Daha önce 10 kişi ile onlarca kere birlikte olmuş kişi evlenebilir mi? Tüm hikayemi anlattım sonuna kadar okur musunuz?

Zamanında çok hata yaptım ve çok pişmanım. İlki ilk sevgimle başladı o zamanlar çok küçüktüm 15 yaşında. Ta ki ben trafik kazası geçirene kasar birlikte olduk beni terk eden eski sevgilimle. Sonra Fatih bana çok kötü davranıyordu birlikte olduğum kişi bizim lisenin orada emre diye bir çocukla birlikte oldum. Cahillik miydi kanımda mı kaşarlı vardı bilmiyorum. Bir fatih bir emre defalarca kere trafik kazası geçirdikten sonra psikolojim çok bozuktu. Çok yalnızdım önce utku diye biriyle tanıştım sevgili olmadık ben öyle sandım. Zaten adı da utku değilmiş bana yalan söylemiş. İsmi Alperenmiş. Sonra onunla boşlukta ve yalnızdım defalarca kere. Ama telefon numarasını bile bilmezdim o beni bulurdu. Sonra açık öğretim lise sınavında yücel diye biriyle tanıştım. O Kürttü ve ben hala büyük bir boşluktaydim ailesine kadar girdim tam üç yıl boyunca onunla da birlikte oldum defalarca kere. Ve kapanış sonra Tayfun o beni hiç istemedi ki ama ben en çok ona aşık oldum. Hapisten yeni çıkmıştı boşluktaydı zaten kızları dolandıran bir tipmiş beni de dolandırdı. Bir daha kimse ile birlikte olmadım çünkü tayfuna çok aşığım hala. Ben artık evlenemem demi?
Daha önce 10 kişi ile onlarca kere birlikte olmuş kişi evlenebilir mi? Tüm hikayemi anlattım sonuna kadar okur musunuz?