Gorumcemin kıskançlığına bakar mısınız siz yaşadınız mı olduysa nasıl bir tavır aldiniz?

Dün eşimin çocukluk arkadaşının düğünü vardı ben çok şık giyindim ozendim evliliğimde ikinci kez gidişim düğüne eşimle hatta görümcem hazırlığını yaparken makyaj bakımından kusurları vardı onu bile düzelttim. Eşimin çocukluk arkadasini kayunvalidemgilde tanıyor kayınvalidem gelemedi görümcem ben eşim gittik. Gittiğimizde takı merasimi başladı eşimin yanına bende kalkicaktim görümcem hemen gerek yok dedi oturdum kaldım eşim çok dedi gel ama onun o cümlesi beni bozdu baya gittiler eşim takması gerekeni taktı sonra eşim gelecekti resim çekildiler gorumcemi gorseniz orada varya sinir küpüne döndüm geldi hiç muhattap bile olmadım soğuk cevaplar verdim eşim orada bekarmis gibi resim çekti bildiğiniz ben orada niye varım yani sonra eşime diyor işte resim çekelim ben dedim istemiyorum direk o kadar irrite oldum ki anladım ki ondan bana bir fayda bir iyilik gelmez daha da için ısınmaz ona zaten bundan sonra değil onunla bir yere gitmek baksın eşimle gidebiliyor mu ben yokken ben böyle bir kıskançlık görmedim ya keyfimizin içine huzursuzluk soktu

Gorumcemin kıskançlığına bakar mısınız siz yaşadınız mı olduysa nasıl bir tavır aldiniz?