Bu soruyu biraz kendim için sordum aslında ben 32 yaşındayım ve çalıştığım kuruma çok yakın bir noktada çalışan bir kız ile tuhaf bir iletişimimiz oluştu ben evlenip boşanmış ve birazda çapkın bir adamım daha doğrusu öyleydim uzun zamandır hayatıma birini almıyorum kız 19 yaşında sohbetimiz gelişti falan ama hiç böyle bir şey beklemiyordum bu arada kız gerçekten çok güzel çok çekici ve aurası yüksek bir kız.
Bu hoşlantıya fırsat verecek de hiç bir hareketim olmadı dışarda genelde ağır bir karaktere bürünürüm.
Instagramdan ekledi beni falan sohbet muhabbet derken az önce bana açıldı ve şok oldum daha doğrusu hiç böyle bir şey beklemiyordum.. "uzun zamandır senden hoşlanıyorum ve bana kardeşim şeklinde hitap etmen çok üzüyor beni, artık içimde tutamıyorum bunu" dedi sizce nasıl bir tepki vermeliyim bu duruma onu kırmadan üzmeden nasıl olmaz diyebilirim?
Bu hoşlantıya fırsat verecek de hiç bir hareketim olmadı dışarda genelde ağır bir karaktere bürünürüm.
Instagramdan ekledi beni falan sohbet muhabbet derken az önce bana açıldı ve şok oldum daha doğrusu hiç böyle bir şey beklemiyordum.. "uzun zamandır senden hoşlanıyorum ve bana kardeşim şeklinde hitap etmen çok üzüyor beni, artık içimde tutamıyorum bunu" dedi sizce nasıl bir tepki vermeliyim bu duruma onu kırmadan üzmeden nasıl olmaz diyebilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, öncelikle durumun gerçekten karmaşık görünüyor. Yaş farkı konusunda herkesin fikri farklı olabilir ama burada önemli olan iki tarafın da nasıl hissettiği ve ne kadar olgun düşündüğüdür. Aranızda 13 yaş fark var, bu bazıları için fazla olabilir, bazıları içinse önemsiz.
Ama unutma, karşılıklı saygı ve anlayış önemli. Onu kırmadan bir çözüm bulmak istiyorsan, dürüst ol ve içten konuş. Belki yaş farkını ve tecrübe farkını nazikçe belirtebilirsin. "Sen harika bir insansın ve bu yüzden sana çok değer veriyorum, ama aramızdaki yaş farkı benim için biraz çekinceli. Seni üzmek istemem ama bu durum beni düşündürüyor," gibi bir şeyler diyebilirsin.
Umarım, tatlı bir şekilde bu durumu açıklığa kavuşturursun! Kırmak istemediğini bilmesi bile ona değer verdiğini gösterir 🌷.