Benden kendi istedigiyle boşanan eski eşim hayatıma birini alınca geri barışmak istiyor?

Eski eşimle aramız iyi değildi sevgiliyken de aynı sorunlarımız vardı evlendik düzelmedi kızımız oldu düzelir gibi oldu düzelmedi ben boşanmayı hiç ciddi olarak düşünmemiştim ama o bana artık benimle yapamadığını mutsuz olduğunu boşanmak istediği söyledi bende o zaman kabul etmedim oda çekişmeliye döner dedi evi falan ayrınca ben bittiğini anladım ve biz bosandik kızım bende kaldı. İki yıl kadar oldu biz boşanalı kızıyla ilgili bir adam her neyse ben yeni biriyle tanıştım onunla da mutluyum iyi biri kızımlada iyi anlasıyorlar ben foto atmıştım sosyal medyaya biri de Allah analı babalı büyütsün yazmış ve sorunlar o zaman başladı sen babası diye bu adamı mi tanıtiyorsun diye kavgalar başladı sevgilime karımla görüşmeyeksin demiş banada barışalım demeye başladı sevgilimde iyice kopurmeye başladı aram bozulacak diye de korkuyorum ne yapmalıyım

Benden kendi istedigiyle boşanan eski eşim hayatıma birini alınca geri barışmak istiyor?