Bu konuyu gündeme getirmenin bile kadınları erkekten soğuttuğunu söylüyorlar sizce sebebi nedir?

Bu konuyu gündeme getirmenin bile kadınları erkekten soğuttuğunu söylüyorlar sizce sebebi nedir?
Beni de soğutur. Aile kuracağım kişinin bu hesaplar peşinde koşmasını istemem. Sonuçta o kişi çocuğumun babası olacak ve kafamdaki baba figürü ailesinden malını esirgeyen değil ailesini sahiplenen, elini taşın altına koyan vefakar bir model. Ancak bu şartlar altında sağlam temelli bir aile kurulabilir. Yoksa iyi günde herkes iyidir. Kötü günde tanırız insanları.
Eşini Boşanma mahkemesine kadar asla gerçekten tanıyamazsın derler.
artık evliliklerin çoğu biterken niye gözü kapalı güvensinki birine.
tabikide çünkü ilişkin senin için bir emeklilik yatırımı aynı zamanda
Ben anne olmak istiyorum , icgudulerim bunu emrediyor. Dogada neredeyse tüm canlılarda yavru annesinden bakım alır, annesine muhtaçtır. Annesi ona süt verir, onu ısıtır ve korur. Bu aşamada dişinin işini kolaylastiran ona kaynak sağlayan bir erkektir. Erkek kaynak sağlayan olmaktan rahatsızlık duyuyorsa dişi de pek tabii kaynak sağlayacak olan başka bir erkeği seçmeyi dusunebilir. Serbest piyasa
Boşanıp malına çökerek mi kaynak buluyor
Baba figürü nasıl fedakar olmalıysa anne figürü de fedakar olmalı. Evini yuva yapmalı , taştan aş yapmalı. Zorlukları eşiyle sırtlanmalı. Yuvayı sağlam tutmalı. "Önce aile" bilincine sahip olmalı. Önce böyle olucaz, sonra böyle olanı bulucaz. Boşanma niyetiyle evliliğe baslamicaz , boşanmak son çarenin de son çaresi olacak. Boşanıp malına cokmesinden biraz da olsa endişe duydugun insanla evlenirsen sözleşmeyi yapsan da yetmez. Sen uyurken cebindeki paranı alır, ben almadim düşürmüşsündür der. Kanıtlayamazsin da. Çocuğunu sana göstermez. Sürekli seni koruyacak kanun arar durursun ama her kanunun açığı vardır. O kanunların açığını bulmanın mesleği bile var AVUKATLIK.
Kısaca aile bilinci sağlam olmalı.
sen olması gerekeni söylüyorsun ben olanı söylüyorum
diğer mesajlar kısmına bak
Cevap
4Cevap
Evlilik sözleşmesi istemem ben
Garantisi bir yaklaşım. O kadar para göz olduğunu dusunuyorsa erkek güvenmiyordur. Guvenmedigin biriyle evlenmek de mantıklı değil. Ha iki taraf da zenginse ik tarafı da koruyan bı şey sozleşme aslında. İkilemde bırakan bir konu..
Evlenmesinler o zaman. Böyle evlilik olmaz. Güvenmediği anlamına gelir.
Ehliyet kemeri gibi düşün
Arabayla ilişkin yok ama 😅Aşk gibi konularda güven olmazsa yuvada huzur olmaz.
Sen o ara depresyondasındır bunalım yaşıyorsundur karşı taraf birgün iş yerinde biriyle samimi olur tek seferlik ilişki yaşar. bu işler böyle
Sözleşme imzalayacak kadar güvenmediğiniz insanla evlenmeyin
Erkekten hak alamayacak ya ondandır
kadın çalışmıyorsa boşandığında zor durumda kalabilir diye düşünüyorum
Herkes çalışıyor artık çok düşünme orasını
Sözleşmede olan maddelere bağlı bu.
İşe alıyonuz birbrnizi heralde
Olması gereken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?