Ben ilk kez sevdim böyle delicesine bana yardım edin?

ben bir çocuğu seviyorum adı lazım değil ama kalbimde çok önemli rolü var arkadaşlar ben başka bir okulda okuyordum sonradan başka bir okula geçtim ve bu sınıfta benim çok üstüme gelindi çok şeyleryaşadım ama artık iyiyiz ne kavgalarım oldu birde baktım ki benim 5-6 yaşlarındaki çocukluk arkadaşım bizim kiracımızdılar nasıl gördüm nasıl tanıdım şimdi ben hemen çaprazında oturuyodum yanındaki arkadaşı bana seslenincebende döndüm ve baktım bana çok güzel bakıyodu ben tabi anlamadım mal gibiyim sonra biz bunla kavga etmeye başladık ama her gün birbbirimizle kavga edioduk iddaya giriyoduk bu sinavdan senden yüksek not alıcam die beden dersinde basketbol topumu alıp kaçıodu ben almaya çalışıodum okulun ortasında pat küt kavga edioduk bazende birbirimize lakap takıyoduk bazen filmlerden bahsedioduk muhappet edioduk aslında öyleyken benim gözüm başka kimseyi görmiyodu sonra yaz tatili oldu hiç görüşmedik tabi nefret edioz birbirimizden hiç görüşmedik artık okul açıldı hiçbişey eskisi gibi deildi bana bakmıyo bile başka kızla uğrasıo çekedimi alıcaktım askıdan oda xekedini alıyodu askıdan göz göze geldik tabi ben utandım derslerde ona bakıyorum o önündeki kıza bakıyo dertleşio önündeki kızla bende yengeç burcuyum oda yengeç burcu göz göze defalarca geliyoz bana bakıyo ara sıra takılıo çok minnacık kavga oluyo ama eskisi gibi değil ben napıcam onu seviyorum söyleyemiyorum bilirsinniz abilerim ailem falan arkadaşlarda dedikoducu uff seviyorum ben napıyım bana taktik verin ben uyurken bile onu düşlüyorum sanki yanımda yatıyo ellerimden tutuyo ben seviyorum ama o sevdiğimi bilmiyo plötonik aşk gibi anlıycanız ben napıyım nasıl etkilimm
Ben ilk kez sevdim böyle delicesine bana yardım edin?