıl
dhdjs yıııp ben çorap değiştirir gibi sevgili değiştiremedim 😭
- 1 yıl
Biz de oyle yapmiyoruz zaten 😀
1 yılHemen arkasından olmaz da zaman geçtikten sonra olur
12 Yorumla- 1 yıl
O zaman çiviyle yaşanmaz
- 1 yıl
Çivi batar tabi yaşanmaz
Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. Biten aşkın acıısını kendin aşacaksın. Çivi çiviyi söker diye başka birinden medet umarsan ya durumun onu kötü etkiliyor olacaktır ya da başka bir alternatifle topuklarını gôtüne vura vura kaçacaktır. Bu bitmiş sürecinde iyileşmeye odaklanacaksın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılKarşı tarafı yara bandı olarak kullanmak dışında pekte bir işe yaramayan yöntem..
14 Yorumla- 1 yıl
İyileşir işte
- 1 yıl
İyileşir (de) adama sormazlar mı be mübarek yara bandı olarak kullanilan Erkeğin/Kızın suçu ne burada tam olarak diye 🙄😁
- 1 yıl
Yara bandı olacağını kim söylemiş belki aşık olacaz Allah Allah ya
- 1 yıl
İnsanın kafa eskideyken çok zor o dediğin Karadeniz kızı 😕 anca filmlerde 🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılAslında mantıklı bir karar değil, Sıkıntınızın üzerine sıkıntı ekliyorsunuz sonra o yara bandı sıkılıyorsunuz içiniz içinize sığmıyor uzaklaşmak istiyorsunuz en iyi çözüm yanlız kalmak evet ilk dönemler yapılabilir ama sonra olmuyor işte.
10 Yorumla Çiviyi çiviyle sökebilmek için, bir çiviyi diğer çivilerle eğip bükmek gerekiyor. Yorulmaya çalışana kolay gelsin, ben uğaraşam keserle söker atarım. 💁♀️
10 Yorumla
1 yılAçken markete girersen yanlış kararlar verirsin diyerekten hayır, sökmez. Bunu savunan bütün arkadaşlarım da işin sonunda bana gelip "x'i unutamadım" demiştir. Mallar çünkü
11 Yorumla- 1 yıl
Aradan geçsin birkaç hafta veya ay falan ilişkinin uzunluğuna göre, ondan sonra olur tabii.
Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Bir Aşkın ardından istesende Aşk bulamazsın!
Sanırım senin Aşk olarak tarif ettigin Seks.
Bir ilişkinin acısı sadece başka biriyle seksle unutulur.
Aşk hastalığının ilaçı Seks10 Yorumla
1 yılİnsanı belli bir süre yalnız ve insanlardan uzak kalmak temizliyor, tazeliyor ve diriltiyor adeta. Zehirleyen eski ilişkiden arındırma için tüm ilişkilerden uzak olmalı..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır, bunun bir seçenek bile olması mümkün değil bence. İnsanın biraz kendi ile kalıp iyileşmesi gerekir. Ki olmadık bir kararla ne başkasına ne kendisine haksızlık etmesin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılÇiviyi çakacak çekiç her zaman bulunurda bu mevzuda çivi üzülür.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u 1 yılYeni arkadaşa büyük haksızlık olur, çirkin buluyorum.
Biten ilişki ardından yalnız kalıp arınmak lazım bence.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılAşk acısını unutmanın en etkili bilimsel olarakta kanıtlanmış yöntemi çivi çiviyi söker taktiğidir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aslında doğru yöntem ama bence yine de biraz beklemek gerek. Bazen yanlış seçimler yaptırabilir insana
10 Yorumlasökmese de denenmeli, elbet deneye deneye bulursun bir şeyler ve bu esnada geçmişi düşünüp kendini yemez vaktini değerlendirmiş olursun.
10 Yorumla
1 yılKesinlikle çivi çiviyi söker bana iyi geliyor açıkçası zıplarım yani sağa sola 😁 bitmiş işte daa ne yapalım
10 YorumlaBence insan önce acısını yaşamalı yasını tutup geçmişi ugurlamalı kimse kimsenin yara bandı olmamalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılYaklaşık 4 yıl oldu... Yeni bir çivi aramadım, önceki çivi her yerime saplanıp sayısız yara açtıktan sonra...
