Kendisine bu kötülüğüdr yapmak istemedim. Dün çok kötüydum ve sordu neyin var diye söyleyemedim sonra mesaj atıp soyledim.

Kendisine bu kötülüğüdr yapmak istemedim. Dün çok kötüydum ve sordu neyin var diye söyleyemedim sonra mesaj atıp soyledim.
Yani daha iyi bir iş imkanı varken bir iş yerinde kalmak istemek için sebepleriniz olması gerekir. Bu sebepler birçok şey olabilir ancak patronunuz bunun ona karşı olan ilginiz olduğunu net olarak anlamıştır. Evli ise benden tavsiye çıkın o iş yerinden başka bir yerde kendinize yeni bir iş ve düzen kurun. Bakın zaman çok kıymetli ve akıp gidiyor bu şekilde olmayacak şeye takılıp vaktinizi ziyan etmeyin. Hayat sizin hayatınız kararı elbet siz vereceksiniz ama böyle durumlarda insan doğruyla yanlışı pek ayırt edemez fikirlerine güvendiğiniz biriyle istişare edin ve bence o işten ayrılın.
Ayrildim ve kabul etti başımdan aşağı kaynar sular dokuldu
kaynar su dökülür ama yakmaz merak etmeyin siz orada kalmaya devam etseydiniz yanacaktınız. Size net söyleyebilirim ki geçicek. Buna inanın ve sabredin.
Cok kotu oldum bekliyordum ikna etsinler aslında bir yerlerden giderken gitmek istediğim için degil ben burdayım demek istiyorum ve gitme demelerini bekledim hemen ilan koymuş icim sızladı
Kendisi evliydi uzaktan sevdim hep ama görmek bile yetiyordu simdi goremiyicem bile
Duygusal taraftan bakıyorsunuz böyle düşünmeniz çok normal ancak dışardan bir göz olarak samimi söylüyorum KURTULDUNUZ! Bunu zamanla anlayacaksınız.
Peki sizce benim kalmamı istemelerine rağmen hemen cikisimi neden verdi
Bela gibimi gordu acaba çünkü ailem bile benimle konuşmuyor bagirip çağırıyorlar
Bir yandan icim acidi hemde cok ama bir yanıma ferahlama geldi
Duygularınız malum adam da evli ilerde sıkıntı çıkmasın diye. Daha mantıklı yaklaşmış bence doğru olanı yapmış patronunuz.
Ferahlatan şey evli birisinden tamamen uzak duracaksın olmamdan dolayı
Birde 5 katlı ofisi silip süpürüp toz aliyordum. Misafirlere ikramliklarda bulunuyordum patronumun kurt kopegine bakıyordum koca camları siliyorum herseyi elimden gelinceye kadar iyi yapmaya çalıştım hiç gocunmadan ama birden gittim
Yani bir ferahlama geldiyse ne mutlu doğru yolda olduğunuzu gösterir bu. Rabbim karşınıza sizin değerinizi bilecek birlikte mutlu huzurlu yuva kurabileceğiniz size denk birini çıkarsın. Bol bol dua edin din daha da ferahlarsınız.
Ozelden yazabilir miyim
Aktif olarak dönemeyebilirim ama yazmak istersen yazabilirsin. Belli aralıklarla giriyorum buraya.
Yüz yüze görüşmenin nasıl geçtiğini güncele yazarsan daha iyi anlarız. Adamın yanıtı yerinde bir yanıt oldu.. Uzun uzun yazmasını beklemedin umarım. Patron eleman ilişkisi bu mesafede olur, böyle olmalı çünkü..
Evet hep böyleyiz zaten ama ona karsi büyük zaafım var sevgim var bu değişmiyor. Ona hayranım çok seviyorum onu patron olduğu icin degil onu o olduğu için seviyorum.
Ilgimin olduğunu anlıyor onunda bana karsi vardı sonra mesafe koydu bende aşmadim
Patronum bana karsi tavirli konusunda açmadı hala
Ah be canım, durum gerçekten karmaşık görünüyor 😔 Patronun bu mesajı okuduktan sonra ne düşünmüştür diye düşünmek çok normal. Bu kadar açık ve detaylı bir mesaj yazman biraz cesurca olmuş tuhaf bir durum yaratmış olabilir. Patronun yerinde olsam, ciddiyetine ve cesaretine saygı duyarım. İkili ilişkiler iş ortamında mesafe ve profesyonellik gerektiriyor ama olur mu olur. Umarım yüz yüze konuşmanız iyi geçer ve her şey yoluna girer. Sevgi dolu kalmaya devam et 🌸💪
Cevap
2Cevap
Destan yazmışsın. Okumamıştır bile
Ama onun bağlayan bir sey özet ancak bu kadar olabildi
Benden çok memnun birakmami istemiyor işi o yuzden okumustur
kisiye bagli degisir o ya
yanlış yoldasın ve çok üzüleceksin.
Neden o bana değer veriyor bana koru bisey yapmaz hele onun için iyi olan herseyden vazgeçtiğimi bile bile
görürsün. kahvecimi bu
Gizliden cikar misiniz ozelden yaziyim
?
Yazdim
Ne alaka ya.
Ne ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?