Popo kısmında biraz çatlak var
Kararma da malum yerler ama çok değil
Sadece oldukça solgun bir beyaz ten sahibiyim
Çok fena kafaya taktım, sevgilime de açamıyorum çünkü açınca da ben seni her halinle severim yalanı atacak üzülmeyeyim diye
Popo kısmında biraz çatlak var
Kararma da malum yerler ama çok değil
Sadece oldukça solgun bir beyaz ten sahibiyim
Çok fena kafaya taktım, sevgilime de açamıyorum çünkü açınca da ben seni her halinle severim yalanı atacak üzülmeyeyim diye
Çatlaklar bende de var. Ortaokulda olmuştu, ergenliğe girerken. Östrojen artınca tabi, vücudun feminenleşiyor. O çatlaklar senin şu anki vücudunun ne kadar güzel olduğunun izleri. Onlar senin dişiliğinin izleri. Daha çekici bir şey yok bence. Bir de böyle bak olaya
Ben bakarım da o bakar mı bilemiyorum
Popomda var zaten sadece ama geniş işte bayağı
Yahu sen onu boş ver, senin derdin o değil, senin derdin kendinle. Sen sevmediğin için onun da sevmeyeceğini düşünüyosun. Önce sen kendini sev. boş ver kalçanda olsun belinde olsun bacaklarında olsun. O çatlaklar senin vücudun güzelleşirken oldu.
Mantıklı
20 gün içinde sevip ona da bunu aktarabilir miyim acaba 😅😅
Senelerdir takmadığım şeyi takar oldum ya
Sevgili olmak dert
Yok yahu, sevgili olmak güzeldir. Senin kafaya takıyor olsan bile onun takmayıp, gelip çatlaklarından öpmesi lazım, ben onları da çok seviyorum diye
Yapar mı bilemiyorum
Söylesem zaten üstüme titrer bence ama öyle paylaşıp ilgi için yapıyor gibi olmakta istemedim
Gereksiz bir özgüven problemi olarak döndü bu olay bana ya
Ya fark edeceğini, fark etse bile takılacağını düşündüğüm şeyler değil. Son zamanlarda stresten yiyip durup iyice kilo alıyorum, mızmızlanıyorum sevgilime geliyo göbüşümden öpüyo... Bizim kusur olarak gördüğümüz şeyler kusur değil...
Haklısın
Uzun zaman sonra görünce insan karşısına eksiksiz çıkmak istiyor ama abartmamak lazım sanırım
Birlikteyken, o kadar umrunda olmuyor ki, o kadar hatırlayamıyosun ki... Düşünebildiğin tek şey o oluyor... O yüzden şimdiden kendini germene gerek yok
Umarım dediğin gibi salarım kendimi
Yoksa işimiz zor
Salamazsan bu sefer anı yaşayamazsın amaa :((
O net zaten
Sevgilim de nedense bana tutulup kalacakmışsın gibi geliyor dedi ve kendini öyle çekersen bende çekerim dedi
Üzdü 🥲
Cevap
3Cevap
Sanki o çok mu mükemmel? boş ver herkeste olan şeyler
Şaka gibi ama adam da sorun yok
Kaslı, beyaz tenli tek lekesi yok, kılsız vs...
Ben ise tersi 🥲
Erkeklerin yapacağı Max bakım bu, kılsız olmak, erkeklerdeki leke kusur kadınlardaki kadar göze batmıyor, bi de kas yaptı mı tamam. Kadınlar öyle mi, kılsız olacak, yüzü ayrı vücudu ayrı saçı başı ayrı bakımlı olacak, çatlak kırışıklık vs olmayacak. Çok kafaya takıyorsan halledilebilir şeyler
😪😪😪 çok takıyorum ama hepsi de para isteyen şeyler ben ise daha günümü zor kapatıyorum
Onun çaresizliği de canımı sıkıyor
Kafaya takma be ya ne var onda
Yani takılıyor ister istemez
Kendisinde yok hiçbiri
Yok basit bir şey bu o kadar büyük şey değil benim de kız arkadaşımda vardı hiç takmiyordukk
Anladım
Umarım o da öyle düşünür
Seni gerçekten seviyorsa gözüne bile gelmez
Seviyor herhalde 😅 umarım öyle olur
Çok takıyorum zaten onun ters bir bakışı da modumu yerle bir eder gibi 🥲
Sende gerçek yüzünü öğrenmiş olursun eğer öyleyse seni başka şeyler için seviyor
Çok üzer
Ülke dışında olacağız birde
Umarım öyle olmaz
Üzülme hiç zaten onun için sana bir şey yapacak olursa ne kadar basit bir insan olduğu ortaya cikar
Doğru
Erkenden kurtulmuş olurum
Yaş kaç bu arada
Ben 24 o 29
Hiç görmedi sanırım daha önce
Görmedi
Yazın hep uzaktik ilk defa beraber olacağız bu yaz
Uzak mesafe ilişkisi mi
Evet maalesef
Farklı ülke 🥲🥲
Yapma ya neresiyle neresi
Türkiye hollanda