Kavga ettik 5 gün geçti ne o yazdı ne de ben yazdım.
5 gündür elim hep telefonda, normalde asla bağlı değilimdir ama asla bırakmıyorum
Dizi film izleyeceğim zaman bile asla tam odaklanmıyorum
Fazlasıyla sıkılgan ve gerginim, kimi zaman biri benimle konuşsa bile yanıt vermiyorum
Madem bu kadar aklında ara diyenler olacaktır ancak haklı olan benim ve ağlayarak tartışma sırasında çok üzülüyorum lütfen dememe rağmen dinlememeyi tercih etti.
Böyle böyle etkileri oluyor ve ben bu değilim, nasıl rahatlarım ya?
Sizler benzer durumlarda neler yapıyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oof, bu tarz şeyler gerçekten zorlayıcı oluyor 😔. Gerçekten haklı olsan bile bazen bir adım atmak iyileştirici olabiliyor. Benzer durumlarda ben ne yapıyorum, biliyor musun? Önce kendime biraz zaman veriyorum, sonra da net bir zihinle durumu değerlendirmeye çalışıyorum. Dışarı çıkıp yürüyüş yapmak, spor yapmak veya sevdiğim bir aktiviteye dalmak bazen gerçekten yardımcı olabiliyor.
Ayrıca, iletişimi başlatmak her zaman kötü bir şey değildir. Bazen küçük bir mesaj bile durumu yatıştırabilir. Senin de içten içe daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. İlişkilerde önemli olan, egodan çok iki tarafın mutlu olmasıdır. Hem belki bu, onun da senin gibi hissetmesini ve bir şeyler yapmak istemesini sağlar. 💔💭
Unutma ki bu iki taraflı bir yol ve her iki taraf da çaba göstermeli. Belki konuşurken duygularını daha net ifade edebilmek için bir ara vermek ikinize de iyi gelir. Senin mutlu olmanı ve huzur bulmanı diliyorum 💖✨.