Boşanma süreci?

Eşim her kavga da boşanmaktan bahsedendi sonra barışırdık bir şekil de bu sefer ben dayanamadım ve bir kere daha duyunca kalkıp adliyeye gittim oda yanımda geldi artık sana ayrılmayalım diye yalvarmicam dedim. Sinir anında boşanmaktan bahsediyorum demiş herkese 1 yıl dolmadığı için boşanamıyoruz. Aldı başını ailesinin yanına gitti ordan da başka şehire çalışmaya bunlarında haberini yakınlarıma söylüyor söyleyin haberi olsun vs. Gel desem gelecekmisin diye bi şarkıyla video atmış bu sabahta bana reels göndermiş ben uyuyordum girdim baktım ki silmiş mesajları kendi hesabından da benimkinden de pişman oldu attığına ya da anlık sabah sersemliği unuttu heralde ben ayrılmayalım diye yalvarmaktan vazgeçtim artık sizce o geri döner mi evden giderken doğru dürüst bişey almadan gitti sizce pişman mı bana öyle geliyor ki boşanmak istemiyor ama istemediğini söylemicek kadar gururlu kendince halbu ki ben ayrılmayalım diye çok yıprattım kendimi gururu önemsemedim yuvam bozulmasın diye karnımda ki çocuğum için
Boşanma süreci?