cok mutlu oluyor garibanlar. dunyalarinin merkezine koyma mevzu nedir hani? kuklaya donuyor zavalli zavalli. parmakta oynatiliyorlar. biri kendine getirse ya bunlari?
Cevabın nedir?
İlginç.
Kimya Mühendisiyse : Kadın'ın kimyası nasıl düzenlenebilir?
Elektrik Mühendisiyse : Bir kadın'ın güç kaynağı nereden kesilir?
Makine Mühendisiyse : Bir kadın'a nasıl kapatma düğmesi takılır ve çalıştırılır?
Jeoloji Mühendisiyse: Bir kadın yerin dibine nasıl sokulur?
Çevre Mühendisiyse : Bir kadın çevreyi kirletmeden nasıl doğaya karıştırılabilir?
İnşaat Mühendisiyse : Bir kadın'ın üzerine bir bina nasıl dikilir?
Tarım Mühendisiyse : Bir kadın'ın tohumunun genleri oynanıp toprağa ekilip o kadın tekrardan yetiştirilebilir mi?
Aklıma gelen bütün mühendislik dallarıyla ilgili birşeyler söyledim.
Şimdi elde ettiğimiz sonuç tek ve kesindir : Bir mühendisin sevgilisine hissettiği duygu ile bir mucit'in keşfine duydugu his aynıdır.
Yani kadınlar onlar için birer kobay,denek,geliştirilebilir bir icat vs. dir.
O yüzden fazla takmamak burnu kaf dagında gezmemek lazım gelir.
Can-ı Gönülden sorunuzu tebrik eder egonuzu tatmin ederim.
Saygılar.08 Yorumla- +1 yıl
Günde 12 saat inşaatta amelelik yapıyorum.2 saat bu siteye gelip ilgimi çeken soruları ve cevapları inceliyorum.Sonra 3-4 saat bahçeyi ekiyorum.Ertesi sabah kalkıp yine inşaata gidip iskelede ter atıyorum.Evet sizce benim bir mühendis olma şansım var mı bayan?
Ben gariban kendi halinde bir ameleyim günlük erzakını çıkarmaya çalışan.
En İyi Cevaplar
+1 yılHatunun elini tutunca T cetvelini unutan çok mühendizz gördüm ben
24 Yorumla- +1 yıl
Cetveli eline alıp kızı omuzuna asmaya çalışanı hiç söylemiyorum
:) - +1 yıl
Teveccüh göstermişsin..teşekkürler.
kahlo muhendis dedin de, sen vazgec bu evlilikten bak yası yasına uygun bir kısmet geldi aklıma, gecen evlendirin beni diyordu garibim :)) -kaslı esmer yesil gozlu yakıs bir muhendis pisman olmazsın he de :)
135 Yorumla- +1 yıl
selam kızlar
+1 yıladam kız görmemiş ki kahlo sen işini bilirsin ;););) sevap kazan işte :))
23 Yorumla- +1 yıl
onun neyi eksik bebeğim kullan at ona oda yeter ;);)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
47Cevap
+1 yılSadece kendine olan güveninde eksiklikler yaşayan ve özsaygısındaki karmaşayı unutmaya çalışan kızlar bu tarz yorumlar yapar bana göre.Çünkü reklama ihtiyaç duyan biri popüler veya el üstünde tutulan olmaktan çok uzaktır.Parmakta oynatmak zavallı olmak gibi sözler eleştirdiğin meslek dalını değil seni küçültüyor şakası bile hoş değil.Bir hukukçu olarak eminim ki benim de mesleğimin getirdiği handikaplarım vardır ama adalet de candır haliyle.
Bu anın tadını çıkar bence arkadaşım.Çünkü gün gelecek bu kadar yerden yere vurduğun ve büyük konuştuğun bir kişinin elinde sen kukla olacaksın.Hayatın adaleti çok yavaş işler ama kör kadının kılıcı kadar keskindir.
İstersen engelleyebilirsin doğruları söyledim çünkü.21 Yorumlasaçma ben mühendislikte okuyorum, ön yargıdan oluşuyor, tabiki abazalar var her yerde var sadece müh fakültesinde yok. çoğu arkadaşımında anlattığın şekile ters olduğunu düşünüyorum. lisede normal erkek görüyorsunuz o normal gördüğünğz erkeklerin çoğu müh oluyor, o zaman normalde şimdi mi değişiyorlar :) insanları kendi kişilikleriyle değerlendirelim...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 970 cevap paylaştı. Mühendis değil de matematik okuyan bir kız arkadaşım olmuştu. 1-2 kez yanlışlıkla arkadaş ortamlarına girdim. Somalili çocukları 1. onları 2. sıraya koydum.
