Fikirler ikiye bölünmüş bir halde şu an bu konuda kimisi gayet güzel peri masalı gibi düşünürken kimisinin de hayattaki en büyük korkusu evlilik… Peki sizce evlilik gerçekten korkulacak bir şey mi? #reda
Evlilik bazen korkutucu görünebilir çünkü büyük bir sorumluluk ve hayatında önemli bir değişiklik demek. Ancak, doğru kişiyle olunduğumda, benim için evlilik korkulacak bir şey değil, aksine hayatımı zenginleştiren ve güzelleştiren bir deneyim olabilir. Her şey karşılıklı anlayış, sevgi ve saygı üzerine kurulu olunca, evlilik çok da keyifli olabilir. Korkular doğal, ama bunları paylaşıp birlikte aşmak da ilişkinin bir parçası.
Ben bugüne dek sadece âşık olunca evleneceğim dedim, o nedenle de evlenmedim. Ben evlilikten kesinlikle korkmuyorum, sadece âşık olmam gerekiyor, âşık olayım evlenirim.. Doğru erkekle olacağına inanıyorum kesinlikle her zaman..
Hayır evlilik korkulacak bir şey değildir.. insan kendinden emin olduğu karşılıklı güvendiği aşık olduğu birisini bulduğu taktirde evlilik dünyanın en güzel şeyidir.. ama insanlar direk hoşlandığı için genelde aşık olmadan evlenirler.
Hayatına aldığın yoldaşına bağlı olarak değişir. İyi bir insan hayatını gül bahçesine çevirir cenneti yaşarsın. Kötü bir insan ise zindana koyar cehennemi yaşarsın. Allah herkese kalbine göre versin🤲🏻
1 söz 2 nişan 2 defa da evlenip boşanmış biri olarak söylüyorum maddi sorunlarınızın üstesinden gelebildikten sonra hiç korkulacak yanı yok hatta eğlenceli
@SinirStresKüpü aynen her 2 taraf birbirinide ne kadar sevsede içinde bulunduğumuz ekonomik durum evlenmeyi zorlaştırdığı gibi evlenilenlerde de bazen kavgalara yol açıyor
Bilinçli bir şekilde kendi isteğinle evlenip sonuçlarını düşündüysen korkunç değildir. Ama daha dünyayı, dünyayı geç kendini tanımadan ay kocişkom olsun dediysen, geçmiş olsun
Ben iple çekiyorum açıkcası. Sevdiğin adamla aynı güne uyanmak, gün içinde son gördüğün kişi olması, beraber zaman geçirmek vs. Çok güzel bir şey olmalı
Değil yanlış biliyorsun her türlü kadin haklı 5 10 seneye kötü ornekler iyice artacak kimse evlenmez erkeler özledik le evlenmek intihar gibi bir durum hayatın kararır kurtulamiyorsun
Kesinlikle çok ciddi bir şey, yanlışın telafisi olmayan hayatına etkisi çok büyük bir şey. En dipten en yükseğe de çıkartabilir. En yüksekten yerin dibini de gösterebilir
Dimi yani nerden bilelim seni veya beni sırf malım mülküm var diye beni alıp da 1 milyon parçaya böldükten sonra her bir parçamı şehire dağıtmayacağı ne malum