Erkek arkadaşım artık özel hissettirmiyor. Haksız mıyım?

Kendisiyle 3 ay önce internet üzerinden tanıştık, yabancı birisi ve başka bir ülkede yaşıyor. Beni gerçekten seviyor gibi duruyor. Bana hediyeler veriyor, benim için para harcıyor, benimle şimdiden evlenmek istiyor. İlk kez geçen ay buluştuk, yaşadığım şehre geldi. Bana ilk buluşmada yüzük getirdi. Sürekli benimle ilgileniyor. Ayakkabılarımı önüme koyuyor, çantamı taşıyor, benimle şimdiden Instagram'a fotoğraf bile attı. Cüzdanına benim vesikalık fotoğrafımı koydu. Telefonunun kapak fotoğrafında bile benim fotoğrafım var. Ailesi ve arkadaşları da beni biliyor. Ama şu anda onunla özel hissetmiyorum. Çünkü benden önce 2 kez daha ilişkisi olmuş. Ve tesadüfen birisiyle olan fotoğraflarını gördüm. 5 yıl sürmüş o ilişkisi. Onunla olan ilişkisini kurcalamaya karar verdim. Onu da sevmiş. Ama onunla olan ilişkisinde bazı şeyler farklıymış. Ona ilişkileri başladıktan 4 ay sonra onu sevdiğini söylemiş. Daha tanımadığı halde sevdiğini söylediği tek kişi benmişim. Ona bana aldığı kadar pahalı bir hediye almamış. Ama 5 sene boyunca sürekli beraber vakit geçirmişler. Ayrıldıktan 3 ay boyunca sürekli üzgünmüş. Bunları duyduktan sonra kıskançlık krizine girdim. Belki de benim için yaptıklarını onun için de yapmıştır, belki aynı şeyleri onun için de hissetmiştir. Bana insanların 1 kez gerçekten aşık olduğunu, onun için de o kişinin ben olduğumu söylemişti. Çünkü bana tanımadan çok kısa sürede aşık olmuş, sebepsiz bir şekilde. Ama o kişileri de sevmiş. İlkinde biraz daha gençmiş o yüzden pek takmamış ama ikincisinde ayrıldıktan sonra 3 ay boyunca üzülüp ağlamış ve alkol almış. Benim yüzümden de 2 kez küçük sebeplerden dolayı alkol alıp ağladı. Fakat aklıma farklı tuhaf fikirler de geliyor. Bana birkaç kez çok beyaz olduğumu, bronzlaşırsam iyi olacağını söyledi. Ve eski sevgilisi de esmer, üstelik onların ülkesinde insanlar genelde sarışın ya da beyaz tenli. Eski sevgilisini daha mı çok beğeniyor ya da onu benden daha mı çok seviyor gibi şeyleri düşününce daha da kötü hissediyorum. Önceden onun beni çok sevdiğini düşünürdüm ama şimdi onun eski ilişkilerini düşününce ve onlara da bana davrandığını düşününce özel hissetmiyorum. Sizce haklı mıyım?

Erkek arkadaşım artık özel hissettirmiyor. Haksız mıyım?