sizi reddeden birini hiç kiskandirmaya çalıştınız mi ya da normal hoşlandığıniz biride olabilir
Hiç birini kıskandırmaya çalıştınız mı?

Eğer bir erkek beni kıskandırmaya çalışıyorsa bunu farkettiysem ben de aynı şekilde karşılık veririm ama bunun sevgiyle felan bir alakası yok tamamen inattan dişe diş göze göz deyiminden ötürü onun dışında yani ufak tefek sözsel olarak cümlelerim belki birazcık kıskandırmaya çalışmış olabilrim onlar sayılmasın ama temam mı hehe olur o kadarcık bunlarda ilişkinin tuzu biberi 🤣🤪
çalışmadım lakin beni kıskanmayan bir nişanlım var bi ara bu kadar geniş olması asabımı bozmuştu göğüs dekolteli foto atıp böyle çıkacam dediğim oldu. sırf denemek için yıldım vallaaaahhh. çocukçaydı tabi ama naparsın
Üniversite zamanı bir kız vardı baya uğraştım fark etsin diye etmedi. Arkadaşlardan yardım istedim yakın masaya oturup, kıskandırma çabaları falan yine yok.
Sonra kız zaman geçtikçe bizim masayı fark etmeye başladı, aramıza katıldı. Meğersem ilgisi bana değişmiş. Benim dostum olan kız arkadaştan hoşlanmış :D
Cevap
35Cevap
Çocukça şeyler yapmadım, yapmam. Ne gerek var ki böyle şeylere?
Elbette böyle gereksiz işlere de girdim
Hayır sevmem öyle şeyleri.
Reddeden kişiyi kıskandırmaya çalışmam ben
Hayır.
Lise basketbol takımında Orkun diye bir çocuk vardı ve çok yakışıklıydı. Bana çok sıcak davranıyordu ve benden hoşlandığını düşünmüştüm. O zamanki kit beynimle bakalım beni ne kadar seviyor, ne kadar kiskanirsa o kadar seviyor diye düşündüğümden Enes'le yakinlaşmistim. Sonradan anladık ki Orkun escinselmiş. Çünkü beni değil Enes'i kıskanmış.
Ee okul zamanlarında olmuştu tabi. Çocukluk, ergenlik yıllarıydı. Büyüdükten, olgunlaştıktan sonra böyle çocukça şeylere girişmedim hiç.
kıskandırma gereği hiç duymadım aklımdan bile geçmedi. ilgisine istediği karşılığı vermediklerimden beni kıskandırmak isteyenler oldu
Böyle bir saçmalık mı olur ya niye birini kıskandırayım seven insan kıskanır
Hayir hic isim olmaz oyle bos seylere 15 yasindaki cocuklarin isidir
Kiskandirmaya calismadim ama kendi kendine kiskanmisti.
Vardır yapmısligim ama saçma buluyorum artık uğraşmam
Kızıl en iyi arkadaşını ayarladigim olmuştur tabi eskilerdennn baya
Reddeden birini kıskandırmk mı? Millette gurur kalmamış 😁
yok uğraşamam öyle sadece düşmanlarımı kıskandırmayı severim ihtişamlı hayatımı görmeleri özenmeleri için :D
Eskiden yaptım, evet.
Hayır hiç öyle çabam olmadı
yok hayir oyle bi durum yasamadim
Hayır çabuk vazgeçerim
Hiç uğraşamam öyle şeylerle
En İyi Cevap