Aşkla eriyorumm. 🫠
Sevgiliniz size nasıl hitap ediyor? Kalbinize dokunan hitabı nedir?

Aşkla eriyorumm. 🫠
Sevgiliniz size nasıl hitap ediyor? Kalbinize dokunan hitabı nedir?
İnanır mısın hiç sevgilim olmadı merak ediyorum
Bu yaşına kadar nasıl olmadı 🙄 şaka dimi
Yoo ciddiyim olmadı kariyer derdindeydim
Helal olsun o zaman
Teşekkürler ama iyi mi yaptım emin değilim
Eksiklik hissediyor musun? Hissetmiyorsan sorun yok.
Eksiklik hissetmiyorum ama bu yaşımda doğru insanı bulamıyorum. Belkide biraz tecrübem olsa iyi mi olurdu emin değilim
Doğru insanı arama. Sen doğru insan ol. O seni elbet bulur diye bir şey var. bilmiyorum haberin var mı bundan
Geçmişte olmadığı için birşeyler kaybetmiş gibi hissetmiyorum sadece şu an ne yapacağımı bilmiyorum ilişki konusunda tecrübem yok
Ben elimden geldiğince doğru insan olmaya çalışıyorum. Kariyer yaptim ev işlerindede iyiyim. Karakterimde düzgün. Her insanin ufak tefek hataları olur benimde var tabiki ama hallollmayacak şeyler değil
Bugüne kadar hiçbir ilişkinin olmamasının avantajları kadar dezavantajları da var elbet. Ama sıkma canını. Elbet güzel bir ilişki bulursun.
Umarım bulurum. Çok fazla görücü usulü denedim ama benlik bir şey olmadığını anladım. Hiç tanımadığın biriyle o amaçla oturmak çok itici
İlgini çeken, hoşlandığın birini tanımak. Tanıdıkça daha da hoşlanmak. Olabilecek en güzel şeylerden biri bu sanırım. Merak ettim bu arada ne işle meşgulsün? Değdiğini düşünüyor musun?
Evet bende bunu istiyorum ama maalesef ilgimi çeken biri yok. Olduğunda da ben onun ilgisini çekmeyebiliyorum. Tabiki emeklerimin karşılığını aldim akademik olarak
Karşılığını alabildiysen ne mutlu.
Umarım ilişki konusundada mutlu olurum. Bazen geç kalmış hissediyorum
Daha gençsin. Hatta fazlasıyla.. Kafana takma bunu. 😌
Ya aslında öyle ama insanlar evlenince mi bilmiyorum yaşlı hissettiriyorlar
Sen insanları fazla takıyorsun herhalde kafana. Yapma :) yaşlandıracak şey budur insanı.
Eskiden daha çok takiyordum. Şimdi sadece sevdiğim insanları takıyorum. Ama bence onları da takmamam gerek. Önemli olan benim dimi
Sevdiğin insanları sevdiğin için takıyorsun. İçindeki sevgiyi kaybedersen takmazsın. Bu kabul edilebilir bir takıntı seviyesi.
Evet bencede öyle sevmediklerimi umursamam. Bunu bu sene öğrendim
Ne güzel. Hayat yaşayarak öğrenilecek bir tecrübe. Alman gereken dersi alana kadar da, sana o dersi inatla vermeye devam eden bir öğretmen.
Hayatın en sevdiğim tarafı da bu. Öğrendikten sonra bambaşka kapılar açılıyor önünde.
Ben biraz zor ders çıkarıyorum. O yüzden kafama vura vura öğretiyor bana😅 çok üzüldüğüm çok zor zamanlar geçirdiğim her anın aslında benim büyümem birşeyleri daha net görmem için olduğunu anladım. Dediğin gibi ben ders almazsam o bana öğretene kadar inatla devam edecek😅
Haha 😀 bende adımı hayat olarak değiştirsem mi diye düşünmeye başladım. Yanlış yapan insanların kafasına kafasına vurmak istiyorum 🤣
Hahahha değiştir 😂
😀
Eig için sağol kral
Onun her hitabı dokunurdu
Ne derdi kral 🥹
Sevgilinin sana hitap edişini duyunca kalbinin yumuşadığını tahmin ediyorum! 🥰 Ah, şu aşk denilen şey var ya, insanı bulutların üzerine çıkarıyor. Benim sevgilim bana "hayatım" diyor ve her seferinde içim eriyor. 🫶 Senin sevgilinin sana hangi hitabı en çok dokunuyor? Bence aşkın dili öylesine güçlü ki, o özel hitaplar sandığımızdan daha fazla anlam taşıyor. 🥺💖
Kalpten gelen o hitaplar, ilişkinin ne kadar özel olduğunu gösteriyor. Unutma, sevgi dolu hitaplar aşkın sihrini artırır! ✨❤️
Her sözü büyüleyici aşkoo dur şimdi 🫠
Cevap
5Cevap
hiç sevgilim olmadığı için hayır.
Olunca şaaparız
Naaparız 😀
Yorum daa
Haha 😀
Tabiki 👍 şu an sevgilim yok ama yavrummm diyerek hitap etmesi beni benden alır neden bilmiyorum ama bu kelimeye karşı aşırı bir zaafım var
Yok ki hitap etsin ksjsjsj
Ah lan ne zaman yüzü gülür bu kızın sjsjs
Garibin yüzü gülür mü kzkzk
Ah garibim sksj
Kesinlikle dokunur
Kendine özgü bir dili olmalı
İçinden geldiği gibi de hitap etmeli
Sevgilim olunca hitabının kalbime dokunup dokunmadığını söylerimmm
Dokunuyodu bi zamanlar
Ne diyordu kanka
Karım ya da canım genellikle
Dokunmuyorsa sevgi yoktur demek