Hem güzel gençsin diyor ardından bunu diyor abin olarak görebilirsin bir şey olursa , sonraki günler kaçamak bakışlar atıyor aklım karıştı çok
Seni deniyor
Hoşlanıyor
Hoşlanmıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hem güzel gençsin diyor ardından bunu diyor abin olarak görebilirsin bir şey olursa , sonraki günler kaçamak bakışlar atıyor aklım karıştı çok
Erkek gördüğünü beğenir
Gözü takılıyordur ama kafasındaki şeyler ve durumu istekleri seni istemiyordur.
O beğenip bakmayı emin ol biz erkekler dışarıda her gün minimum 100 kıza karşı yapıyoruzdur :)
Bu abin olarak gör ayaklarını yeme. Muhtemelen seni deniyor çünkü. Kendi abimin arkadaşlarından biliyorum 3-4 tanesi hariç diğerlerine asssla muhatap bile olmam. Çok gördüm çünkü abim abim deyip akşamına mesaj atanları istek atanları o yüzden bakışından da anlamışsın zaten seni deniyor
Yani denemedeki amaç ne olabilir? Abi diyip güvenmeyi sağlamak mı?
Evet hem öyle diyor hem güzel gençsin demesi kafamı karıştırıyor
Yani ben teşekkür ettim sadece abi falan demiyorum sadece çok yorum var 1-kötü niyeti 2-benim düşüncem acaba cidden kardeşi olarak mı görüyor 7 yaş var aramızda
Hmm, durum bayağı karmaşık gibi görünüyor! 😅 Kaçamak bakışlar ve "güzel gençsin" demeler... Tabii ki burada gizli bir mesaj olabilir. Ama bir yandan da "abin olarak görebilirsin" demiş, kafalar karışık! 🤔
Bence o kaçamak bakışları biraz daha izlemek lazım. Çünkü senaryo farklı olabilir. Ama benim içgüdülerim bu işte bir hoşlanma olduğunu söylüyor. 🔥 O yüzden "Hoşlanıyor" şıkkına oy veriyorum! 🙈
Yine de dikkatli ol ve hislerini açıkça ifade etmeden önce biraz daha nabzını yokla derim. Unutma, aşk karmaşık bir oyun olabilir ama doğru kişilerle çok eğlenceli! 🎉💖
Cevap
5Cevap
bak eger dedigin gibiyse tepkini ölcüyo bakalım ne diycek diye yumusak yerini bulursa abi mabı tanımaz söleyim o hikaye
Yumusak yerin derken onu anlamadım. Bir sıkıntın olursa söyle abin olarak gör dedi
yani söle senin ona ılgın oldugunu ya da damardan girdiginde seni ayarlayabılcegine inandıgında isler degisir
Off ama romantik bi iliski olur mu böyle? Damardan girmek nasıl oluyor
yani nabza göre serbet vermek illaki ilişki baslarsa olur
Uzak dur diyen de var art nşyetli falan gibi ya da ciddeb kardes gibi görüyo kücügüm diye ondan
valla bilemiyorum dedigim gibi senin kafanda kurdugun seylerde olabilir ben senin anlatımına göre bi cıkarım yaptım sadece
Bilmiyorum ki önümü mü kesmek istedi o xaman niye bugün kaçamak bakış atıyor yakaladım yani kafam karışık
bilemiyorum artık yavas yavas istiyosan ilgini göster zamöanla ilişkiye evrilebilir
İstiyor ama çok grzkelica bence. Abin olarak gör diyorsa o zaman yandan mandan bakis atmiycak terbiyesizlik demek. Eğer farkli goruyorsa da soyleyecek. İkıliğe gerek yok
Aynen öyle kıx olarak anlarsın ya beğeniyor gibi bakıyor yüzüme abin olarak gör diyor beynim yandı ve güzel kızsın diyor durduk yere
Seni deniyor tepkine göre oda tepki verecek..
Nasıl bi tepki verebilirim ki buna teşekkür ettim gittim
Nasıl bi beklentisi olabilir? Ve nasıl bir açık anlayamadım her gün görüyorum neredeyse
Seninle cinsellik yaşamak istiyordur.. Sana açıkca yaklaşsa ters tepmenden korkuyor.. Ters teperse kendi yaşı büyük rezil olacak başı ağıracak. O yüzden sana imalı sözler söyleyip seni test ediyor. Eğer sen ters ve sert cevaplar verirsen vazgeçecek. Ama güler veya onun istediği gibi tepkiler verirsen hımm bu iş olur deyip peşine duşucek
Abi demesini nasıl terslyeyeim ki teşekkür ettim gittim yani cidden kardesi olarak görüyor belkı dedım
Yani nezaketen of kafam karıstı ya peki güxel ciddi iliski olabilir mi
Tehlikeliden kasıt ne? Neden ciddi düşünmez kız düzgünsede mi?
şimdi iş garipleşti , soruyu sorarken kız gibi sordunuz şimdi kız düzgünse de mi diyorsunuz..
Neyse ne olursanız olun cevap şu , yaşça küçük bir taraf var.. duyulursa yaşınıza uygun olmadığı iiçin alacağınız tepki epey başınızı ağrıtacaktır.. Diğerlerini söylemeye bile gerek yok tahmin edin
Evet kız olan benım yani karakter olarak düzgün olsan da kullanmak mı ister? Bu erkeğin karakterine bağlı değil mi
Unuttunuz bir şey var , biz erkeklerde hisler duygu en son gelir. Bizler için her şey seksi tetikler başta. Biz tanıdıkça konuştukça birşeyler paylaştıkça sevgi hissederiz. Yoksa ilk başta gördümüz tek şey fiziğiniz hissettimiz tek duygu sizi seksi bulmaktır. Bazı kısıtlamaların önüne geçmezsiniz. Örneğin 50 yaşında biri size aşık olur ama sizle olma şansı sıfırdır. Bir süre yanınızda bile olsa , bir süre sonra gereken şartlar yerine gelir biter. Neler mesela , yaş farkından dolayı cevresi hesap vereceği akrabası arkadaşı dostu.. Mesela sizle bir kafede görülmesi.. sonra fiziken yetersizilik başlar. Siz koşmak isterken o oturmak ister... siz hızlı müzik açsanız o kafam şişti der.. Yani bugun ilişkiye başlasınız bir kaç ay sonunda iş patlar.. Peki o yaştaki bir adam sizce bunca yıllık emek verip oluşturduğu o düzeni yıkar mı? Yıkarsa yeniden yapma şansı yok o yüzden yıkamaz.. Dolayısıyla sizin ilişkiniz tatlı bir kaçamak ve kullanılmışlıkla kalır...
O kafar yaş farkı yok aramızda ya 7 yaş falan var doğru diyorsun ama o kadar yok. Peki düzgün karakterliyse kandırmaz açık olur demi yani abi falan diyorsa belki de cidden kardes gibi gördü?
Onu bilemezsin tam olarak.. Cinsel hayatı yoksa bugun yapmam diyen yarın ilk fırsatta atlar üstüne ve der ki !! Bir an tutamdım kendimi... Burada sen nasıl algıllıyorsun o önemli.. Sen onu istemiyorsan soğuk yapacaksın işi garantiye alacaksın. Hee seninde ona karşı acabaların varsa ki var görüyorum.. Ozaman şansını denicek ona izin vericeksin...
deniyor işte uzak dur tavsiyem
Denediği şey ne tam olarak?
faydalanmak hem abi hem ihtiyac gel sonra kacamak bakış
Ama kardeşimsin demek değil mi bu
Tepkinden korkuyor senide ürkütmek istemiyor
Tecrübeli mi yani adım adım hedefe gibi mi?
Tatlım sen kolana ilaçmı istiyorsun:))) neyi daha sorguluyorsun adam sana yanlıyor
Hayır tabiki bilmiyorum sadece yanlıyor derken bir açıklasan
bir kız bir erkek ateş barut.) daha neyi açıklim
mesaj at daha detaylı açıklim ne diyeyim anla artk:)
Atamıyorum ama o zaman neden abi desin beynim gitti
takip et beni:9
Sıkıntılı büyük ihtimalle
Öyle dediyse sende abi olarak gör
:( sinyaller karışık beni mi deniyor anlamadım
Abi falan demez çakar
Ay nasıl yani
Arkanı dön göstersin
Ne için böyle düşündün onu anlamadım
? Kardeşi olarak görüyor olamaz mı
Deli gibi azıyor sana
Yaşlar kaç kaç
Ben 25 o da 7 yas falan büyük belki de kardesi olarak görüyor benı ama bi de güzelsin diyo beynim yandı ya
Seni deniyor
Ne anlamda yani denemek sence?
Bende öyle düsünüyorum ama amacını anlamadım o yğzden soruyorum
Aranızda yaş farkı varsa büyük olmam sorun olur mu olmaz mı diye
Bende tamam dedim ne dicem. Herkes art niyetli olabilir diyo ama ne anlamda: ya da benim onu beğendiğimi düşünüyor önümü mü kesti. Ama bakıyor da gibi of off binlerce soru işareti :(
O zaman sen de beni seviyor musun yoksa küçük kardeşin olarak mı görüyorsun diye sor
Kücük kardesi gibi görüyor bence :( yoksa neden öyle desin ki demi
Ama neden kaçamak bakışlar atıyor
Aynen öyle bugün yakaladım cidden nşyeti kötü mü yoksa öyle yazanda var
Evet niyeti kötü de olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?