merhabalar ben 4 senelik evliyim ama bu 4 sene icinde eşimin ailesinin yapmadığı kalmadı hırsızlık damgası yedim sonra iftira ugradım ve evlerinde herşeyi bende saklıyorlar ekmek yicektim yeme dediler biter dediler😌😌 ve kayınbabam küfür etti bana a... dinini hadi ordan dedi kendim ailen onları tarafı tutuyor eşim bişey demiyor ailesine karşı beni korumuyor eskiden eşimi cok seven biriydim ama eşimden beni soguttular eskisi gibi icimde bir sevgi yok ailemde boşanma millet ne bilmem ne diyorlar daha yaşım 20 calışıyorum cocugum yok ve boşanmak istiyorum bana bi yardımcı olun ölümü bile göze aldım canıma tak etti etmediklerini bırakmıyorlar ve ailesi cok küfürbaz biri bende bundan cok rahatsız oluyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Önce kayın babana sor ve kayda al sen benim a... a koyarsan ne olursun diye kocana söyle onu da kayda al baban bana böyle diyor de bakalım tepkisi ne olacak, tepki vermezse bu durumda sen ne oluyorsun de. bakalım neler olacak ondan sonrasını yazarsın !
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senin gibi bir kadınla evet yaşadım hırsızlık yaptı benden cladi evden caldi. İspatli herşeyi başka yerdde hırsızlık yaparken karakolluk oldu. Evet hepsi ispatli ama hepsini senin gibi inkar ediyordu. Deme o ki sen düz bir insansan durduk yere bu kadar iftira neden atılsın sence? Ayrıca hayatımdaki kadin yaptıkça ben doğru yola sokmaya çalıştım girmedi, girmek istemedi. Bence ateş. olmayan yerden duman cikmaz.
00 Yorumla
Bende boşandım ne merak ediyorsan sor yardım edeyim bu duruma dusmene çok üzüldüm eşinle konuştun mu boşanmak istediğini kendini nasıl hissediyorsun bu duygudan emin misin ve bosandiginda ailen ne tepki verecek
048 Yorumla
Soran+1 yılAilem istemiyor boşanmamı bende istiyorum artık yaptıkları yettti ölümü bile göze aldım söylemedim nasıl söylücsm bilmiyorum ya da ev tutup koyup gitcem boşanmayı accam
Soran+1 yılAilem istemiyor beni kabul etmiyorlar
Soran+1 yılCalışıyorum
Soran+1 yılİyi degil piskolojim kac kere söyledim boşancam diye az öncede dedim hic bişey demedi
Soran+1 yılCocuk yok
Soran+1 yılAilem istemiyor beni
Soran+1 yılParam yokki😌
Soran+1 yılAccam davayı yok ev tutcam eşyalı tutcam ev 2 bin önden istiyor adam
Soran+1 yılİstemiyorlar kızıyorlar babam ilgilenmiyor zaten annem istemiyor
Soran+1 yılYok ayrı ev tutucam kendim halletcem ailem huzur vermez
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılUmrumda degil
Soran+1 yılAyenn o acsın zaten ben acöıcam evimi tutup yoluma bakcam
Soran+1 yılAma ev tutcak para bulamadım aylıgo almama cok var
Soran+1 yılMağazada calışıyorum
Soran+1 yılTutucam yapcak bişey yok
Soran+1 yılBilmiyorum onu
Soran+1 yılAynen inşallah yapıcam ailemi hayatımdan cıkartıcam hep öbür tarafı tutuyor lar
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılKonuştum bugün senin ailenin yaptıklarına katlanamaz istemiyorum ayrılcam senden dedim hic bişey demedi
Soran+1 yılCözemiyoruz zaten birbirimizi yormaktan başka bişey yok
Soran+1 yılCocugumuz olmuyor belki olmadıgı daha iyiydi
Soran+1 yılAynen tekrar konuşucam ama ben bunları dicem ilk ev tutucam sonra bu evden ayrılıcam
Soran+1 yılBana ne yapmam gerekiyor nasıl halledebilirm siz tercübelisinizdir
Soran+1 yılHatta istegram adresini verin ordan bana anlatın
Soran+1 yılBen o şeki halledeyim
Soran+1 yılYolun başındayım ne yapıcam bilmiyorum
Soran+1 yılTamamdır
Soran+1 yıltamam
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
33Cevap
+1 yılÖncelikle kafes uygulaması var onu bı indir her hangi fiziki bir şiddette oraya başvur.. eğer boşanmak da istiyor lakin ailenin ve ailesinin eşinin ters tepkisine karşılasacagini düşünüyor isen en yakın karakola giderek başvur. Bu hisista kadının beyanı esastır.
