Selam
KS'nin can canları ✌️
Görsele bakılırsa hiç de öyle değel gibi🙄

Selam
KS'nin can canları ✌️
Görsele bakılırsa hiç de öyle değel gibi🙄

Ya böyle bir algı iyice yerleşti Bazı Erkekler incel oldu delirip duruyorlar. Kadınlar sevecek birini bulamadıklarında Tabi bazı kadınlar Bari parasını yiyelim diye beraber oluyorlar. Eğer Erkek çok üstü düzey nitelikler karakteristik özellikler sergilerse Kadınlar sevebiliyor. Ama derin bir ümitsizlik var buda zamanla kadınlara karşı Sadece tipe paraya bakıyorlar diye yoğun bir öfkeye neden oluyor. Tabi şu doğru AŞırı tipsiz 5 kuruşsuz erkekden bahsetmiyorum. Öyle çok alel aade tipi olmasa Çekip çevicerek kadar maddi gücü varsa Diğer karakteristik niteliklerini Özgüven gibi bunları ciddi anlamda geliştirirse Bu iş oluyor. Ancak bu adamın dolaylı yollar izlemesi lazım direk yürürse kabul görmez niteliklerini sergiliyor Kızda görüyor olmalı Yanlış bir değerlendirme ve seçimde değildir tabiki kadınlar açısından Yakışıklı Zengin ama Leş gibi bir Adamdan veya Zayıf karakterli sünepe hanım evladı bir erkektense Katbe kat daha makbüldür ve Çok daha iyi şeyler sunar bu adam. Yeter ki kadın Düz mantık bakıp karar almaya kalkmasın
Kadınların Aşk tercihleri oldukça çeşitlidir bazı bilimsel ve psikolojik faktörler Bazı erkekleri tercih ettiğini göstermektedir genelde özgüven ve güç sahibi erkekleri tercih ettikleri görülmüştür Ama en çok öz güveni yüksek psikolojik sorunlu olan erkekleri tercih etmişlerdi
Hayır tabi ki de aşık olmazlar.. birlikte olanlar da zaten parası için olur sadece. gerçekten duygu beslediklerini düşünmüyorum. yakışıklı olanlara sadece sevgi beslerler heyecan duyarlar. kimse kendini kandırmamalı tip aşık olmak için her şey. para da evlilik için her şey.
Kâlp kimi aşkla ve güvenle severse onun için en yakışıklı ve en güzel odur, para da hiç sorun değil bana göre çünkü sonradan hayatın neler getireceği hiç belli olmaz. Kadın ve erkek aşklarından güç alarak yeni bir hayat bile kurabilirler. Bana göre gereken tek şey karşılıklı aşk ve güven..
Cevap
45Cevap
Kadının karakterine göre değişen bir durum bu
Olanlar muhakkak vardır fakat bizim ülkede önceliği para olan büyük bir kesim var bu da gerçek.
Onlar için sadece sinirli agresif hareket etmek yeterli oluyor, sakin iyileri sevenleri ise direkt reddediyorlar
Maalesef :(
Kızlar şu bir gerçek ki her erkek bir kızın tipidir. Büyük burunludur, kısadır, uzundur, kaslodır, tombuldur. Özellikle kızlar eğer karşısındaki insana karşı bir sempati duyduysa en kötü özelliklerini bile severler. Erkekler konusunda emin değilim tabii.
Erkekler için görsellik kadınlara nazaran daha ön planda olduğu bir doğru Kadınlarda biraz karma söz konusu pek çok şeyin karışımı diyebiliriz. Ancak Erkeklerde güzel olmasa bile severler bunun pek çok örneği mevcut ama bu neden anlaşılmıyor. Erkekler erilliklerini kaybettikleri gibi Kadınların çoğuda feminen taraflarını kaybettiler yitirdiler Bunun çok az sayıda farkında olanı Feminenliğini göstererek Çok güzel olmadanda Yüksek seviye bir Adamı kapabiliyor. Özetin özeti bu
Katılıyorum bir noktaya doğru. Fakat bunun feminen ve eril enerjiden çok ne istediğini, kriterini bilmemekten kaynaklandıgını düşünüyorum ben. Ne olduğunun farkında olmadam kendinden kat kat daha üst bir insan istenildiği için çoğu zaman insanlar birilerini bulamıyor kendine. Eğer siz yüksek rütbeli bir insanla birlikte olmak istiyorsanız, sizin de belirli bir rütbenizin olması gerekiyor. Demeye çalıştığım o. Feminenliğini gösteren kadından kastınız değerinin farkında olan yüksek seviyeli bir adam isteyen yüksek seviyeli bir kadındır heralde. Onu kastettiyseniz haklısınız.
Sen çok mu güzelsin yani şimdi çirkin erkeğe aşık olduğunu ima etmişsin resmen😂 detaydan adam çirkin ama kalbi güzel çıkarımı yaptım xcxcxx
Kadını tanımıyorum ama 20 tane erkekle beraber olup 2 farklı babadan çocuğu olan 30unu geçmiş bir kadında olabilir Tip her şey değil
Ben kadınların neye gore erkek sectigini cozemedim. Ama tek bildiğim efendi erkeklere asla aşık olmadiklari
tipsiz ve parasiz erkeğe aşık olan kadın erkek onu iyi mutlu yaptığı için aşık olur bazı kadınlar mutlu eden erkek arar her kadının isteği farklıdır
İşte bu çok doğru
Her insanın farklı bir düşünce yapısı vardır. Ama dediğiniz olay için kadının yara almış olması gerektiğine inanıyorum.
Arada bi öyle saçmalayabilirler ama hepsi değil
Gönül işi abi bu kimin kimi isteyeceğini çevre karar veremez ki
Tipsiz zenginlerle evleniyorlar , yakışıklı ve parası olmayana veriyorlar.
Bilmem. kızlar kime aşık oluyor pek de belli olmuyor )))
Herseyin istisnasi oldugu gibi bununda var ama genelde olmazlar
Kadınların %98 paraya bakar sonra tipe/karaktere bakar. Kısaca imkansız. Net :D
Parasız erkeği sadece annesi seviyor. Üstelik tipsizse de it bile bakmak suratına 😀
Bence olmuyorlar çünkü bu yaşıma kadar bana hiç aşık olan olmadı
Kadinlar tipe pek bakmaz. Guclu ve iyi hissettikleri kisiye gider
Olanlar vardır elbette
Selam bile vermezler 😃
Diyosun 😅
tipsiz ve paralı insanlarında sevgilisi oluyor karakteri olmasa bile
para icin evlenen kadinin zaten degeri yoktur gereksizdir o evlilikten zaten hayir gelmez
parasi olan erkek zaten istedigini alir kadinin rizasina ihtiyaci yoktur
Çoğu olmaz normal
Halen gelmedi şu beyaz atlı prens 🥺🥺
Parasız erkeği anası sever
Kadınlar paraya aşıktır gerisi teferruat...
Garibana aşık olmazlar evet..
Genellikle evet
Tipsiz ve parasızim. Aşık olan olmadi henüz 😂
Her şey para ve tip değil
gönül bu otada konuyor
Ben şahsen olmam
Evet kesinlikle öyleler 💯
Anlaşmışlar. Bize ne.
Hayır tipsiz paralı erkeklere aşık oluyor
Tipsiz kısmı doğru parasız kısmı yanlış.
Olmaz hepsi para için yaşarlar
O anki ruh hallerine gore degisiyor
Bence para her şeyi düzeltiyor
Gönül bu istediğine konar. Genellememek lazım
Hahahhaha tip yoksa parası vardir emin ol
İstisnalar dışında maalesef
Olmuyor olamaz
Olanlar var
Bence alakası yok genelleme yapmak yanlış olur.
yok sanmıyorum : )
Ben olmam. d
Sanmıyorum.
Olanda var.
Günümüzde çok nadir
kıskanma,:)
Olabilir neden olmasın
Aşk tipe paraya bakmaz ki
hayır.
Ee yani olmaz tabi.
Kadin bu sana mi soracaktı
Bu erkek kadin değil 😂