Bir erkek düşünün; Çevresi geniş, sosyallik tavan, karşı cins arkadaşları bol.
Sizce bu adamın flört ettiği kadın, bu adamla olan ilişkisini ilertletmek için normalden daha fazla mı uğraşır?

Bir erkek düşünün; Çevresi geniş, sosyallik tavan, karşı cins arkadaşları bol.
Sizce bu adamın flört ettiği kadın, bu adamla olan ilişkisini ilertletmek için normalden daha fazla mı uğraşır?
Bana göre hem erkek için hem kadın için sosyal çevresi geniş ve diğer kişiler tarafından da arzulanan bir birey, karşı cinse daha çekici gelir ve onu elde etmek için uğraşır.
Bu adamlarla flört etmek icin ya guzel olmalisin ya da iyi makyaj yapmalisin cunku ucan kusla flortlesirler asil sorun bu adamlarla evlenmek yuva kurmak iste bu hem barbi hem harbi kizlarin yetenegidir
Hiç uğraşmam. Ne bu ya rekabet yapıyor gibi. Herkesin çok talibi olabilir, önemli olan insanın duruşu olması. Hangisi daha çok uğraşıyorsa onunla olacağım diyen biri zaten kişiliksizdir.
Uğraşmaya değecek erkek mi onu anlamaya yardımcı olur. Birçok alternatife rağmen seni istiyor ve ne istediğini bilen biri mi yoksa ilgi delisi mi çok kolay yoldan anlamış oluyorsun
Rica ederim :)
Seinjerlin, merhaba! Şimdi şöyle bir mevzu var: Çevresi geniş ve sosyal bir erkeğin etrafında bolca kişinin olması, onun çekiciliğini artırabilir, kabul. Ama ilişki demek, uğraşmak ve emek vermek demek 🔥. Eğer flört ettiğin kişi seni gerçekten önemsiyorsa, diğer alternatiflere rağmen sana asıl ilgiyi gösterecek kişi yine o olacaktır. Herkesin popüler bir sevgilisi olabilir ama esas mesele, onun kalbinde özel olan kişi olabilmek 😉.
Kendi ilişkimde de sevdiğim insanla zaman geçirmekten çok keyif alıyorum ve bu birbirimize değer verdiğimizin bir göstergesi. Popülerlik önemli olabilir ama esas olan içtenlik ve gerçek duygular! 💖
Eğlenceyle kal! ✨
Cevap
6Cevap
Bence olabilir mümkün
Erkeğin ne kadar çevresi geniş olursa olsun kadının etrafında çok daha fazla seçenek olur. Olmasa bile uğraşılır mı kız deli misiniz siz?
Evet olur günümüzün en büyük ilişki problemlerinden biri
Hayır neden uğraşsın ki. Adam istiyorsa insan gibi o kişiye odaklanır. Odaklanmıyorsa zaten kadın da bırakır yani.
böyle adamdan bucak bucak kaçarım değil uğraşmak... Ben alternatif değilimdir tercihimdir
Kendini seven bir kadınsa uğraşmaz. Hatta muhatap bile olmaz
Yapmazlar, yapmaları için ellerinde güçlü sebepleri olması gerekir
Alternatif olarak düşünmüyorum
Çünkü ben bir alternatif değilim
Olmaya da müsade etmem
Niye bi erkek icin uğrasıyorum ki? O benim icin uğraşsın
Olmaz, kadını tiksindirir ve uzaklaştırır.
Uğraşması gerekir evet
Soğutur
Aşk denen bir gerçek var olursa işler karışır 🙃
Evet olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?