Anastasia gibi birden ortadan kaybolan bir sevgiliniz olsaydı. Yıllar sonra onunla karşılaştınız diyelim. Ne tepki verirsiniz? İlk cümleniz ne olur?

Anastasia gibi birden ortadan kaybolan bir sevgiliniz olsaydı. Yıllar sonra onunla karşılaştınız diyelim. Ne tepki verirsiniz? İlk cümleniz ne olur?
Büyük olasılıkla şaşırırım ve nasıl bir ilişki istediğini konuşmak isterim. Ama sürekli belirsiz ilişkiler yaşıyorsa ve sürekli hayatına girip çıkıp benim psikolojik olarak etkilenmeme neden olacak bir bir insan olduktan sonra o insanın benden uzak durması gerekir.
Başıma çok geldi nasıl iz bırakıyorsam artık😂🤪🤪
İz bırakmak şaka tarafı tabi öyle iz bıraksamda eski eskide kaldığı için iz bırakmak mutluda etmez zaten beni. Şans vermem geldiği yere gitsin kafasına girerim. Çünkü nelerden bitiyorsa yine aynı şeylerden bitiyor genelde ve ghostlayanlar orada duruyor mu diye meraktan geliyor genelde yoğun sevgi selinden değil😂
Eski sevgilim bana gost most çekebiliyorsa müstahak benim gibi andavala. Helal olsun lan gel alnından öpcem derim böyle adama.
Devamını yazdım ya okusana beybi.
Kendime ne yakıştığını ben bilirim. Eski sevgilim bana bunları yapabilecek kadar yakınımdaysa yazıklar olsun bana. 🤣
Hiç bir tepki vermem. Uzaktan bakar, acırım ona.
Herşeyde var bir hayır. Bir şekilde biten, olmayan herşeyde bir hayır var. Hep daha güzelini ve iyisini buldum.
Ben kendi kazancıma bakıyorum, önce ben..
Her zaman daha iyisini hak ediyoruz.
Aynen öyle kardeşim.
Cevap
4Cevap
Ghostlama sırası bana gelmiştir
Eski sevgilim umurumda olmaz.
Camdan baktığımda, dışarı çıktığımda gördüğüm herhangi birine nasılsam aynı tavırda olurum. Üzerimde etkisi olmadığı için vereceğim bir tepki de olmaz. Herkesleşmiştir çoktan.
Cümle kuracak kadar yakınlaşmam bile herkes kendi yoluna
bir şey demez umursamazdım. Açıklama gereği yapmayı duymamış bende sorma gereği duymaz. Çok meraklı konuşmaya zaten sen görüp gidince bir konuşmamız lazım der bakmaz bön bön.
Engeller geçerim. Yolda görsem tanımamış gibi davranırım.
Yoluma bakarım
Totom havaya kalkar
Tekme tokat dalarım cidden ahshs
Umursamadan yoluma bakarım
Hatırlamam bile
Ghostlarım. Görmem bile
Onu görmem bile, umurumda olmaz
Ben de o yokmuş gibi davranırım
Yüzüne bakıp Allah uzun ömür versin deyip giderdim
İlgim dışı kalr
Tanimam
Bu sefer ben onu ghostlarım