Benim reddedildiğimde ikinci kere bakmayacağım çok insan var. Ama çok sevdiğim için şu anki sevgilimde yabi farklı olurdu. Orasıjı falan keserim başkasına gidemesin diye! Bence erkekler daha hırslı çünkü reddettiğim erkekler kolay vazgeçmiyor. Ama bende şu an çok aşık olduğum için hırslıyım. Bir kız için bittiyse bitmiştir sen onu geri döndüremezsin ama erkekte ''en azından yüzeysel ilişki yaparım hadi bir şans daha verelim'' motivasyonu var. Biz çoğu kızda bu yok. Bizimki duygusal ve duygu biterse biter. Şu an duygusal ilişkimde reddederse kafayı yerim. Gerçekten çıldırırım. Vahşileşirim.
Reddedildiğiniz zaman hırs yapmanıza gerek yok reddeden kişi sizi hak etmiyordur
Mesela ben reddedilme ihtimalim %80 olduğunu düşünüyorum baktım reddetti anında uzaklaşıyorum ve geri dönse bile artık ikinci bir şans vermiyorum kimseyi sevecek kadar da gönlümü açmıyorum çünkü seversem üzerler güvenirsem yanıltırlar gülersem ağlatırlar hiç belli olmaz belki kötü davranırlar
Tabiki insanlara taş kalpli biri gibi sert davranmıyorum ama mevzu gönül işleri ise ince eler sık dokurum belki yalnız kalırım ama en azınndan mutlu olurum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Hırsı kadınlar yapar genelde reddedilmeye alışkın olmadıklarından. Çirkefliği de erkekler yapar fjdkod
Bence bu karaktere göre değişir.. kadın erkek diye denmez direk.. kim basitse ya da egoluysa ve kötü bir kişiliği varsa o hırs yapar.. ama genelde kadınların takıntı yaptığını düşünüyorum eski sevgileri özellikle de
Genelde erkekler adım attığı için reddedilince çirkinleşen çok örnek biliyoruzdur. Ama kadınlar da bütün özgüveniyle adım attıktan sonra reddedilirse sonuç pek güzel olmaz
Ben bi tane manyağa denk geldim ölse de kurtulsam bana deli gibi aşık olmuş kız aq ben bu kadar fazla ileri gitmeyi kızlara yakıştıramıyorum fake hesap açıp yazmalar elaleme hakkımda sorular sorup beni araştırmalar falan filan ezikçe yani