Hani hep bi gelip sarılıyor biraz öyle duruyor kokluyor gibi.. sonra yine.. çok tatlı oluyor ama merak ettim.. Senin teninin kokusuna bayıldım derken bir erkek ne düşünür..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. Daha önce de iki erkek arkadaşım bana farklı zamanlarda yanlış anlama ama ten kokun çok güzel demişti. Sevgililerim zaten hep diyor ama başkası söyleyince daha ikna edici geliyor ve etkili oluyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHerkesin teninin kendine has bir kokusu vardır daha doğrusu terinin. Kimi insanlarla kimyanız uyuştuğu için terinizin kokusu bile çekici gelebilir. Partnerinize de böyle olmuş bence sorgulamayın bu duruma sevinin güzel bir şey.
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 🤗
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bunu duymak harika bir his, değil mi? 😌 Bir erkeğin senin teninin kokusunu sevmesi oldukça samimi ve içten bir iltifat. Bu, sana olan çekimini ve yakınlığını gösterir. Aslında bu tür bir iltifat, seni gerçekten beğendiğinin ve seninle daha fazla vakit geçirmek istediğinin bir işareti olabilir. Kendi deneyimime dayanarak söyleyebilirim ki, aşık olduğun kişinin kokusunu sevmek, ona duyduğun derin bir bağın bir yansıması. Sevgilim de benim kokumu sevdiğini söylediğinde dünyalar benim olmuştu! 🌸💕 Keyfini çıkar ve bu güzel anları doya doya yaşa! 🌟🧚♀️
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılÇünkü sapık işte sana yürümüş
01 Yorumla
Soran1 yılNeden sapık olsun? Ne kadar Çok kötüsün hemen iğrenc düşünceler bir şey bilmeden. Kendisi benim sevgilim beraberiz zaten!
- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 yılBi dahaki buluşmanızda “Sabaha kadar senin kokunda huzurla uyumak istiyorum” diyecek.
Sonraki buluşmanızda “Kokun sanki zihnime işlemiş gibi her daim senin kokunu alıyorum, sensizliğe dayanamıyorum” diyecek.
Yatağa gelsene diyecek abooo.14 Yorumla
Soran1 yılNe kastettiğiniz bilmiyorum, zaten beraberiz ve beraber de uyuyoruz
- 1 yıl
Ee ne soruyorsun o zaman
Soran1 yılSormak yasak mı? Merak ettim :)
- 1 yıl
Çok ayıp
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Sevmiş kokunu, bu güçlü bir çekim olduğunu gösterir
20 Yorumla
1 yılBenimki de başak yükselenim aslan burçlarınız uyumlu anlatımına göre de zaten uyumlu olduğunuz belli mutluluklar dilerim 😘🩷
13 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 🤍 evet uyum olduğunu hissedebiliyorum.. hani hep beklediğimi bulmuşum gibi oldu 🥹
- 1 yıl
Mahşallah mahşallah çok dillendirme bunu nazar değmesin 😄
Soran1 yılİşte korkuyorum ondan da.. kısmet diyelim
1 yılKadının güzel kokması erkek için çok önemlidir en önem verdiği şeydir demekki güzel kokan kadına rast gelmemiş bu zamana kadar
15 Yorumla- 1 yıl
Pardon soruya yazcaktim yanlış oldu
- 1 yıl
NE diyon yaşıma Bi bak ondan sonra sor derim çattık yaa
- 1 yıl
Yorumuma gir soruya cvbla işgal edildim
- 1 yıl
Yanlış oldu hanım efendi
Soran1 yılUmarım dediğiniz gibidir 🤗
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlla bir anlam aramaktan ne zaman vaz geciceksiniz güzel bisi söylemiş sevmiş demek ki ne olmasi lazim ki?