12 Yorumla- +1 yıl
Kafes değil kades 😂
- +1 yıl
Ağız alışkanlığı pardon kades 🙂🙂
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sıkıntı 20 yaşında olup 4 yıllık evli olmandan kaynaklanıyor. Bütün yaşadığın sıkıntının kaynağı o. Müge Anlı'da gördüğümüz 16 yaşında kaçan kızların hepsinin sonu bu işte. Bir de bunun daha ilerisi de var tabi 30'larda ama senin sonun inşallah öyle olmaz tabi. Çalışıyorsun madem boşan ayrı ev tut kendi kendine yetersin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20 yaşında ki birine her şey büyük gözükür... Eski zamanlarda 40 yaşını geçmemiş kadınların zikirleri paysınmazdı. Nedeni ise erkek 30 yaşında... Kadın hayatı boyunca olgunlaşmıyor oluşuydu. Olgunlaşmak= Zevk veren herşeyi elde edebilicek durumdayken erteleyebilme yeteneğidir. Demesi kolaydır ama erkeklerin bile %10. Kadınların max %0.5 yanlızca bunu başarabilir. Dediğin şeyler every thing little little into the middle mantığı. Mazeret. net. tr
00 YorumlaDaha gençsin böyle dengesizlerden kurtul yapman çok basit internetten sana yakın avukatların telefon numaralarını bul boşanmak istediğini söyle ve tabii ki fiyatını onlar sana yardımcı olur hemen boşanırsın
00 Yorumla
+1 yılmadem bu kadar kötü insanlar boşan ve uzaklaş ama boşanma davasında bunları kanıtlamak için kanıt toplave bir avukat tut öncesinde avukatla strateji geliştir ki sonrasında üzülmeyesin. Akıllı olma zamanı
00 Yorumla
+1 yılAynı yaştayız nerdeyse bende 4 yılımı verdim şu an boşanma aşamasındayız sen boşanma davası için adliyeye git birolar avukat veriyor zaten eğer imkanın varsa çekişmeliye git 4 yılık eziyetinin karşılığını al değmezler acıma ben aldatıldım kaç defa kendimden kaç yaş küçük kızlarla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBağlı bulunduğun ya da sana en yakın adliyeye giderek ve gitmeden öncesinde adliye yakınında Bu konularla ilgilenen firmalara dilekçe hatırlatarak boşanma davası açabilirsin
00 Yorumla
+1 yılGüvendiğim birinin yanına sigin tel no değiştir sonrada avukat hanimin dediğini yap önce güvende ol , bende boşandım ve hiç bir şey söylemedim , şimdi aklıma bile gelmiyor, dava. Bitene kadarda adresini kimseye söyleme senin durmu daki kadınlar yardımcı olan yerler var
00 YorumlaBugüne kadar boşanmaman hata daha çok gençsin nereye kadar çekeceksin etrafındakileri boş ver güçlü ol çalışıyorsun ailene bile yaslanma kendi ayaklarının üstünde duracak güce sahipsin çocuğun olsa bile boşan derdim çünkü bu psikolojik şiddet her şeyden kötü
00 Yorumla
+1 yılAilesiyle görüşme sen tek git de eşine. Evine geldiklerindede yemek filan yapma bahaneler uydur sende onlara öyle davran burunlarından getir sana hiçbir şey yapamazlar küfür etsinler sen zaten boşanmaya karar vermişsin. Para biriktir öyle boşan. Cinsel beraberliğede girme bence böyle bir insanla.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yaşım 20 yazmışsın ama 30-35 yazıyor
Boşanıp boşanmamak senin kararın. çocuğun da yok düşünmen gereken tek kişi kendinsin. Sadece elinde kanıtlar var mı yok mu onu bi ölç biç. varsa hakaretten bi güzel dava yesinler. yaklaşık 2 3 yıl sürer hakaret davası ama kazanırsın sağlam kanıtların varsa. bi güzel kapına da düşerler. özür de dilerler.
00 Yorumla
+1 yılHerzaman yanındayim ezdirme kendini boşan kurtul esir hayatı yasatiyolar sana resmen ailenin yanına gitmek zorunda değilsin calisiyosun zaten ayakların üzerinde durursun güçlü kal
00 Yorumla
+1 yılkanka ben dha evlenmek için küçük hissederken sen bendne 2 yyaş küçükmüşsün ifitraya uğradıysan durulmaz kurtul pordan karı arayan adam çok
00 Yorumla
+1 yılNe kadar pislik bir ailesi varmış iftira dahi atıyor sa bu insanlardan her şey beklenir vicdansız insanlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAilen zaten insan olsaydı 16 yaşında evlendirmezdi seni yardım isteyeceğin kişi insan olsun git kadın dayanışma kurumlarına flan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yıl16 yaşında neden evlendin nasıl bir ailen var senin mağarada mı yaşıyorlar bunlar zihniyete bak mq
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyleled geecekler agızlarında küfür
Soran+1 yılEvet
+1 yılEşin sahip çıkmıyorsa sana durma geleceğe odaklan geçmişte kalma
00 Yorumlaevden ayrılmadan önce davada haklı olmak için avukata önce sor ona göre davran
00 YorumlaHerkes boşanıyo Mübarek Allah sabır versin zor bir şey
00 Yorumla
+1 yılYaşınız daha çok genç ve çalişabiliyorsunuz ben olsam 1 saniye durmam boşanırım üstelik çocukta yok
00 Yorumla
+1 yılArkanda duran biri var mi ailenden ve severek mi evlendin ailen evlenmeni istedi mi?
00 Yorumla
+1 yılEşin de küfrediyor mu beraber mi yaşıyorsunuz
Ne biçim aileler var ya00 Yorumla
+1 yılişin zor eşin seni koruyamadıysa boşanmak gerçekten yıpratıcı bir sürç
00 YorumlaVallahi elalem ne der dediklerine bakma boşan o sikıntıyı çeken sensin daha 20 yaş diyorsun çok erken yasta evlenmişsin hayatını zora sokma
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaşım kücük diye etmediklerini bırakmıyor aşkem istemiyor boşanmamı beni azarkayıp duduuyorlar
Soran+1 yılAynen
+1 yılÇocuk olmadan boşanmanı tavsiye ederim aynısını bende yaşadım çocuk olunca çok zor oluyor hemen kendine hayat kur onları bir hayat boyu çekmek zorunda değilsin seni korumayan eşten hayır gelmez
00 YorumlaNasıl küfür ediyor ya, kocan ne halt yiyor o arada? Direkt boşan. Onlarla uğraşmak için mi evlendin? Hayat devam ediyor. Atın hayatınızdan ise yaramaz insanları.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20 yaşında evlenirken bize mi sordun ki şimdi sıkışınca bize soruyorsun Allah akıl vermis kullan
00 Yorumla
+1 yılKardeşim bu devirde kadınların başına ne geliyorsa böyle insanlar yüzünden en iyisi boşan kimseden korkma afferim çalışıyorsunda aileni dinleme boşan hemen
00 Yorumla
+1 yılyaşın daha genç boşan bence.. demesi kolay ama boşanman en sağlıklısı
00 Yorumla
+1 yılBoşan eğer ailen den korkuyor san çık gel bakarım sana kimse bir kelime diyemez kadınları insan yerine koymuyor lar
00 YorumlaBence esin ve ailesi gelin değil köle almışlar
Boşanma avukatına gidik dilekce vermeni tavsiye ederim00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen kurtul o heriften ve pslk ailesinden
Allh korusun böyle insanlardan ya00 YorumlaÖyle yerde kafayı yer insan boşan gitsin. Evlenmek nasıl haksa boşanmak da hak. Kocan adam olsaydı seni ezdirmezdi
00 YorumlaAdliyeye git boşanma davası aç, elinde boşanmak için sebep ve kanıtların varsa rahat boşanırsın. Ailen sana sahip çıkmıyorsa kadın sığınma evine git.
