Kocamın kafasında kurup yaşamasi?

İyi geceler arkadaşlar, eşimle 7 senedir birlikteyiz. Eşim ileri derece kıskanç biri sevgiliyken bu hoşuma diyordu ama kıskançlığın bir boyutu vardı ama evlendik evleneli bu kıskançlık büyüdü birde çocuğumuzda olmuyor. Eşim kıskançlığın yanında çokta toksik bir insan bunu sevgiliykende biliyordum ama o zaman gözüm mu kördü kendim mi canım bilmiyorum ama kendisi dışarı çıksın benim telefonlarima bakmasın ben evde tek başıma oturayım hiçbir sıkıntı yok onun için bende kendim bir çıkayım gezeyim telefonuna mesajına 5 dk geç döneyim kıyamet kopuyor sen benden mi cekiniyorsun kim vardi telefonu acmiyorsun diyip kavga ediyor kavgalar da normal değil evlenmeden ciddi olmadan önce biz ayrılmıştık ve ben ondan önce tanıdığım bır beyle gorusmeye başlamıştım o mu vardı unutamadın mi onu gibi şeyler diyor ve sonunda bitirelim artık bu evlilik beni boğuyor ilk dedi boşanma fikri beni ciddi banada yıktı kocamı çok seviyorum çünkü, ama artık her biraz büyük kavgada aynı şeyleri diyince tamam dedim ve boşanma işlemleri için avukata gittim. Sen bulmussundur birini noldu avukatı mi beğendin onu mu düşünüyorsun boşanma falan yok biri mi var tek ben olabilirim beni tedirgin eden bir davranışa girdi ne yapacağımı bilmiyorum. Bir fikir verin

Kocamın kafasında kurup yaşamasi?