01 Yorumla
Soran1 yılHoşuma gitti diye sordum :) kötü anlam aramıyorum.. zaten beraberiz
1 yılYakın olmak için bahane uyduruyor da olabilir, gerçekten seviyor da olabilir. Niyeti için diğer davranışlarına bakmak lazım.
011 Yorumla
Soran1 yılBeraberiz ve beraber de uyuyoruz :) yaşlar da 29/36. Yakın olmak bahane üretmesine gerek yok hani zaten yakınız.. Diğer davranışlara bakacak olursam çok hoş davranıyor.. çok inde düşünüyor.. ama zaman gösterir yine de
- 1 yıl
Burcu ne eniştenin
- 1 yıl
Bilmiyorum hanımefendi
- 1 yıl
Yok ben soran kişiye dedim beyfendi
Soran1 yıl@Hanımefendio Hahahaahha aslan canım
- 1 yıl
Hımm senin burcun ne
- 1 yıl
Bakıyım uyumlu musunuz 😃
- 1 yıl
Soran kişiye dedin de benim yorumun altına yazmışsınız bana sordunuz sandım
- 1 yıl
Eniştenin diyorum enişte sen misin
- 1 yıl
Kadının sorusuna yorum yap diyorum ben de, neden benim cevabıma yorum yazıyorsun sorunlu musun? Engelliyorum senle uğraşamam
Soran1 yıl@Hanımefendio Başak
Eski nişanlım da diyordu. Gerçekten seviyor olabilir 🌸 Önemli olan niyeti, niyetine bakman gerekiyor. Onu da zamanla anlarsın
03 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 💗 kızlardan böyle içten yazan bir yorum görmek pek zor oluyor :) İnş niyet güzeldir.. dediğin gibi zamanla anlarım
Soran1 yılTeşekkür ederim 💗
Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Temas bağımlısı bir aşık. Normal bence. Köp3k olmuş belli.
06 Yorumla
Soran1 yılOlur mu sizce? Hani olsun diye demiyorum ama beni çok sevmesini istiyorum tabi.. 🤗
Soran1 yılİşte o zaman ben size bir şey anlatayim. Birini çok sevdim olmadı değerimi bilemedi. 2 seneden fazla yalnızlık çektim hayatıma kimseyi almadım flort de etmek istemedim. Bir kahve bile çok gördüm kendime. Kimseyi tanımak istemedim, ta ki onu görene kadar. Hep daha çok tanımak istedim. O yalnızlık değedi dedim. Bu güzel insanı tanıyacağımı bilsem yine beklerdim daha çok da gerekirse. Kaliteli bir şey istedim. Bugun kızların yaptığı gibi bugün Ahmet yarın Mehmet bir laf var ya, bende o yok. Kendime yakıştırmıyorum. Beni sevmesini istiyorum çünkü bende çok karşılık veriyorum, çok değerlidir benim için. Herkes bir değil demek istedim.. ne yaşadığımı bi ben bilirim :) Şimdi de bir kere kavga etmedim onunla, hep saygı duydum hep anlayış gösterdim. Bu kadar güzel davranmaya devam ederse daha çok benimserim daha çok kıymet veririm.
Soran1 yılKi kendisi de çok şaşırdı ne kadar olgunsun dedi ne kadar yaşına uygun değil sohbetin davranışın.. karakterin hem güzel hem de başarılısın.. hani hep bunun için cabaladım.. ve karşında öyle bir insan görmek istedim. Umarım odur :)
- 1 yıl
Evet, diğer yorumlarını okudum. Serinkanlı, aklı başında ne istediğini bilen, sadakat sahibi biri gibi görünüyorsun. Umarım mutlu olursunuz diyerek bu güzel atmosferi dağıtmamak istiyorum. Saygınız varsa aşamayacak bir engel olamaz karşınızda. Umarım hep böyle olursunuz. Ne olur erkeğinizi ezmeye kalkmayın. O ne kadar yüce olursa siz de onla yücelirsiniz. Anlayış gösterin. Özellikle mahremiyet içerisinde kalması gereken şeyleri muhafaza edin.
Soran1 yılTeşekkür ederim. Kendisi de beni öyle yorumladı ve belki ona çekici gelen buydu.. Onu ezemem ezdirmem de :) Onun yanına çekilirim bile zaman gelince utanırım, hani adam odur benden daha yaşlı da daha tecrübeli de. Saygı duyarsa sonunsuza duyarım.. Anlayışa gelince hiç boğulmuyorum rehatsız etmiyorum toksiğe girmiyorum kavga etmiyoruz.. sevmiyorum zaten.. Olacaksa güzel olsun anlayış ile olsun.. umarım kendisi de kaliteli biridir ve yanılmayacağım..
1 yılvalla ilk fırsatta kucağa alır seni haberin olsun pompa yani 🔥
03 Yorumla
Soran1 yılKendisi benim sevgilim zaten :) ve yaşlar 29/36.. :)
- 1 yıl
eee sorun yok bak keyfine yaş aralığı çok fazla değil ki
Soran1 yılDeğil güzel bir uyum var gibi bakalım /)
1 yılYol yapıyor, sana derdi açık net yaklaşımı da bence naif
04 Yorumla
Soran1 yılNe için yol yapıyor biz zaten beraberiz? :)
- 1 yıl
Yattığınızı bilmiyordum
Soran1 yılEvet beraberiz o yüzden kullanma amaçlı olamaz :)
- 1 yıl
İltifat ediyor işte ne güzel
1 yılsevişelim yatalım diyor. aslında daha fazlasını da derdi. bu kadarcık iltifata kanma
010 Yorumla
Soran1 yılBeraberiz ve beraber de uyuyoruz :) yaşlar da 29/36
- 1 yıl
yalıyor mu?
Soran1 yılSize ne? İsterseniz nasıl seviştiğimizi de anlatayim? boş boş yazmayın
- 1 yıl
:) Onu diyorsa onu da yapmalı. yoksa öylesine bir cümle söylemiş olur.
- 1 yıl
başka tenlere bayılmamış ta seninkine bayılmış. kaç kişiyle sevişmiş ki?
Soran1 yılYapıyor. Öpmeye doyamıyor diyim
Soran1 yılÇok tecrübeli bir adamdan bahsediyprum :) ve 36 yaşında.
- 1 yıl
iyi o zaman tadını çıkar :) beğenmiş seni demekki .
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
rica ederim. mutluluklar.
'ten kokusu afrodizyak etkisi yaratıyor
Ereksiyon yaşatır00 Yorumla
1 yılAbla vallaha adamin davranislarina bakmak lazim iki anlamada geliyo yani ya sebi cok seviyo ya da seni seviyo ama takilmak icin kullaniyo ama bunu en iyi sen bilirsin
01 Yorumla
Soran1 yıl:) Anlarız.. güzel bir insan gibi.. beraberiz zaten.. anlarız
Genellikle anne babalar yeni doğan bebeklerini çok güzel koltukları için koklarlar, öperler falan. Seninki de seni o kadar seviyorki artık kokuna kadar aşık olmuş
03 Yorumla
Soran1 yılAy 🤗 inş öyledir
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏
1 yılBir insandan güzel söz duymak sizi neden işkillendiriyor ve sevdiğiniz insandan duyuyorsunuz öpüp başınıza koyun bence 🤙🏼
03 Yorumla
Soran1 yılOnu yapıyorum zaten fakat duymak istedim.. oyda gizel bir şey söylediğini biliyorum.. onun davranışları bakışları yeterlidir
- 1 yıl
