sonsuz bir müebbet hapis cezasıyla eş değer.
Sevip sevilmemek, sevilip sevmemekten yoruldum, ani bir boşluğuma düşer de sevmediğim biriyle evlenirim diye korkardım hep. Korktuğum başıma gelecek… 3 yıldır benim için çabalayan çocuk haftaya ailesiyle beni ailemden istemeye gelecek. Şu an ki duygularımı tarif edemem. Yok olmak istiyorum.
Sevip sevilmemek, sevilip sevmemekten yoruldum, ani bir boşluğuma düşer de sevmediğim biriyle evlenirim diye korkardım hep. Korktuğum başıma gelecek… 3 yıldır benim için çabalayan çocuk haftaya ailesiyle beni ailemden istemeye gelecek. Şu an ki duygularımı tarif edemem. Yok olmak istiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ne güzel işte senı sevıyor demektır seven bırıyle evlenıceksın
Ben sevmiyorum.. değer veren el üstünde tutan tek o. Geçmiş ilişkilerime bakıyorum aldatılma, yarı yolda bırakılma.. tek bu farklı. Verdiği ilgi, sevgi karşısında boş bir duvar gibiyim.
İnsanlar genelde hep böyledır gerçekten değer verene çok nadırdır değer veren ama aldatan sevmeyene hersey önleıne serılır nedendır bılınmez ama öyledır yani
Evet öyle benim de hiç değer vermediğim aldattığım erkekler bana tapıyordu ama ne zaman sadık olup sevsem beni değersizleştiriyorlardı.
Hem kendini hem onu mutsuz edeceksin aferin sana
Mutsuz olmaya da razıyım yeter ki sen ol yanımda diyor. Takmış, bırakmıyor.
Zorla güzellik olmuyor bunu en iyi şekilde yaşadım... Ömür konusu hele geçmez hayat zehir olur
Telefonda mesajlarda bile bir gün geçiremiyorum. İnsan da biraz gurur olur.
Kız sevmiyor der arkanı dönüp gidersin, bu bildiğin köle oldu reddetmekten ben yoruldum. Sevmiyorum, sevemeyeceğim isterse dünya yakışıklısı olsun falan umrumda değil ki.. incindiğim yerde kaldım. Aklım başka kalbim başka bir adamı düşünürken ben nasıl yapacağım
Hayır. Zaten evlilik sadece sevdiğin insanla yapılırsa anlamlı olur. O da olmazsa ne anlamı kalır
Niye evlenelim, bana tek bir gerekçe sun
Hayır sevdiğimle evlendim
Yok olma hayır de.
3 senedir reddediyorum. Ciddiyetimi gör diyip ailesini alıp gelecek… zar zor cevap veriyorum her mesajına, hep bir bahane uyduruyorum aradığında. İstemediğimi aklımda başka biri olduğunu söyledim, çok ısrarcı. Benimle bir ömür geçirmek istediğini, vazgeçmekten yana olmadığını diretip duruyor. Aklımı oynatacağım. Midem kaldırmıyor evlendiğimi düşündükçe ağlıyorum sinirden
Ailene istemediğini söyle. boş ver ne kadar ısrar ederse etsin
Kolay gelee
Ne 💩 yiyeceğim.. havalarda uçuyor, o çok mutlu 3 senedir bu anı bekliyor. Aklımda başka biri var, kafaya mı sıkmalı ya da sonsuz bir mutsuzluğa razı mı olmalıyım kara kara düşünüyorum
Zor işin bilemiyorum nedesem sana nasıl teselli etsem seni , umarım en güzel günler senin olur
Zenginmi oğlan
Değil. Olsa da parası yerin dibine batsın içimde ona karşı hissel olarak bir şeyler olmadıktan sonra..
Burcun ne
Aslan burcuyum, o da başak burcu (burcundan bile tiksinti duyuyorum) imdat ya
Oğlum başaksa aldatmazda kafa ütüler sıçtın sen başak memnuniyetsiz eleştirisel
Hem de ne kafa ütüleme.. ısrar, ısrar, ısrar… bedduaları da cabası. Sevemiyorum, olmuyor… koç burcu birinde takılı kaldım. Yarım kalmış hissediyorum.
Evlenmem
Evlenmem
hayır.
çok zor gereçkten
Hayır
Evlenmem
İstemezdim
Senin pok yemen
aşık çocuk, köpek oldu resmen. İlk defa başıma geliyor, istemediğim yerden gelen ilgi de beni tiksindiriyor poku cidden yedim
Umrumdamı