Kocamın yaptığı yapılan iyiliği başa kalkmak mı oldu 🥲?

Yazlığımız var maddi durumumuz iyi. Eşimin teyzesinin kocasi vefat etmişti teyzesini, teyzesinin bekar oğlu, evli olan oğlu ve eşini, kayinvalidem, kayinpederim, eşimin kardeşi ve eşini davet ettik 10 günlüğüne. Geldiler. Bir haftadır buradalar. Teyze ve kayinvalideme zaten iş yaptırmam ama eşimin kardeşinin ve kuzenin eşleri bir bardak kaldırıp bir yere koymadilar. Sabah kalkıyoruz kahvaltı hazirliyoruz eşimle yiyip içip çıkıyorlar. Akşam geliyorlar ev temiz yemek hazır yiyorlar. Bir daha çıkıyorlar. Su içtikleri bardaklar bile orta da onu bile mutfağa bırakmıyorlar. İnanın bir haftadır alışveriş dışında evden çıkamadım. 10 kisinin yemegi dokuntusu beklerseler birlikte toplasak birlikte gitsek tamam ama yok. Kocamla bütün gün ev bahçe topluyoruz. Eşimde kızıyor musun bana farkındayım bizim slklarin yaptıklarının dedi. Bende onlar umurumda değil ben senin hatırın için yapıyorum yaparım misafirlerimiz onlar bir şey olmaz dedim. Akşam oturuyoruz kuzeni abi biz bir hafta yine buradayız galiba dedi. Eşimde biz müsait degiliz yagmur da 1 hafta dinlensin başka yere gidicez bu hafta çok yoruldu hemde sıkıldık buradan seneye bir daha gelirsiniz inşallah dedi. Biraz kizdim ayıp ettin diye ama haklı mı sizce

Kocamın yaptığı yapılan iyiliği başa kalkmak mı oldu 🥲?