23 yaşında bakımlı sağlıklı sporcu bir üniversite öğrencisiyim, daha önce hiç ilişkim/ sevgilim veya bir birlikteliğim olmadı. Çünkü bu işler nasıl yapılır bir kızla nasıl sevgili olunur vs bilmiyorum bu konuları
Iş evliliğe gelince gelecekte evlendiğimi dusununce içim bir huzursuz oluyor, hayatımda sadece bir tane kadın olacak ömür boyu beni hapsedecek gece dışarda olma kimin yanindasin o kim bu kim..
Düşündükçe çıldırıyorum. Daha önce hiç ilgi görmedim kisitlanmadim kimseye hesap vermedim. Evlenince bunu nasıl yapabileceğim ki?
Aynı zamanda evlilik sartmis gibi geliyor. Babama laf arasında ben evlenmek istemiyorum dediğimde ağlamıştı dağ gibi adam.
Ve de evlenmeyince de sendromdan sendroma girmekten de korkuyorum. Mesela 35-40li yaşlardaki insanlara bakınca bunu görebiliyorum.
Ya da 60 yaşına geldigimde çok yalnız olmayacak miyim? Hayatımda bir kadın olmayacak ve o yaşta hiçbir kadın beni arzulamayacak
Iş evliliğe gelince gelecekte evlendiğimi dusununce içim bir huzursuz oluyor, hayatımda sadece bir tane kadın olacak ömür boyu beni hapsedecek gece dışarda olma kimin yanindasin o kim bu kim..
Düşündükçe çıldırıyorum. Daha önce hiç ilgi görmedim kisitlanmadim kimseye hesap vermedim. Evlenince bunu nasıl yapabileceğim ki?
Aynı zamanda evlilik sartmis gibi geliyor. Babama laf arasında ben evlenmek istemiyorum dediğimde ağlamıştı dağ gibi adam.
Ve de evlenmeyince de sendromdan sendroma girmekten de korkuyorum. Mesela 35-40li yaşlardaki insanlara bakınca bunu görebiliyorum.
Ya da 60 yaşına geldigimde çok yalnız olmayacak miyim? Hayatımda bir kadın olmayacak ve o yaşta hiçbir kadın beni arzulamayacak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Doğru insanı bulursan bu dediklerinin olma ihtimali düşer
Ya çok uzun yazıyorum diye mi entrylerim boş kalıyorrr
Büyük ihtimalle
Aşka inanmıyorum maalesef doğru kişi efsanesi doğru ise ve karşılaşırsak bir gün hanimefendi tepilmek zorunda kalacaktır
Bence öyle düşünmeyin aşk olmasa sevgi var saygı var bunlar çok önemli şeyler. Karşınıza sizin evlilikte özel alanınıza saygı duyan sıkmayan insanlar çıkabilir. Başta belki ilginizi cekmez ama sonra davranışları düşünceleri size uyuyorsa bu sevgiye aşka dönebilir. Kesin konuşmayın genede bir gün biri çıkar aklınızı başınızdan alır belki.
Ama evlilikte kıskanma doğası gereği olması gereken bir şeydir. Eger iki tarafta birbirini kıskanıyor baskilamiyor özgür birakiyorsa bir yerden sonra kırılmalar yaratacaktır. Aldatmalar vuku bulacak sevgi ve ilgi bağı zayiflayip kopacak ve boşanma meydana gelecektir. bunun icin evliligin bana göre olmadığını düşünüyorum.
Siz bilirsiniz gene bir şey diyemem daha fazla tabiki. Kiskanmanin dozu var güven le kıskanma da vardır ki bu tatlı kiskancilar diğer türlüsu zaten takıntılı kıskançlık güvensizlik üzerine olur buda.
Sizinle tanışmak istiyorum.
Kusura bakmayın reddettiğim için sosyal medyadan tanışma fikri bana çok uzak. Yaslarimiz her şeyimiz yalan olabilir bu konuda güvenim sıfır. Benim bile yaşım yanlış burada. Umarım karşınıza istediğiniz gibi insanlar çıkar.
Şans vermekten zarar gelmeyecektir. Belki de guzel dostluk inşaa edeceğiz. Israrcı olacağım
Özür dilerim ama gerçekten istemiyorum bu size özel bır tutum değil. İnternet üzerinden dost sevgili arkadaş herhangi bir şey istemiyorum açıkçası bu benle alakalı bı durum ben gercek hayatta yaşamak istiyorum her şeyi. Madem oyle burada ne işiniz var diyebilirsiniz İnsanların dertlerini dinlemeyi de severim tavsiye de bulunmayı da ama sadece bir yabancı olarak. Yaşım 17 bile çıkabilir sosyal medya yalan dünyası sonuçta.
Ne biliyorsunuz ki sanal olacağımızı? Belki de gerçek hayatta yakınızdır ve gerçek hayatta yaşarız her şeyi
Gerçekten istemiyorum anlayışla karşılayın lütfen bu konuda çok netim çünkü. Ama şunu merak ediyorum başta bu kadar net konuşurken yazımla fikirleriniz değişti mi gerçekten? Öyleyse mutlu oldum ama bu israrriniz sizi gerçekten sevecek değer verecek bir insana olsun. İnanıyorum kendinize uygun birini bulucaksiniz.
Yanlış anlamayın sevgili olma niyetinde değilim ki ben. Sadece bu denli seviyeli ve kaliteli iletişim kuran bir insanla daha önce karşılaşmamıştım. Arkadaş olmak istedim
Teşekkür ederim anladım ama istemiyorum cidden. Karşınıza iyi insanlar çıkar hep umarım İyi günler 😊