10 Yorumla geçmiş geçmişte kaldı onu bi sır olarak kalbinize gömün ve derinlerde kalsın sonra önünüze bakın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBiten bir aşkın ardından yas 3 gün 😂 sonrasında vur patlasın çal oynasın mantığı😂😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılçok keyifle söktüğünü sanıyorsun
sonrasında daha tehlikeli bir hal alıyor10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBirisi çiviyi çivi ile söksün görelim 🤣 çivi kerpeten ile sökülür
10 Yorumla Söker ama ben de işe yaramıyor tamamen unutmam lazım
10 Yorumla
1 yılO anki çiviye yazık olmasın acımasızca olur bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılgeçici olarak belki... bir de biten aşkın kahramanı kim, bu da değiştirebilir durumu 🥸
10 Yorumla
1 yılSökmez sökemez en büyük yanlış olur hem kendisine en çok da karşısındaki insana
10 Yorumla
1 yılsöker sökmüşlüğü var ama yalnız kalınca bi ufak tadım kaçabilir ama bi ufak çok değil
10 YorumlaÇok saçma insanlar kullanılmak için ilişki yapmıyor
10 Yorumla
1 yılYenisi eskisinden daha çok mutlu ediyorsa evet , yoksa hayır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sökmez. En ufak olumsuz bir şeyde çok daha kötü oluyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Hayır bu mantıkla yapılıyorsa özellikle kesinlikle sökmez
10 YorumlaYok sökmez biraz zaman lazım başka birisinin olması için
10 YorumlaYok ben genelde uzak kalıyoum
10 Yorumla
1 yılÇivi çiviyi söker diye uzun süren flörtün ardından biriyle hemen sevgili oldum, çok toksik bir ilişkiye sahip oldum şimdi ayrıyız ve acı çekiyorum Allah kimseyi böyle sınamasın
10 Yorumla
1 yılÇiviyi kerpeten söker. Kerpeteni bulmalı 😂
124 Yorumla- 1 yıl
Nasıl bir çiviyse artık
- 1 yıl
Bende çivi yok çivisi olanlara çözüm yolu sundum
- 1 yıl
Sizde çivi var yazmadım ki ben de
- 1 yıl
Ben açıklamak istedim hanımefendi
- 1 yıl
Gerek yoktu beyefendi.
- 1 yıl
Dövseydin hanfendi
- 1 yıl
😅 yapmıyorum öyle şeyler.
- 1 yıl
En delirtenini yapıyorsunuz hanfendi 😂
- 1 yıl
Tövbe haşa kimseyi delirtmedik
- 1 yıl
Ben varım yaa hahah
- 1 yıl
Sana noldu :D
- 1 yıl
Orjinal teknik kullanıyorsun bana
- 1 yıl
Sana öyle gelmiş 073436 :D
- 1 yıl
Kodlamada yapıldı😂
- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
Neden fake profil kullanıyorsun
- 1 yıl
Fake olduğunu nerden çıkardın? Bana ait profil. Böyle bir iddia ortaya atıyorsan ispatlaman gerekir
- 1 yıl
34 yaşında bir kadın ifadesi degil
- 1 yıl
Hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm :D fakat sizin de surat ifadeniz 36 yaş erkek ifadesi değil ayrıca tavrınız da o şekil. Ben de size mi Fake demeliyim?
- 1 yıl
Ben 40 tane fotograf atabilirim sadece sana ayak uyduruyorum ama gözlerim kör degil hanımefendi😂
- 1 yıl
Ne alaka? Sence ben birilerine bir şey ispat etmek için çabalayacak biri miyim. Hiç değilim. Herkes ne düşünmek istiyorsa düşünebilir ama çirkinleşmeden inşallah
- 1 yıl
Çirkinleşmedim fikrim bu sadece ispat et gibi bir derdim yok
- 1 yıl
Teşekkürler, iyi günler 😌
- 1 yıl
Sizede
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılSöker tabi fotoğraf neydi öyle be 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Neydi :D çok seksi
Çok yanlış be. Çivi çividen nefret eder.
13 Yorumla- 1 yıl
İnsan aynısından nefret eder mi
- 1 yıl
😌🤌
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. 🤔🤔bilmedim olabilir gibi
12 Yorumla- 1 yıl
Olur yavrum olur bal gibi :D
1 yılBirilerini unutmak için birilerine yanaşmak hem adaletsizlik hem de ahmaklıktır.
Yorgun insan dinlenir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır daha çok kendinden utanırsın yaranın üstünü kapatmaya çalışmak daha da zarar verir iyileşmesi için zaman tanınmalı
10 Yorumla
1 yılÇivi çiviyi asla sökemez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBazılarına çekiçte kar etmez kdkd
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılÇiviyi sökebiliyorsa söksün!
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır ben etmem sindirmek gerek
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat