Güzelim, güzel kokuyorum, bakımlıyım, fiziğim de az çok var, samimiyim, alttan alırım, ama kimse bana ilgi duymuyor neden?

hayatta da bir gayem var, ama kimse bana ilgi duymuyor. arkadaşım dahi yok. Fiziğim, 1.75 63 kiloyum, fitness yapıyorum. Saçlarım kahve ve sarı karışık. Yüzüm küçük, falan. Güzel kokuyorum, kaliteli parfüm kullanıyorum. Makyaj yapmam, lipbalm sürerim o kadar. Dış görünüşü açıkladım çünkü herkes “güzelsen sevgilin olur” kafasında. Neyse kişiliğime gelirsek, bana kötü davranılsa dahi laf etmem, alttan alırım, saatlerimi ayırabilirim karşıya, hep ilgi vermek isterim, sanırım en kötü yanım biraz kendim hakkımda fazla konuşuyorum, yalnızım ya bu içimi sıkıyor. Neden yalnız oluyor olabilirim? Neyi yanlış yapıyorum? Herkes benden kaçıyor. Ve gayeme gelirsek, hazırlıklı lise okudum, 18’im. Sınav senesi derslerim de gayet iyi, Hacettepe tıp istiyorum. Yorumlara, “tanışalım” tarzı şeyler yazmak yerine bana yol gösterirseniz müteşekkir olacağım.

Güncellemeler
1 yıl
Ah bir de “derslerine bak” demeyin, başka şeyler de istiyor olmam gayet doğal.
Güzelim, güzel kokuyorum, bakımlıyım, fiziğim de az çok var, samimiyim, alttan alırım, ama kimse bana ilgi duymuyor neden?