Aşk acısı çeken insan delikanlıdır. Adam gibi sevmiştir çünkü. Gerekirse ağlar, gerekirse sızlar. O kaybı en dibine kadar yaşar. İşsizlikten değil sevmekten gelir o acı. Gerçek bir seveni olmamış olan bunu asla anlayamaz..
Aşk acısı illa ki olur. İlla ki insanın içi acır, sızlanır ama bir süre sonra azalır gider. Yıllarca hiç geçmiyorsa, hep aynı kalıyorsa orası biraz sıkıntılı. Aşktan çok takıntiya dönüşme olayı oluyor çünkü o durum
Sorunun eğlenceli tarafını beğendim. Aşk acısı çeken işsiz değildir. Canım kalbimiz pompalama görevi işliyor. O pompaladıkça kan da bize giriyor. Acı şeklinde kusuyoruz.
Evet bana kalırsa işsizdir tabi ki de.. çünkü ben aşka inanmıyorum hadi inansam bile bir insan kendisini sevmeyen değer vermeyen kimse için üzülmemeli bence.. gerektiği zaman yol vermesini de bilmelidir her zaman.. genelde takıntı yaparlar.. saplantı yaparlar sürekli eski sevgili düşünürler
Aşk acısı çeken işsiz degildir ama çok uzun süre aşk acısı çeken işsizdir bu doğru. Hatta yıllarca unutamayıp takıntı haline getirenler var ki o net işsizlik. Hiçbir meşguliyeti olmayan, sosyal yaşantısı hiç olmayan, boş vakti çok olan kişilerde görülüyor bu çoğunlukla
Bence aşk acısı çeken insan yalnız insandır çünkü etrafında onunla ilgilenen başka kızlar veya erkekler varsa çok umrunda olacağını sanmıyorum ama buraya bir parantez açayım eğer uzun bir ilişkiden çıktıysa ve çok güzel yaşanmışlıklar varsa ozaman istisnai olarak uzun bir süre mutsuz olabilir fakat geçen zamanla birlikte bunu da aşmak mümkün o yüzden takıntı yapmamak ve etrafındaki başka insanlara bakmak lazım hayat devam ediyor sonuçta
Büyük acılar yaşamamış olanlar işte böyle her oto b*Ka zirlayip kendilerine dert ediyorlar acı çekmek yerine bazı şeyleri akışına bırakmali olmuyorsa olmuyordur yoluna devam edeceksin yoksa her gelen senden bir şey alıp götürür buna kimse izin vermesin
Herkes çeker bence yaa. İş ile uğraşınca unutuyorsun. Daha doğrusu unutmuyorsun ama hafifliyor en azından işle uğraşırken. Öğlen arası yemekte eski sevgili dedikodusu da var. Akşam eve gelince daha kötü oluyor 😂
Aslında durum öyle olmuyor vakit olmadığı için doğru üzülemiyor insan hep içine atıyor mecbur, ben askerde bile yaşamışsam yani iş anlamında daha ne kadar yorgun olabilirim. İşimin başına geçmeden gözlerimin kızarıklığının gitmesini bile beklemiştim. (Allah'tan komutanlarım yokluğumu fark etmemişti) ama sonuç olarak hepsi sadece kendimize zarar çok takmamak lazım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Alakasi yok iş yerinde patronum genelde bizimle çalışır masada bana şey dedi acaba şunun şurası şöyle olsa daha mı güzel olurdu sen bence üzerinden geç... " Ama ben bunu çok severek yaptım sevdiğim seyler neden elimden gidiyor sizde isimden kovun tam olsun " diye ağlamaya başlamıştım insanlar ufak bi şok geçirdi HSKSKSJDKK
Hayır, aşk acısı çektigi halde hayatına devam edebilip kendini geliştiren, ilerleyen insanlar işsiz değildir. Aşk acısı da insanı ileriye taşıyacak dersler barındırır çünkü
İşle aşk acısı alakası yok gibi ben gerçekten birini sevdim ve asla unutmadım. Kimi sigarada kimi alkolde kimi başka bedenlerde kimi tek gecelik ilişkilerde teselli arar fakat oda çözüm değildir
İşkolikler de aşk acısı çeker 🥰 Sadece işi gücü çok olan insan acısını yönetmeyi bilmek zorunda kalır. Herkese acını gösterecek kadar güvenemezsin, en yakınlarına bile. Ama aylarca da aşk acısı çekilmez 😘
İşi olanda çekiyor örneklerine çok denk geldim. Hatta şöyle aşırı işkolik olup duygusal boşluğa düşen sayısı bir hayli fazla. Ben iş olsa da olmasa da öyle derin duygular hissetmiyorum. Özlem vs. gibi kavramlar bana çok uzak.
Ask acisi oyle bir acidir ki beynin uyusur, nefes bile alamazsin. Nerden biliyorsun diye sorma 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bir de bunun sürekli sevgililerini aldatıp sonra ayrıldık deyip ağlayan 40lık amca tipleri var. Gelmiş kaç yaşına hala aşk meşk derdinde ayrılık acısı modunda, üstüne bulduklarinin kıymetini de bilmeyip küçük çocuk ayartma derdinde.
Aşk acısı çeken insan delikanlıdır. Adam gibi sevmiştir çünkü. Gerekirse ağlar, gerekirse sızlar. O kaybı en dibine kadar yaşar. İşsizlikten değil sevmekten gelir o acı. Gerçek bir seveni olmamış olan bunu asla anlayamaz..
Bence aptallıktır. O kdr çok alternatif varki , bittimi hemen önüne bak ne kdr seversen sev , seni unutanı anında unutacaksın ! Tek taraflı sevgi olmaz ona aptallık denir 😃😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
cogu kısıden yogun bir tempoda calısıyorum ama basımı yastıga koydugumda aklıma gelıyor tabi ki dedigin olması icin hic uyumamak lazım :D