00 YorumlaGörücü usulü mü evlendiniz ve onun ailesiyle birlikte mi yaşıyorsunuz
022 Yorumla
Soran+1 yılKacarak evlendik
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılŞiddet yok
Soran+1 yılİstemiyorum
Soran+1 yılKacarak evlendik ayrı yaşıyoruz ama evliligi burnumdan getirdiler
Soran+1 yıl20 30
Soran+1 yılKacarak evlendik ayrıyız
Soran+1 yılAilesiyle
Soran+1 yılOldu baya
cocuk olmadan boşan ayrıca yasın cok kücük üzüldüm senin adına
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet boşanıcam nasıl yapcam
Soran+1 yılPara isterlermi
Soran+1 yılBoşanıcam istemiyprum
Eşinle bir ol ayrılın evden ha eşin de ailesine destek çıkıyor beklediğin kabahat.
00 Yorumla
+1 yılcocuk yoksa neden elalemi takıyorsun ben olsam direk boşardm. Cocuklarm icn katlanıyorm
00 Yorumla
+1 yılBence kimse 24 yaşından önce evlenmemeli olgunluk en geç o yaşta geliyor
00 YorumlaEşinden şidet gördüysen eğer darp raporu al ve dava aç
00 Yorumla
+1 yılboşan kurtul elalem ne diyecek diye düşünürsen hayatı kendine zehir edersin
00 YorumlaHarbi çok adiler çok 😠😠
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Madem çalışıyorsun milleti takma boşan
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
krdesimm o evde 1 sn bıle durmaa sakınnn
10 Yorumla
+1 yılSonuç ; evlenmeyin arkadaşlar
00 Yorumla
+1 yılArkana bile bakmadan kaç kurtul o aileden
01 Yorumla- +1 yıl
Kendileri ne ki çocukları ne olsun aynı mal
16 yaşında evlenmenin sonuçları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam olarak merakın ne anlatim bende boşandım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaşın çok genç, çocukta yokmuş kaç kurtul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılBiran önce anlaşmalı ya da çekişmeli boşanmalisin
00 Yorumla
+1 yılÖzelden yazarsanız yardımcı olurum
00 Yorumla
+1 yılDoğulu musunuz nerede yaşıyorsunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Boşan tabi bu doğru değil eziyet zülum bu Allaha havale et
Soran+1 yılAynen
+1 yılOnu boşa biz evlenelim.
03 Yorumla- +1 yıl
Ya gerçekten bu şekilde adamlık mı sergiliyorsun kadın su an hayatının dönüm noktasında sen tasak geciyorsun biraz olsun taklit bari yapın
- +1 yıl
Haklisin. Düşüncesizlik etmişim.
- +1 yıl
Eywallah
Anlaşmalı olması önemli yoksa hemen olmuyor
00 YorumlaOnların sana davrandığı gibi davran ;)
00 Yorumla
+1 yılUzuldum adina bosan bencede elalem ne der deme
00 YorumlaDirek bırak bir boşanma avukatına git
00 Yorumla
+1 yılDirek boşan
00 Yorumla
+1 yılBoşanmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Dertleşelim mi
+1 yılCok geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekürler
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Öncelikle bulunduğunuz ildeki baronun adli yardım bürosuna başvurarak tarafınıza bir avukat görevlendirilmesini ve bu avukatın açmak istediğiniz boşanma davasında sizi temsil etmesini talep edebilirsiniz.
Davanızı kendiniz açacak iseniz dava dilekçenize "adli yardım taleplidir." ibaresini eklemeniz ve dava dilekçenizin ekine fakirlik belgesi, sgk dökümü vb. ekonomik durumunuzu gösteren belgeleri ekleyerek yargılama süresince yargılama giderlerinden muaf tutulmak istediğinizi, yargılama giderlerini karşılayacak ekonomik gücünüzün bulunmadığını beyan ederek mahkemeden adli yardım talebinde bulunabilirsiniz.
Boşanma davası hakkında bilgi vermek gerekir ise eşinizin ve ailesinin size karşı davranışları aile birliğinizin bozulacak olması sizin açınızdan boşanmayı talep etme hakkı doğurabilecektir.
Eşinizin anlaşmalı boşanma taraftarı olmaması halinde çekişmeli boşanma davası açmanız gerekecek olup bu davanızda eşinizin ve ailesinin size karşı davranışlarını, aile içerisinde yaşantınıza karıştıklarını, size iftira attıklarını ispat etmeniz gerekecektir. Eğer evliliğinize ilişkin tanıklarınız var ise, yaşanılan sorunlara dair tanıklık yapabilirlerse ispat yönünde elinizi kuvvetlendirmiş olursunuz.