22 Yorumla
+1 yılAdam hayatı boyunca ders calısmıs projelerle ugrasmıs bir elin parmak sayısını geçmez sevgili sayıları. Bırakta olsun o kadar :D
16 Yorumla- +1 yıl
Sadık olsak suç olmasak suç ne yapsak anlamadık :D
- +1 yıl
Bir erkek fırsat bulduğunda değil gerekli fırsatı bulamadığında aldatır ;)
- +1 yıl
Ben öyle birşey yapmamda tercihlere saygı duymak lazım madam :D
+1 yılşimdi bacım bizim okullarda kızlar az olur. o az olan kızlar da paspal olur. bu nedenle okuldayken az kız görüyorduk ve onların çok daha azı nitelikliydi. dolayısıyla nadir olan çoğu şey gibi kızlar da değerli oluyor bizim için. ha o az sayıdaki niteliği düşük kızlarla da idare edecek duruma düşen arkadaşımız çok oldu. hani mühendislik okuyan kızlar varya. hani kimi kastettim? anladın mı ;)
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun sorulma amacı nedir?Ve bizi kendimize getirecek olan kimler?bir kere trip herkez yapabilir mühendislerle alakası yok ikincisi mühendisler her kızla muhatap olmaz sizinle muhatap olmuş siz ise yerden yere vurmuşsunuz kimse artık o...
14 Yorumla- +1 yıl
Anlayamadığım nokta neden özellikle mühendisler...neden öğretmenler ya da doktorlar değil?
- +1 yıl
okullarda öyle gerçek hayatta değil ama..
ya boş ver akıllı olsunlar onlarda .. hatunların da çoğu öyle .. nasihat işe yaramıyor tecrube ede ede öğrensinler o zaman ..
10 YorumlaMilyon tane müh'den elbet her türlü tip çıkar; fakat bu genelleme senin ne kadar az insan tanıdığını gösterir ;)
34 Yorumla
+1 yılKadınlar junkie ve beatlerle yatar mühendis veya doktorlarla evlenir
bunda şaşılacak bir şey yok14 Yorumla- +1 yıl
kim eğlenceli ?
- +1 yıl
müzik?
ben makine mühendiliği kazandım ne tribe girecem be yaa. hiç de girmem be yaa.
13 Yorumla
+1 yılGörmemişin bir sevgilisi olmuş...Niye çok görüyorsun ? Haset seniii ..Nazar etme ne olur...Çalış seninde olur...Ablası..
10 Yorumlamühendisler birliği kuralım,ben kendi adıma konuşursam,gün boyu ofis yada,şantiyelerde,oluyoruz,malum hep erkeklerin arasında,bırakında azıcık,görmemişlik olsun:))))
10 Yorumla
+1 yılşu video aklıma geldi :)
https://www.youtube.com/watch?v=Q2ZA0aJ-gwA&feature=related
esinlenerek tribe girenlere saygı duyuyorum :)11 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş koptum :))
Mühendisten tekme mi yedin sen?
Nedir bu öfke, nedir bu mühendis ezme çabası?
Mühendislik bölümlerinde de bayanlar var. İşletmedekiler kadar da alımlı ve bakımlılar artık. Kusura bakma, gerçekler acıdır. :D319 Yorumla- +1 yıl
Cevabımdaki saldırı? Ha? Ne? Nerde?
Sen yukarıya bak bi sorunu oku istersen baştan... Saldırı neredeymiş anlarsın. Evet savunma çabası fenaymış, yaptıklarından çıkarıyorum artık.
Bıyıklı mühendis kız da kalmamış ya. Geçen gittim okula dedim vay anasını, bizim zamanımızda yoktu bunlar diye... Güzelleşmiş hepsi çiçek olmuş.
Sende takma kafaya ya. Mühendis erkek arkadaş üzdü seni diye düşman bellemene gerek yok mühendisleri. Bir sonrakini işletmeden bakarsın artık ;) - +1 yıl
Mühendis olmuş arkadaşlar var, bir de mühendislik diploması almış olan arkadaşlar var...Ayrı konu...
Burada öyle bir sormuşsun ki sanki kinini kusarcasına, sanki arkadaşın için hüzünleniyormuş gibi. Madem o kadar acıyorsun ona, oynatma parmağında. Niye oynatıyorsun ki? Di mi ama?
sevgilim muhendis. oldukca da mutluyuz.
39 Yorumla- +1 yıl
şampiyon sensin çiçek :D
+1 yılHele ki bazi muhendisliklerde sinifta oran 50 ye bir falan olunca normaldir ne yapsin adamlar surekli bir sukur halinde dolaniyorlar kiz arkadas bulunca
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. peki, benim yaptığım sevgililer, neden bir hukukçu sevgili yaptım diye tribe giriyordu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılMühendis adayıyım şöyle açıklalayım:
-Öyle birşey yok sana denk gelmiş. Ben de edeiyatçıları gördüm akıllarında binbir aşk şiirleriyle otobüslerde dolaşan.03 Yorumla- +1 yıl
bölüm ne gardaş. sana da ben bi genelleme yapayım :D
mühendis adamın kafası aşka meşke çalışmaz o yüzden kontrolü sevgililere bırakıyor.
10 Yorumlakadın mühendis için öyle degil ama erkek mühendislerin bitirdikten sonra dötlerinin kalktıkları dogru.
01 Yorumla
+1 yıllan bi mühendistir gidiyo kaçınız çalışıyosunuz merak ettim =)
geçicek bu tripleriniz iş hayatına atılınca sevgili soran...10 YorumlaBaşarılı adam napsın her şeyi elde etmiş zaten her şey parmağında oynuyor , arada bir oynamakta istiyor olabilir değil mi ? bu kadar kötümser olmayın lütfen :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Düz mantık olmayalım lütfen. Bugün seni kınamak için Taksim'de yürüyüş yapıcaz.
02 Yorumlabende mühendisim erkek arkadaşımda hiç öyle triplere girmedik ama ilginç soru olmuş senınkıde...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. mesleğini küçümse erkekleşirler kahlo
16 YorumlaBir muhendisin sevgili yapinca girdigi tribi açılarının toplamı açıklar ...
020 Yorumla- +1 yıl
abi bişiler mi kaçırdım ben ? -_-
- +1 yıl
:D abi işten güçten başımız kaldırmadık gençle..
- +1 yıl
ehe sana özel o capslar :D
Senin bütün sorularn femizim içerikli.Birileri canını çok acıtmış olmalı.Bütün erkekler kötü senmi iyisin ?
17 Yorumla
+1 yıl:D bi mühendis adayı olark cvblıyayım :D bence triplk bişey yok .sevgilisi olmamak bu dönemde daha tutuyo :D sevgilin olunca derdi bitmiyo :D ortamın olsn ytr.o da var şükür canım sıkılmıo
00 Yorumlamuhendislikle ne alakasi var? muhendis te insana sonucta. tribe de girer hava da atar ...
10 Yorumlabence çözüm şu. özellikle ilk 10000 de mühendislik alan bölümler için, kızlar tercih yaparsa puanları 2 katına çıkarılmalı.
01 Yorumlaakdeniz üni makina müh bitirdim haftada bir kız arkadasımı değiştiriyorum.Yanlış bir tespitte bulunmussun.
07 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. mühendis sevgilim olmadı, üzülmeliyim kanımca :(
31 Yorumla
+1 yılsana da mesela 10 gram erkek düşseydi, böyle olurdun
10 Yorumlane müh. olduğuna bağlı..
elektrik mühendislerine laf dedirtmem arkadaş:-)00 Yorumlane olursan ol senin gibi bir partner olduktan sonra dünya benim merkezimde dönüyor der insan
00 Yorumlamühendisin derdinden ancak bir başka mühendis anlar...
00 YorumlaAslında tribe girmemesi lazım koskoca fakültede 3 tane kız olur genelde :)
00 Yorumla
+1 yılbi mühendisin ilişkisinin 1. ayından sonra sağ elindeki nasırlarda azalma olduğu görülmüştür.
00 YorumlaMühendisler herkese değer vermez sen dua etki seni adam yerine koyup değer vermiş sen de kendini birşey zannetmişsin...
018 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılnapsınlar yahu ne bekliyosun onlardan :D
10 Yorumla Amaç kimler mühendis oraya cıkarmak olsa gerek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. copy paste over
16 Yorumlabir de tıpçıları görsen :s
00 Yorumla
+1 yılyok be ne alakası var kim neyimizi görmüş :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılbiz mutluyuz böyle <3
00 Yorumla
+1 yılhopss yawas bende mühendisim ne öyle ön yargııı
00 YorumlaÇerçeve gözlükte kullanıyor değil mi?
10 Yorumlahaha soruya çok güldüm :)
10 YorumlaDengeli bir ilişkide bunu yaşamazsınız..
00 Yorumlaevrim teorisi.:))
10 Yorumla
+1 yılvercen küsküyü bak bi daha yapıyorlar mı
00 Yorumlasen bi de tıpçıları gör :D
00 Yorumla
+1 yılhı hı
00 Yorumlagörmemişin bir oğlu olmuş cekmiş s... koparmış
00 Yorumlaego ve gorgusuzluk
00 Yorumla
+1 yılhepimiz mühendiziz
00 Yorumla
Devamını Gör(41)