Anladım birbirinizin değerini bilin saygı duyun sevginizde hep bu şekilde daim olsun o vakit 🙏🏼
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBelki kokuyu sevmiştir belki de hoşlanıyordur
10 Yorumla Güzel kokuyorsun demekki
10 Yorumla
1 yılTen uyumu böyle bir şey
13 Yorumla
Soran1 yılNe güzel 🫠 hani beraberiz onunla ama böyle bir şey duymak çok hoştu
- 1 yıl
Tabiki hoş ama inşallah niyet düzgündür
Soran1 yılEvet inşallah:)
1 yılÇok detaylı şeyler düşünüyodur
01 Yorumla
Soran1 yılZaten beraberiz yaşlar 29/36
İstekli olduğunu belli ediyor sana
01 Yorumla
Soran1 yılZaten beraberiz :) yaşlar 29/36
1 yılSilkmek istiyor
Sertçe03 Yorumla
Soran1 yılZaten beraberiz :) bu tür yorumlar.. ne desem az olur
- 1 yıl
Uuuuu
Ya ten uyumu güçlü
Ya da övmüş
Soran1 yılGüçlü sanırım.. anlamadığım şeyler vardı davranışta.. onu söyleyince bi hatırlattım.. anladım.. ki sürekli sabah da koklayup öperdi sadece sımsıkı sarılırdı devamını getirmeden.. tatlı bir şekilde
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hoş şeyler düşünmediği meydanda 🤣
08 Yorumla
Soran1 yılNeden ki? Beraberiz ve beraber de uyuyoruz :) yaşlar da 29/36
Soran1 yılNiye gayet normal? Her insan bunu her beraber olduğu kişi için hissedemez ki.. ten uyumu başka bir şey:)
Soran1 yılBakalım niyette ne var, inşallah dediğğniz gibidir :)
Soran1 yılBen sanırım yukarda da söyledim :) beraber uyuyoruz yaşlar 29/36 tabiki oldu. O yüzden o aklımdna geçmiyor.. o spontane oldu kandırmaya çalışmadı böyle güzel sözlerle
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin twninin kokusunu nerden bilio o yaştaki adam
13 Yorumla
Soran1 yılO yaştaki adam? Pardon beraberiz.
Cevap sahibi1 yılPardon senin yaşını yanls görmüşüm ya
Gizli Üye(25-29)1 yılSi. k. me. k için seni biraz daha kullanmak için
03 Yorumla
Soran1 yılSiz ne kadar zalimsiniz... adamı bilmeden tanımadan beni de.. güzel bir şey söyledi diye hemen aklınız çukura düşüyor. Kendisi sevgilim ve evet beraberiz. Sizi belli ki çok kullandılar ki böylesiniz. Üzüldüm.
Cevap sahibi1 yılZalim değilim cana gerçekler boş lafları biriktirme icraat yapıyorsa seviyordur yoksa herkes herkese söyler
Soran1 yılGerçekleri nerden biliyorsun sen? Sevgilim gğzel bir şey söyledi diye mi? Ne kadar boş birisiniz :) Güle güle
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yatak seks cinsellik
06 Yorumla
Soran1 yılKendisi benim sevgilim zaten :) ve yaşlar 29/36.. :)
Soran1 yılBilmez miyim? 29 yaşından bir insanım :) Hoşuma gitti, genel olarak sordum ve yorumları merak ettim. Açıklayabildim mi?
Soran1 yılTamam bunu gördüm bazı yorumlar o kadar berbat ki, beni adamı tanımadan pis yorumlar yazanlar oluyor ki bunun için bir sebep de yok. Niye açıklayamadığımı da anlamadım, hoşuma gitti merak ettim erkekler ne derler, bir insan sevgilin olsa da yüz de yüz tanıyamazsın dimi? 30 sene seven anında boşanıp gider mesela. İnsanlar da bu kadar önyargılı olacağını düşünemedim, aklımda kaldı yazmak istedm çok basit
1 yılAbaza
010 Yorumla
Soran1 yılGüzel bir şey dedi diye mi? Kendisi sevgilim bu arada :) ve yaşlar 29/36
- 1 yıl
Abaza olduğu gerçeğini değiştirmez
Soran1 yılSevgilisine güzel bir şey söyledi diyr abaza mı oldu? Hadi ordan iğrencsiniz, bir şey bilmeden saçma yorumları yazıyorsunuz
- 1 yıl
Sen niye soru sordun öyleyse? 😂 herif abaza, bunu sen de biliyorsun. Ve ilk fırsatta seni aldatacağını da. 😂
Soran1 yılHoşuna gitti sormak istedim normal adamlar ne yazar diye, sen hariç tabi 😄 önüne bak beni aldatacakmış bilmem ne rüyanda mı gördün.. Ya çok merak ediyorum tanımadığınız insanlar nasıl ds bu kadar boş yorumlar yazabiliyorsunuz
- 1 yıl
Tanımama gerek yok insan sarrafıyım ben 😂
Soran1 yılTabiiii genelleme yapan boş konuşan bir insan daha 😁😁😁
- 1 yıl
Anonim bir sitede gizli kullanıcı olarak yorum yapmak. 😂 Komiksin gizli.
Soran1 yılHaahahhah nasıl da boş zamanınız var ki herşeye takılıyorsunuz, size ne nasık yazdığımı? Keyfim bilir
- 1 yıl
Boş zamanım çok evet. 😂😂
1 yıldevamını istiyor belliki
05 Yorumla
Soran1 yılBeraberiz zaten inş niyet güzeldir :)
- 1 yıl
sanmam
Soran1 yılHahahahaha :) neye göre yorumluyorsunuz? Boşluktan mı.. hadi ordan bir şey bilmeden sanmam bide
- 1 yıl
soran sensin embesil bide cvbımızı begenmiyor bak hele.
Soran1 yılSoran benim sen soru sormadan bilmeden tanımadan ne diye çirkin yorum atıyorsun? Hadi ordan
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılHoşuna gidiyordur
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sevgilin mi
07 Yorumla
Soran1 yılEvet. Beraberiz ve beraber de uyuyoruz :) yaşlar da 29/36
Soran1 yılEvet ben 29 kendisi 36 :) Teşekkür ederim
Soran1 yılEvet :)
1 yılkokunu beğenmiş demektir bu bence :D
07 Yorumla
Soran1 yılHani. Beraberiz ve beraber de uyuyoruz :) yaşlar da 29/36.. Başka ne kastetmiş olabilir bilmiyorum
- 1 yıl
tamamen romantik ve saf bir aşk duygusu ile bunu demiş de olabilir
seninle ön sevişme işlerini uzatmak belki de oral olarak devam etmek için yol da yapıyor olabilir
ikinizin arasındaki iletişime kalmış bir durum çekingenlik var ise aranızda 2. seçenek mantıklı bence
Soran1 yılYok öyle bir şey. Ön sevişme de uzun sonrwsı da uzun.. normwlde de sarıldığında sabah gunduz devam ettirmiyor sadece sarılıyor..
- 1 yıl
adam seni seviyor işte daha ne istiyorsun sen de ona güzel şeyler söyle de adam da mutlu olsun :D
Soran1 yılErken diye acaba duygular var mı dedim.. bilemedim.. söylüyoruz :) inş güzel olur
- 1 yıl
umarım mutlu olursunuz
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏
Seni elde etmek istiyor
01 Yorumla
Soran1 yılSiz ne kadar slaksınıx böyle.. hep mi biri sizi kullandı da aklınızda güzel bir düşünce yok? Ayol adam benim zaten, beraber uyuyoruz uyanıyoruz. Yaşlar 29/36. Daha neyimi elde edecek..
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılçitır kkuku
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence seninle... istiyor ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBi tatsak opsek yalasak mi demis
12 Yorumla
Soran1 yılAman aman sizden.. beraberiz zaten eksik değil
Cevap sahibi1 yılLan s.. ik kafali.. soruyosun yorum yapincada amam aman. . ben simdi senin nereni yalatip yalatmadigini ya da her ne yaptiriyorsan yaptiridigini ne cesit bir yollu oldugunu bilemem muneccim degilim. Hadi s g simdi
Gizli Üye(30-35)1 yılSana basıvermek istiyo
02 Yorumla
Soran1 yılZaten beraberiz 29/36 :)
Cevap sahibi1 yıl:))
Gizli Üye(25-29)1 yılSeks
011 Yorumla
Soran1 yılSizi belki çok kullandılar da herşeyin altında bunu arıyorsunuz :) Zaten beraberiz. Kullanma amaçlı olamaz.
Cevap sahibi1 yılİki taraf da zevk alıyosa bu kullanılmak değildir. Beraber olmanız seni cinsel anlamda istemeyeceği anlamına gelmez, hatta daha çok ister ve bu güzel bir şeydir. Ama şöyle söyleyeyim, o cümle buram buram cinsellik kokuyor benden söylemesi. Belli ki istemiyorsun, ama sana yakında bi hamle yapacak bu bunun sinyali. Bu yaşına gelip de bunu fark edemiyor olman biraz üzücü. İstemiyorsan sınırlarını belli etmeni tavsiye ederim.
Soran1 yılKızım ne diyorsun 😄 Beraberiz alo beraber her şey yaşıyoruz çoktan
Cevap sahibi1 yılSenin deyiminle kullanıldın yanii :((
Cevap sahibi1 yılİki mesajın birbirine o kadar tezat ki :d kıyamam
Soran1 yılOh yazık sana uğraşamayacğaım :) Bir insanla sevgili olmak ne demek umarım anlarsın bir gün olgunlaşırsın
Cevap sahibi1 yılSen seks dediğimde kullanılmış olduğumu düşündün, asıl sana yazık :(( sonra da seks yaptığını anlatabilmek için kıçını yırttın sanki bi başarıymış gibi. İkisi de acınası. Üst üste bu kadar tezat cevaplar vermek çok daha acınası. Normal bi şeyi bu kadar yermeye de onunla övünmeye de gerek yok. Umarım sen de bir gün kendine yeterince değer verebilir ve tüm benliğinin vücudun veya ilişkin olmadığını anlarsın...
Soran1 yıl🤣🤣 Canım seninle sohbete girmek yalnıştır :) Büyüdüğünde gel.
Cevap sahibi1 yılYaş almayı olgunlaşmak sanıyor...
Soran1 yılBüyüdüğünde gel diyince onu mu anladın? 😄 İnş buyursun :) Keşke bu hayata en az ben kadar başarırısın ayakta durursun olgun olursun.. keşke diyorum ♥️
Cevap sahibi1 yılKendisini sevgilisiyle girdiği ilişkiyle var eden birisi olamam senin gibi, kusura bakma :((
Gizli Üye(36-45)1 yılsev yeter
04 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum zaten 🫠
Cevap sahibi1 yılsana maşallah
inşallah emeklerinin
karşılığı sana gelir
Soran1 yılinş :)
Cevap sahibi1 yılkoklaması yeter
1 yılCinsellik oldumu
01 Yorumla
Soran1 yılEvet beraberiz zaten :) yaşlar 29/36
1 yılsevişmek istiyor
06 Yorumla
Soran1 yılBeraberiz ve beraber de uyuyoruz :) yaşlar da 29/36
- 1 yıl
o zaman sorun yok bayılmış adam işte
Soran1 yılO zaman bu güzel bir şey :)
- 1 yıl
şaka yapıyorsun :) güzel bir şey evet
Soran1 yılYo hoşuma gitti sadece
- 1 yıl
teninin kokusunu merak ediyorum bak
1 yılCreepy
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir adam neden bunu der, ne düşünür?- Senin teninin kokusuna bayıldım. Yaşlar 29/36?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler