- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle kızlar var etrafımda ama senin gibi dürüst değiller erkek yok diyorlar aşk sevgi yalan diyorlar karşısına iyi bir insan çıkınca da ay bu tipsiz bilmem ne bahane buluyorlar. Ve en azından sen guzelmişsin Türkiye'de çirkin olan da kendini geliştirmeye de kendini bir p*k sanıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılİnan senin etrafındaki kızların binde birine benzemem kötü anlamda değil maalesef siz erkekler tüm kızları bir koyduğunuz için böyle algı larınız oluyor Ayrıca kendine sonuna kadar geliştiren bir kişi Tabii ki de kendine övebilir yani bunda ekstra bir bokluk falan algılanmasın algılayan kişinin zihniyetine yazık derim yani
- +1 yıl
Kendini öv ama hakketigin kadarıyla fazlası zarar. 10-5 lik kız olup da karşındakini 10-10 bekleyemezsin. Benim lafım sana değil gördüğüm kızlar böyle.
Soran+1 yılNereden biliyorsun Hak ettiğimin fazlası kadar övürdüğümü tamı tamına övüyorum ne fazla ne eksik okey anlıyorum yorumun içinde teşekkürler ama on parmağın onu da aynı olmaz ama kendim gibi birini beklemek Samanlıkta iğne aramak gibi ben de buna yakınıyorum zaten sorumda
En İyi Cevaplar
Yani bir yerde diyordu ki
"Söyle Karşı Karadan
Hicap Perdesini Kaldır Aradan
Seni Beni Bir Mevla’dır Yaradan
Büyüklenme Hey Kız Güzelim Deyi "
Güzellik baki değil insanın özüne bakmak lazım kısaca senin dediğin şartlara uygunum aslında seni tanımak isterim eğer bir takıntın veya başka bir durumun yok ise
#Hükümdar06 Yorumla
Soran+1 yılTatlım herkese ya. v. şayan karaktersiz biriyle işim olmaz
- +1 yıl
O tabiri kullanmayacağım keza terbiyem müsade etmez öyle bir durum yok arayış içindeyim bundan kaynaklı olarak benim için u ygun olanlara ilgimi belirtiyorum ama sen ilk izlenip açısından soracak olursan bana bir şey saklamayı sevmeyen kişi hakkında görüşlerini (patavatsızlık bile olsa) birisin bu zamanla aşılabilir bir durum bir kişi tek yönlü bir eyleminden yargılamak her açıdan kusurlu bir davranış
Soran+1 yılNeyse lafı uzatmak istemiyorum Sen bu uygulamayı bundan 2 sene önce kullandın mı hiç farklı bir isimle
Sen çok seçicidirsin türk erkekleri kız kulesine bile yazar
1163 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle yorumumda da belirttim zaten seçiciyim diye%100 katılıyorum bu arada ama ne yapacağım yani kendim gibi birini bulmak çok mu zor
Soran+1 yılGörsel olarak yanıma yakışanı buluyorum ama bulsam da hep bir sorun çıkıyor benim için bunlar çok önemli karakteri Vicdan Mesela en önemlisi iki yüzlü olmaması merhametli olması o kadar çok şey var ki ama maalesef onlar da binde birini bile bulamıyoruz o yüzden olmuyor yani
Soran+1 yılRica ederim bu arada 24 var mısın ve Karadeniz Bölgesi'nde mi memleketin Bir tık oralara benziyorsun çünkü adece sohbet amaçlı İnan yanlış anlama
Soran+1 yılYok canım ne yalanı sadece 30 göstermediğini söyledim Ayrıca yaşlı değil yaşlı da demedim ahaha
