Güzellik & Bakım Vücudum soğuk ama ben çok sıcaklıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaz aylarından nefret etmek istemiyorum ama bu durum gerçekten can sıkıyor bedenim soğuk ama ben aşırı sıcaklıyorum günde kaç kez duş alıyorum ama hala alev topu gibiyim uyumak bile haram oldu doktora gözükmeli miyim? Vücudum soğuk ama ben çok sıcaklıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Duş alırken duş jelini tercih etmelisin gadası. Duş jelinin ferahlatıcı etkisi vardır. Vücutta 12 saate kadar kalıcı koku sağlar.Cildinin normale göre çok daha yumuşak olmasını sağlar.Cildini pürüzsüzleştirir ve bebeksi bir cilt oluşturur.Ph değeri düşük olduğu için tahriş riski azdır.Sabunda oluşacak kızarıkları oluşturmaz daha beyaz bir cilt tonu vaat eder.Kaygan yapıda olduğu için kir ve teri daha iyi temizler.Rahatlatıcı ve ferahlatıcı etkiye sahiptir.Günün yorgunluğunu daha hızlı alır biraz masaj etkisi oluşturur.Cildinin sürekli taze kalmasına yardımcı olur.İçerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici içermez.Tüm bu özellikleri içinde barındıran Pure Line duş jelini tercih edebilirsin. 0 0 Yorumla
krzma1 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kilolu musun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 63 kiloyum Yorumla krzma1 +1 yıl Boy orantısı? Yorumla Soran +1 yıl 1.67 Yorumla krzma1 +1 yıl Balık etlisin. Çok terliyorsan dediğin olur Yorumla