Sizce aldatmak mıdır?

Herkese selam arkadaşlar. Günlerdir beynimi meşgul eden ve bir türlü cevabını tam olarak veremediğim bir soruyu sizlere de sormak istiyorum. Ben 6 yıllık evliyim ve henüz 25 yaşındayım. Eşimle birbirimizi severek evlendik. Benim ailem zorluk çıkarsa da evlenirken bir şekilde evlendik. Eşimle ara ara kavgalarımız olsa da genelde ilişkimizde problemlerimiz yoktu. Kavga etsek bile gün sonunda hatalarımızı kabul edip bir şekilde orta yolu bulabiliyorduk. Eşimin annesi ve babası boşanmış bu arada. Ablası da aynı şekilde. Bilmiyorum tabii sebep bu mu ama biz eşimle sürekli köye annesi ve babasının yanına gittiğimizde problem yaşıyoruz. O köye gittiğinde bambaşka bir insan oluyor. Kuzeniyle sabahlara kadar dışarıda içiyorlar eve geç geliyor vs bunu da kafasını dağıtmak istemesine bağlıyor. Sonra yine özür diliyor yapmayacağını söylüyor. Neyse en son gidişimizde eve gelmediği için sabahın 4’ünde aradım ve zorla eve getirttim. Çok içtiği için hemen uyuyakaldı evde. Ben de sinirliydim. Kuzeni de sürekli buna instagramdan reels atıyor bildirimleri geliyordu. O sinirle telefonunu karıştırayım dedim normalde yapmazdım ama içime kurt düştü. Sonra mesajlara bakarken kısıtlanmış mesajlara düşen bir mesaj gördüm. Bir kızla konuşuyorlardı. Günaydın vs yazılmış ama önceki mesajlar silinmiş. Kızın da kişisel hesabı değil iş hesabıydı. Konuşmaların devamında biz gün içerisinde ne yağtıysak onu anlatıyordu. Arabamız bozulduğu için yolda kaldık bunu baya baya detaylı anlatmış. Yok benzin damlıyordu vs diye. Ama ne benden bahsetmiş ne de benim varlığımdan. Sonrasında mecidiyeköy taraflarında bulunup bulunmadığından bahsetmiş ve kız da siz’li konuşarak siz orayı seviyorsunuz heralde demiş. O da kahve yerleri olduğundan ve planı için yeterli olduğundan bahsetmiş. Sonra napıyorsun falan demiş. Bunu görünce çok sinirlendim tabii. Mesajları da saklamak için kısıtlamaya almış. Sabah kalkınca sordum ve arkadaşım dedi. Başka bir amacı olmadığı konusunda da yemin etti. Kız da öyle bir şey olmayacağından bahsetti ona da sordum. Sadece genel memleket meselelerinden ve iş ile ilgili bir konuşmadan bahsettiklerini söyledi. 6 yıldır ilk defa eşimin bu şekilde bir durumunu yakaladım ve güven konusunda ciddi problemler yaşıyorum şu anda. Sonrasında gizli klasöründe arkadaşımın storysini ekran görüntüsü çekmiş onu gördüm. Sonra da arkadaşımı takipçilerinden sildim benim arkadaşlarımla iletişime olmayacağını olmasını istemediğimi de kendisine söyledim. Gerekirse ben arkadaşıma durumu açıklayacağımı söyledim. Sonra arkadaşımı telefonda arayıp takipçilerinden benim çıkarttığımı bu aralar problemler yaşadığımızı üstü kapalı anlatmış. Bana da söylemedi tabii bunu. Gizli klasöründe de story’leri kaydetmesinin nedeninin story’lerde benim oluyor oluşum olduğunu iddia ediyor. Bu 2 hareketini gördükten sonra çok soğudum kendisinden. Yalan söylediğini düşünüyorum. Konuştuğu kız için de arkadaşım dedi ama mesajlar bana arkadaş amaçlı yazılmış gibi gelmedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sizce aldatmak mıdır?