Soran+1 yılHerkes öyle diyor ama daha 23 ysndym ve çok şükür çalışıyorum ve kendime yetecek kadar kazanıyorum hayallerim var �stediğin belirli bir yurt dışına çıkmak isteğim var birkaç yer Yani o kadar çok yapmak istediğim şeyler var ki Ancak 30-35'i bulabilir ama bir insan kendine baktıktan sonra her konuda fizik olsun beslenme olsun tavırlar olsun gelişimi olsun karakteri olsun bunlar sorun değil gerçi istesem elimde de evlenirim ama o kadar da değil ya oldu mezara gireyim Sonra evlenirim🤣
Soran+1 yılAhaha normalim Bir tık üstlüyüm diyebilirim böyle de kendimi çok övmüş gibi oluyor ama neyse boş ver ya herhangi biri gibi işte
Soran+1 yılYani maalesef Sen de yanlış anlama sakın ama buradan Herhangi birini aramıyorum aramış olsam profilimi açık olurdu ki burada biliniyorum zaten belki zamanla tanıyabilirsin denk gelirsek aha aha Lütfen yanlış anlama
Soran+1 yılAhah biri seni bulmak istiyormuş galiba soru paylasmis simdi denk geldim soruyu bulda cevap yaz bare arkadaş sevinir hayranin belli 🤣 yanlış anlama sakın bulur musunuz diye yazmış kızın biri ben de sana haber vereyim dedim
Soran+1 yılAnladim inan çok samimi ve iyi niyetli birisin bence gizli olmama ragmen cevap veriyorsun belki de nezaketten dir ama yinede sağol ben senin yerinde olsam gizliye cevap vermezdim1sahsen
Soran+1 yılAynen sıkıcı bir yer ama binde bir bazılarına denk gelince sarmaya başlıyor yeni mi kesfettin uyglmayi ssn
Soran+1 yılAnladım iyi geceler o zaman sana isten falan geldiysen yorgunsundue uyursun artık
Soran+1 yılYoo ben burlardayim da senin için dedim uyursun belki diye. iyi o zaman uyar bana
Soran+1 yılAlara
Soran+1 yılAhaha tahminlerde iyi değilimdir ama olsun. Özcan ismi de güzel arkadaşımın ismi
Soran+1 yılAy gerçekten pardon inan hiç aklıma bile gelmedi şu an gizli olduğum Bence öyle ama neyse bu arada diğer soyadı tahmini mi kaldırabilirsin oradan
Soran+1 yılAhaha bende ama doğru söyle soyadını doğru bildim değil mi😆
Soran+1 yılNeyse bunu doğru cevap olarak aldım aha aha hiçbir şeyini göstermiyorsun derken sadece şu an bir sitede kullanıcı adım yok o kadar🤣 Sen sor ben söyleyeyim
Soran+1 yılYok da derken Mesela ne yani hani şu an bir sitedeyim gizli kullanacağım ya O yüzden yok yani neyse Evet ailemle yaşıyorum Bence sen de ailenle yaşıyorsun
Soran+1 yılHakkında hayırlısı olsun diyelim Neyse ben yatıyorum İyi geceler Allah rahatlık versin🐈
Soran+1 yılİnslh bi gun diyelim 😆 neden olmasın dimi
Bu arada sen her konularda ne istediğine kararlimisindir kararsızmisindir merak ettim de 😆
Soran+1 yılİyii güzel sevdim azimli olmani bu sefer cidden iyi iyi geceler allah bin bir turlu rahatlıklar versin 🤣🙌
Soran+1 yılSon olarak ta en son koydugun ne emojisi dikdortgen kutu gözüküyorda bazı kişiler yorum yapinca onlarda da gormustum ondan merak ettim
Soran+1 yılAhaha allah kuru iftiradan saklisin be🤣 hani burada soru paylaşıyorlar ya cevap verenlerin yaninda bundan görüyorum hep ayrıca yanaktan opucuge neden dikdortgen kutu koyarlar ki 🤣
Soran+1 yıl😘😘😘
