Durup dururken böyle yazmanı site kurallarına uymadığı için kaldırmışlardır nefret söylemi dolayısıyla da hiçbir argüman belirtmediysen bu cümlen kimsenin zoruna gitmez ki.
Kıskanmıs bu erkolar cok gülüyorum halinize KAKSKDKKDKDKDKR senin gibi gizlide kalan birini gectim sordugun sorudan kıskanma olayı ne alaka asıl ben gülüyorum Şu an haline kakskkskdkdkfk
Bana bakmasını istemiyorum kimsenin zaten aldığım parayla mis gibi yaşıyorum bir erkeğe anası gibi bakamam kendi annesi baksın ona ben kız kankilerimle uçuş yapıp gezeceğim☺️☺️
Çocuk falan istemiyorum zaten koca da istemiyorum sevgili de istemiyorum ben gezip tozarım sıkılırsam iş değiştiririm yine sıkılırsam hobi değiştiririm ama hayatıma bir erkek ve velet sokmam
Kadınlar erkeklere neden hizmet ediyor dedim bi herif hizmet edeceksiniz gtumdeki donu yıkayacaksınız diye kdurdu bir de soruyu sikayet etmis gprmğvmwğg
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne sorusu merak ettim? Ayrıca moderatörlerin çoğu kadın.
Erkolardan nefret ediyorum yazmam bazı erkoların zoruna gitmis
Durup dururken böyle yazmanı site kurallarına uymadığı için kaldırmışlardır nefret söylemi dolayısıyla da hiçbir argüman belirtmediysen bu cümlen kimsenin zoruna gitmez ki.
Aşağıda açıklamışsın sorunun detayını şimdi gördüm. Umarım onun için kaldırmamışlardır. Moderatörlerde kekolar da var o zaman.
Saçma sapan sorular bile banlanacaksa bu uygulama bir halta yaramıyor zaten vldmflekd
Önceden böyle değildi sanırım.
Neden genel konusuyorsun bide erko diyor bundan hayır yok beyler.
Size hayırlı olmak için uğraşıyorum sanki vldmfşsld başka köşede agla ben erko diyeceğim
Kıskanmıs bu erkolar cok gülüyorum halinize KAKSKDKKDKDKDKR senin gibi gizlide kalan birini gectim sordugun sorudan kıskanma olayı ne alaka asıl ben gülüyorum Şu an haline kakskkskdkdkfk
Sana cevap verdiğime dua et erkolarla konuşan düşünsün 🤫
Bak cidden senin iyiligin icin diyorum bu kafayla devam edersen kimse sana bakmaz gereksiz ego kadar alcaltıcı bir sey yok.
Bana bakmasını istemiyorum kimsenin zaten aldığım parayla mis gibi yaşıyorum bir erkeğe anası gibi bakamam kendi annesi baksın ona ben kız kankilerimle uçuş yapıp gezeceğim☺️☺️
Sana bakmaz dedigim bakım anlamı degil seninle kimse olmaz anlamı. Bunuda anlamayacak kadar neyse sen git kız kankalarınla gez
Benimle kızlar takılıyor zaten erkekleri ne yapayım günlük hayatımda gördüğüm tek erkek yabancı erkekler ve pilot en azından türk erkoları değiller
Yanlıs soru. Asıl erkekler seni ne yapsın eminim evde kalırsın sen bu kafayla
İnşallah evde kalırım da erkeklerle muhatap olmam bu dediğin benim için iyi bir dilek şu ann
Sana iyi dileklerimi sunuyorum o zaman insallah evde kalırsın ileride bu dediklerinden pisman olacaksın ama gec olacak
İleride pisman olmayacağım maalesef ülke ülke gezip hayatımı yaşıyorum aşırı mutluyum kadınlarla takılmayı bırak da hayata bak sen de
İyi yapıyorsunda ileride yaslanınca kimsen olmayacak cocugun dahil.
Çocuk falan istemiyorum zaten koca da istemiyorum sevgili de istemiyorum ben gezip tozarım sıkılırsam iş değiştiririm yine sıkılırsam hobi değiştiririm ama hayatıma bir erkek ve velet sokmam
Şu an kac yasındasın bilmiyorum ama (18-24 gösteriyor) hic iliskiye girmicekmisin ya da 70 yasına geldigin zaman yanında kim olacak?
24 yaşındayım ilişkiye girmeyeceğim yanımda da birisi olsun istemiyorum aramıyorum çünkü 70 imde de Allah yanımda sonuçta başka birisine ihtiyaç yok
İyi sevindim adına hayatta basarılar
Olay ne la
Bir tane erko pasağın içinde yaşayıp kadınlar temizleyecek dedi ve sorumu kıskandı 😚
Mağara adamı yani
Hiçbir şey anlamadım ama sen haklısın kanka
Kadınlar erkeklere neden hizmet ediyor dedim bi herif hizmet edeceksiniz gtumdeki donu yıkayacaksınız diye kdurdu bir de soruyu sikayet etmis gprmğvmwğg
Öyle asalakları insan yerine koyup cevap vermiyorsundur umarım
Cevap vermeme gerek yok benim sorum banlanıyo zaten ilginc
Oda buranın moderatörlerinin kanka