Sevgilimle Alman usulü öderiz hep , ve bu hep böyleydi , flört döneminde bile. Ancak arkadaslarim normal olmadigin hep erkegin ödemesi gerektigini falan söylüyor.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkinda?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkinda?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşların alışmış vampir gibi erkeklerin kanını emmeye olay eşitliğe gelince kadın erkek eşittir demeyi biliyolar hesaba gelince erkek öder hadi ordan... En iyisini sen yapıyosun yarın erkek dese seni ben yedirdim içirdim hangisi cevap verebilir bu durumda? İşte sana bunu diyemezler eşitlik istiyorsanız buna alışacaksınız kızlar hayat müşterek hem aranızda bir bağ oluşur saygınlık kazanırsınız birbirinize karşı ortak hareket etmeyi öğrenirsiniz mantıklı bir hareket böyle devam...
Kadınlar eşitlik değil , sadece kendine ayrıcalık istiyor çünkü erkekliğin değeri beş kuruş kadar değil
@Dreplyqwert mesela siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz bence işinize geldiği gibi yaşıyorsunuz.. erkeği kullanmanın adı ayrıcalık mı oldu git bankaya kredi çek bak nasıl ayrıcalıklı davranıyolar sana hem parayı cebine koyunca bi mutlu oluyosun varyaa ama ödemeyi geciktirme yoksa asıl ayrıcalığı orada yaşatırlar 😀
Evet biliyorum sadece mal görünce kullanıyorum
Bir değerin yok ki
Cevap
3Cevap
Genelde erkek ödemeli
Arada bir kadın ödeyebilir bazıları mahcup oluyor çünkü
Durumu iyiyse erkeğe ödemek yaraşır
Ikimizde orta gelirli insanlarız
Evet erkek ödemeli. Sen neden ödüyorsun?
Sacmaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?