Soran+1 yılEe bende normal gozukuyor emoji yandan opucuk
Soran+1 yılEvet o neyse site öpücüğe karşı yasak koymuş belli ahahaha
Soran+1 yılBu arada burada iyi arkadaslarin var anlaşılan 🤣🤣
Soran+1 yılAnladim 32 kişiyi takip ediyorsun ya ondan dedim varmis diye
Soran+1 yılNeyse seninde Kafanı şişirdim saatte bayağı geç olmuş görüşürüz bir turlu cikamadik
Soran+1 yılSelam bebek ben 🦋 asdjsjs
Soran+1 yılmaalesef anca o satte müsaittim
Soran+1 yılİyi bare o xmn günün güzel geçsin bakalm
Soran+1 yılÇalışıyorum ya ondan. ayrıca gizliyim ya sen sıkılma diye yazmak istemiyorum sonuçta n ereye kadar böyle konusacaksın dimş
Soran+1 yılNeden iş ile ilgili bı problem mi. Var
Soran+1 yılİnan güvenle alakası bi kaç güne kalmadan bu siteden gideceğim ondan bi daha gizliden çıkmak istemedim
Soran+1 yılAlakası yok sesli söylediğim için klavye hatası olmuş
Soran+1 yılEvet sadece bi soru sormak için girmistim. muhabbetin sardigi için seni kırmak istemedim. sakin yanlış anlama sana özel değil uzun bir aradan sonra giriyim1dedim çıkacaktım zaten yinede her şey için teşekkürler ❤️
Soran+1 yılİmmm ister istemez bozuldun dimi bana
Soran+1 yılAnlayışın için tesekkurler o zaman kendine iyi simdiden 🦋💛
Soran+1 yılUmarım senin de...
Soran+1 yılİyi geceler Ne yapıyorsun bu arada yazıyorum ama yazmamam mı lazım acaba🤦
Soran+1 yılTeşekkürler Ee ne yapıyorsun bakalım
Soran+1 yılGüzelmiş. Cinsi ney peki
İyi ben de ayni uzaniyorm
Soran+1 yılYazdım ya uzaniyorum tel elimde takiliyorim oyle
Soran+1 yılNe istiyebilirim ki gelişi güzel yaziyorum sadece dediğim gibi 1 kaç güne gidicem dedim. kafani karistircak birsey olduysa k. bakma yani herhangi bi amacım yok sadece muahbbetin sardığı için yazmak geliyor jckmden en azından gidene kadar ama rahatsiz olmussun belli ama olsun bunu dile getirdigin için tesekkurler. bu ara kuzenime kadar inmistim isim vardı anca geldim
Soran+1 yılİyi uykular tatli rüyalar o zaman 🙌
Soran+1 yılUyumuyormusun
Soran+1 yılDedgim gibi 22 yaşındayım gayrimenkul danışmanıyım is ev arkadaş git gel ayni. hobi olarak koşu yalarım turnuvalara falan katilirim öyle yani suanlik bunlar geliyor aklıma ya da senin merak ettigin birşeyler varsa sor ben cvpliyim istersen
Soran+1 yılAslında ayırıyorum ya telefon elimde bu isim yok şu an herhalde soru yerinden msjlasrifimiz için sadece sayfayı yenilemem gerekiyor sürekli yeni attigin mesajı gorebilmem için ondandir. ahaha uykun varsa uyu sen o zama. Yarın konusuruz tutmiyim seni
Soran+1 yılNeydi ashshva
Soran+1 yılHeee selam bebek ben 🦋 bi anda geldi aklıma attım vllha ya
Soran+1 yılgerçi sevmezsin diye düşündüm ama yanilmisim 😆
Soran+1 yılAaa bu sefer emojide dikdortgen yok asqqafaqsha
Soran+1 yılAa bu da iyi genelde canim tatlım diye konuşurum ben aslında ama gende erkekler samimi bulmuyor ya ondan da yazmak istemedim
Soran+1 yılAhaha etmezsin etmezsin
Soran+1 yılOkey o zaman : )
Soran+1 yılEe gizlemiyormusun
Soran+1 yılAhaha hayır
Soran+1 yılİmmm sen profilden bahsediyorsun anladim evet gizli şu an ben yorumundan bahsetmistim
Soran+1 yılBilmem o geldi aklıma
Neyse neden gizledin iyidik boyle asdcxswdxq
Soran+1 yılPeki peki sorun değil 😆 en fazla görüşlerini göremeyeceğim 😆
Soran+1 yıl5 dkikaya geliyorum hemen
Soran+1 yılAyyy geldimmm
Kimleri
Soran+1 yılHayır niye ki
Takip etmiyorsundur dedin ya senin takip ettigin kisilerden mi bahsediyorsun. eğer onlardan bahsediyorsan, neden ediyim ki tanımıyorum sonuçta
Soran+1 yılAaa allah aşkına o kızı ben mi sandin yoksa sen hani sana demistim ya gizli kullanici seni sormuş diye o
Soran+1 yılOlsun ya soyle dinliyorum hadi 😆
Soran+1 yılOkey , yooo ediyorum 🤣ama artık edemiyorum asdqww
Soran+1 yılNe diyelim 🤣
Ay bu attigin" emojide "hic samimi gelmiyor bana ndjsjs
Soran+1 yılAhah özellikle "" içinde belirtmiştim yanlış anlama diye ama olmamis sanırım shhzhabd
Soran+1 yılIstediğini at tabii ki sadece o öpücüklu kalpliemojiyi samimi bulmuyorum yoksa kalpsizi daha iyi ondan asdhjbdd
Soran+1 yılDiğer yorumunu sildim galiba mesaj yeri doldu siyah bi ekran çıkıyor sana tıkladığım zaman sende yazamazsan benim yorumlarımı sil. olsun benim dememle olmaz icinden gelirse okeyim
Soran+1 yılAyni sekil bende vllha içimizdeki merak bence bu bizi buraya kadar getirdi 🤣ilk ve son dermişim asdeqqw bu arada sana mesaj yazamıyorum yorumlardan yorumlarini kaldirmam gerekiyor. anca ondan sonra yaziyorum ama yinede kabul etmiyor simdi uyusak yarin konussak olur mu acaba 🙈
Soran+1 yılSöz veremeyecegim bakarız 🤣 iyi uykular tatlı rüyalar o zaman premsessss 🤣🦋
Soran+1 yılİyi iyi güzel espri anlayisinda var sevdim 🤣🙋
Soran+1 yılBende mesela bugün görüşürüz dedim 4 saat sonra tekrar yazdım. Olsun olsun su akar yolunu bulur boşuna dememisler asdwqag neyse cidden uyuyalim artık aşkında bu satte uyumam bi tik daha geç uyurum ama uykum geldi aşırı
Soran+1 yılBende sevdiğin çok şey var adi ask degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani olabilir dediğin gibi çok bakımlısın kendine bakım yapıyorsundur dışardan hoş gözükmen standartlarının yüksek olması vs. Erkekte olur mu olmaz gibi sorulara ben buna para yetiştiremem ya da maddi gücüm yetmez gibi kaygılar çıkabiliyo
02 Yorumla
Soran+1 yılOf ya vallahi bana para yetistirmesin o kim ki bana para verecek benim kazandigim bana ve ilimize de yeter. sadece benim tarzim gibi olsun merhamet vs okadar var ki anlatamam. neyse teşekkürler yorum için
Cevap sahibi+1 yılValla şöyle söyleyim sana hepimiz aslında belli başlı şeyleri istiyoruz ama gerçekten isteklerimizi karşılayacak insanlara şans vermiyoruz çevremde beni çok mutlu edicek kızlar var farkındayım bunu biliyorum ama yok yani olmuyo onları seçmiyoruz 1.5 yılda 5 kızla sevgili oldum hepsi mi aynı olur ya seçiyorum resmen hepsinde aldatılma kime güvenilmez herkes güvenilir biri arıyor sevsin felan yok yani ne istediğini bilmiyor insanlar
+1 yılYanlis anlama da ilk birkaç cümleni okuyunca egonu cima eyleyeyim dedim mümkünse bi sugar daddye falan kendini yama da karşımıza çıkma bacım
06 Yorumla
Soran+1 yılİnan hic zengin olsun falan değil çok şükür kendi param bana fazlasıyla yetiyor ve kesinlikle erkeklere kendilerini kakalamaya çalışan yok hediyeler hediyeden fazlasını bile isteyen kişileri hep kinarim ayrıca Hani derler ya evlenince bile bir yuva kurdugumiz zaman ev eşyasını almak erkeğe aittir Allah bile o kadar saçma ki çok şükür Ben çalışıyorum karşımdaki kişi de çalışsa ikimiz kesinlikle alırız yok Bunu o almış Bunu ben almış asla lafı olmaz ve gururuma yediremem evlendigim adamdan bile para almam neden aliyim abi ya benim param yokmu bilmem anlatabildimmi
Soran+1 yılSes kaydettiğim için klavye yanlış anlamış Allah değil vallahi kelimesi olacak
- +1 yıl
Olay o değil ki kızım sen belli ki karakter anlaminda da iyisin güzelsin de ego yapmissin kendine tapıyorsun. Kolay kolay kendine layik bulmayacaksın kimseyi diğer şeylerin olsa da bu hepsini sıfırlıyor
Soran+1 yılEGO denmiyor buna yani sizin gibi normal bir düzeyde olan insanlar buna EGO diyor ama asla EGO değil kendimce bana yakışacak benim gibi olan birine çok zor bulurum ondan bahsediyorum Sen de haklısın aslında dediğin gibi kimseye kendime göre layık bulamayacağım maalesef
- +1 yıl
Bebeğim bana durduk yere SİZİN GIBI NORMAL INSANLAR... diyorsun fazlaca narsistsin ve farkında değilsin 😄😄 şaka gibi ya lütfen googla narsist nedir yaz ve gör kendini
Soran+1 yılAha aha aha Narsist olsam derim Ama asla değilim kendini beğenmişlik bir Narsist olsaydı emin ol derdim ama maalesef canım
+1 yılGizlilerin hepsi güzel hepsi 10 numara insanlar hakikaten. Size teklif etmeye korkuyorlardır.
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun biliyor musun korktukları için Bu bana bakmaz vesaire diyorlar ama bunlar bize söyleyemedikleri için kaybediyorlar
- +1 yıl
Ben ironi yapmıştım ama..
Soran+1 yılOk İroni olsa da olmasa da benim için problem yok sonuçta dediğin lafa karşılık benim dediğim %100 doğru canım çünkü erkeklerde öyle bir kapasite var maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen seninle tanışmak istiyorum
Seninle sevgili olmak istiyorum
Bana bir şans verir misin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTip okadarmi onemli ya bakimliyim duzgunum ama yakisikli degilim. Kizlar yakisiklilari sever serefsiz olsa bile
06 Yorumla
Soran+1 yılBana göre önemli şahsen yalan söylemeye gerek yok yani yakışıklı olması da sevmenin%60'ı falan diyebiliriz İnan ama tipsiz olsa da şerefsiz olmasın o kadar
Cevap sahibi+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılNe is yapiyorsun?
Soran+1 yılGayrimenkul danışmanı
Cevap sahibi+1 yılTakibe al belki begenirsin :)
Soran+1 yılBeğenip beğenmemem önemli değil sonuçta burada bir sevgili vesaire bir şey aramıyorum okey
Ben guzele guzel demem guzel benim olmayınca
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sende çok güzel bakımlı olma
00 Yorumla
+1 yıltamam apla
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler