Flörtüm beni kandırıyor mu?

İnternetten tanıştığım bir çocuk var 1 hafta konuştuk konuşmadık benden hoşlandığını söyledi hatta oynadığımiz oyunda bana istememe rağmen paralı bir üyelik hediye etti, devamında geçen sürede beni sevdiğini, bana aşık olduğunu söyledi ve hatta bana hediye bile yolladı (adresimi istemedi onun yerine ulaşabileceğim bir ptt şubesi istedi). Süreç içerisinde ufak yalanlarını yakalıyordum ama bu sefer farklı bir yalanını yakaladım. Normalde her gün arar, telefonda konuşurduk ama ameliyat olacağını söyleyip hastaneye yattıktan sonra aramadı (aramama sebebi hastanede olması değil benim kpss çalişıyor olmam?) ve hastane odasını merak ettiğim için fotoğraf atmasını soylediğimde internetten indirdiği fotoğrafları attı (internette kendim tarattım 2019 yılına ait fotoğraflar). Fotoğrafin birinde yaşlı bir amca ve hemşire var ben de farketmemişim gibi aynı odada kaldığin hasta mı bu amca dedim, evet dedi. Halbuki adam 2019da diyabet tedavisi gören bir hasta, haber bile var bu kişi hakkında ve yine o resim de internette var. Her gün arayan insan hastaneye yattım deyip mesaj bile atmamaya başlıyor ve fake fotoğraflar atıyor. Bu arada hastaliğı öyle elden ayaktan kesilecek ölümcül bir şey değil küçük basit bir üroloji operasyonu. Yalan sevmediğim için bu durum beni çok rahatsız etti siz ne düşünüyorsunuz?
Flörtüm beni kandırıyor mu?