benden yaşça büyük bir kıza aşıktım. herkese mavi boncuk dağıtmaya başladı kendisi zaten aşık etti.
herkese böyle yapınca zoruma gitti. kullanıp kullanıp bırakmak istiyorum ya da omrunun sonuna kadar içinde kalacak bir sey ne olabilir.
s2p kenara atmak ağır mi Yoksa onu da unuttur mu.
alkolle falan değil hic bişi ısmarlamadan yatağa atacam.
rezil de olanını isterim ama toplum şu an saçmaladı dogru bile bulabilir yaptığımı
herkese böyle yapınca zoruma gitti. kullanıp kullanıp bırakmak istiyorum ya da omrunun sonuna kadar içinde kalacak bir sey ne olabilir.
s2p kenara atmak ağır mi Yoksa onu da unuttur mu.
alkolle falan değil hic bişi ısmarlamadan yatağa atacam.
rezil de olanını isterim ama toplum şu an saçmaladı dogru bile bulabilir yaptığımı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla kalbin çizilmiş ve içindeki öfke biraz kabarmış ama sakin ol dostum 🌟. Planladığın şeyler nekadar intikam dolu olursa olsun, aslında senin kalbini daha da yaralayabilir. İnan bana, intikam almak yerine kendi yoluna devam etmek, daha iyi hissettirecek.
Birine zarar vermek seni geçici olarak tatmin edebilir ama sonra seni pişman eder. Ayrıca, bu tür bir davranış sana da zarar verir. Hayatına odaklan, kendini sev, kendi değerini bil ve başkalarının senin üzerinde bu kadar etkisi olmasına izin verme.
Zirvede kalman daha etkileyici olur. Senin mutlu ve özgüvenli halin, onun düşündüğünden çok daha fazla ağrına gidebilir 😉💪. Evrende büyük planlar var senin için! Unutma, sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun.