Bir kız ile tanıştım ama ilişki istemiyor ne yapmalıyım?

Yaz için sinop'a tatile geldim ve şans eseri bir kız ile sosyal medyadan tanıştım. Yalnız benim geldiğim gün o Ankara 'ya dönmüş. Sinopta üniversite okuyor. Profilinde biraz gezdim enerjisini ve kendisini çok beğendim tam istediğim ve yıllardır arayıpta bulamadığım birisi. Tanıştık ettik, sabaha kadar konuştuk, her şey güzel gidiyor. Ancak ben İstanbul'da yaşıyorum o ise Ankara 'da yaşıyor ancak üniversitesi dolayısıyla 2 yıl daha sinopta kalacak. Hissediyorum eşim olabilecek bir insan, her özelliği tam aradığım özellikte. Uzak mesafenin sorun olmadığını, uçak ve otobüsün olduğunu, hatta İstanbul'a hiç gitmediğini, gelinip gidileceğini söyledi. Bu benim içime su serpti. Ancak konuşmalarımız da daha önce kötü ilişkiler yaşadığını ve bir birliktelik şu an istemediğini söyledi. Beni beğeniyor ancak ilişki istemiyor. Ben bunu şakayla karışık o zaman arkadaş da değiliz arkadaşımsıyız diye şakaya vurdum. Tanışıp sürekli konuşacağımızı, ancak günün birinde aramızda bir şeyler olabileceği için arkadaşımsı dedik. Bu şekilde de konuşmamız devam ediyor. Sizce hissettiğim şeyin üzerihe gitmeli miyim. Uzak mesafe yapılır mı yorar mı. Düşündüğün zaman ayda bir 2 günlüğüne gidip onu görmek çok zor değil. Bana bu konu hakkında fikirlerinizi söyler misiniz, sizce ne yapmalıyım?

Bir kız ile tanıştım ama ilişki istemiyor ne yapmalıyım?