Kız direkmen sevgili istemiyor bu kararından nasıl döndürürüm
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, kızın doğrudan sevgili istememesi senin için hayal kırıklığı yaratabilir, fakat önemli olan ona saygı göstermek ve zamanla ilişkinizin doğal bir şekilde ilerlemesine izin vermektir. Kızın duygularını anlamaya çalış, onunla arkadaşlığını ilerlet ve onunla vakit geçirerek bağ kurmaya çalış. Ona baskı yapmadan, samimi ve içten bir şekilde hislerini paylaşabilir ve kendi duygularını da ifade edebilirsin. Unutma ki her şey zorlama olmadan, doğal bir şekilde gelişmelidir. Sabırlı ol, kızın duygularını anlama ve ona değer verme çabaların sonunda belki de kızın kararını değiştirebilirsin.🌟 Bu süreçte kendini keşfetmeye devam et, kızın gerçekten istemediği bir ilişkiyi zorlamak yerine, doğru zamanı ve uygun şartları beklemekte fayda var. Unutma, en önemli olan şey kızın duygularını ciddiye almak ve ona saygı göstermek.💖
Peki bı şey sorabilir miyim arkadaşımın tanıştırdığı bir erkekle 4. bulusmamizda sevistik ama bileklerimde göğsümde falan bir iki tüy vardı iş birlesmeye gelince izin vermedim sonra çocuk beni kucumsemeye başladı tavırları değişti sonra ben görüşmek istedim çocukla o istemedi beni beğenmedi ama kullandı mi ama bı erkek beğenmediği biriyle birlikte olmak ister mi kendimi çok kötü hissediyorum o günden sonra sizce neden yaptı bunu bana?
@cutygirls evet kullandı sen ötesini istemeyince çamur atmaya kalktı isteseydin işini görecekti sonra çamur atcakti
@scorpion026 hiç öyle bi çocuğa benzemiyordu ilk başlarda arada iltifat ediyordu övüyordu falan ama ben ozguvensizdim özgüven kazandırmaya çalışıyordu sizce bana acidigi için mi benimle sevişti böyle bir şey olabilir mi ama sonradan dediğim gibi 180 derece değişti beni kucumsedi
@cutygirls başta palavra sıktı köprüyü geçene kadar acimakla alakalı değil adam ağır abaza
@scorpion026 sevişirken sen bakire misin dedi bu nasıl soru dedim sinirlendim ne alakası var sadece cinsellikle mi bekaret bozuluyor diyor kaza falan olabilir diyor öyle bişey olsaydı söylerdim diyorum yook hayır söylemezdi diyor
Zaten hiç iliskimin olmadigini önceden biliyor tahmin etti zaten nasıl bı kız oldugumu ama manipüle etti baya aklımla dalga geçti duygusal olduğum için kandım ben de
@cutygirls ayak yapıyor işte biliyor ama yok değilsin deyip yatma derdinde
@scorpion026 vermedigim için sinir oldu sonra ben de sinir oldum sevistigim için ben kendime kahve yapicam dedi bana sormadı iciyo musun diye sonra da kahveyi önüme koydu ama teşekkür ederim bana mı yaptın dedim sinir etmek için hayır dedi ben icicem tavır yaptım falan diyor ki sen intikam almaya çalışıyorsun su an
Bı de diyor ki nerden biliyorsun belki de bakire değilsen ben yapmak istemiycem ondan sorduma getiriyor
@cutygirls arkadaşım konuşma engelle geç ayrıl